MagdaZZZ 16.12.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 A Magdzie chyba chodzi o aparat foto... ale jak już masz zamawiać to lustrzankę cyfrową... ogłupiacza nie kupuj... szkoda kasy.. no chyba, ze ma być na szybko i zawsze w torebce... mam lustrzankę, ale nie poręczna. dziś się poprawię i może zrobię wyrazniejsze, bo juz karta pamięci dotarła Arni ja wiedziałam, że moni ma lustrzankę... i wiedziałąm jak rzadko jej używa;)... dlatego zaproponowałam małą idiot-kamerkę, którą (tak jak ja) może zawsze ieć przy sobie:wiggle: Myślę, że by się naszej kochanej Moniczce naprawdę przydała:lol2: No Moni - teraz to rozumiem - forki jak się patrza:wiggle: Ale jak patrzę na tą twoją komodę to... zielenieję z zazdrości:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.12.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Monia mam brata ciotecznego urodziny 40te - impra w knajpie z DJ całą noc a rano muszę z dzieciami do lekarza i po prezent więc na choinkę czasu nie będzie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.12.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 piękne zdjęcia przepięknych wnętrz poproszę o więcej. krzesło pod schodami cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.12.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Monia mam brata ciotecznego urodziny 40te - impra w knajpie z DJ całą noc a rano muszę z dzieciami do lekarza i po prezent więc na choinkę czasu nie będzie:no: wiem Aga baw się dobrze. wyszalej się. dobrze Ci , też bym potańczyła. ale w tamtym tygodniu była moja imprezka. więc jutro odpoczynek:rolleyes: chyba... piękne zdjęcia przepięknych wnętrz poproszę o więcej. krzesło pod schodami cudne dziękuję Lidziu, rzadko do mnie wpadasz:P foch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.12.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 (edytowane) dzięki Moniś a co masz na ścianie za komodą- tapeta? Edytowane 16 Grudnia 2011 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.12.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 oj nie dziękuj . tylko tańcuj:wiggle: i zrób ten portret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.12.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 oj nie dziękuj . tylko tańcuj:wiggle: i zrób ten portret chyba karykaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.12.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 chyba karykaturęoj może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 17.12.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 (edytowane) Jej U Ciebie nawet choinka z klasą. A co do schodów, zawsze mnie przerażały takie bez barierek (ale to chyba takie zboczenie matczyne) Edytowane 18 Grudnia 2011 przez Rocia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.12.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 ulala, kochana, jaka choinka:rolleyes: śliczna... i jaka wielka:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.12.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Magda nie jest wielka 2,5m. w poprzednim miałam zawsze dużo wyższą , ubieraną z drabiny:popcorn:a schody to sie zgadzam ekstremalne. ale moj syn za pol roku będzie pełnoletni:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Monia bardzo ładna choineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 18.12.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Magda nie jest wielka 2,5m. w poprzednim miałam zawsze dużo wyższą , ubieraną z drabiny:popcorn: a schody to sie zgadzam ekstremalne. ale moj syn za pol roku będzie pełnoletni:o No ładnie, mamy dzieci w tym samym wieku:rolleyes: Tylko moja córka dopiero z grudnia. Co taka zdziwiona minka, że pełnoletni? Też Ci tak szybko upłynęły te lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.12.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 No ładnie, mamy dzieci w tym samym wieku:rolleyes: Tylko moja córka dopiero z grudnia. Co taka zdziwiona minka, że pełnoletni? Też Ci tak szybko upłynęły te lata? nawet nie wiem kiedy:oa tu już on dorosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Mój jest jeszcze starszy od Waszych......i kiedy to zleciało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.12.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 oj ale się na nostalgię nam zebrało:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.12.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Moniaaaa,ale choinka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.12.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 podoba się??? ja bym ją jeszcze poobwieszała. jutro susze pomarańczki w plasterkach na choinkę Ola gdzie byłaś jak cię nie było??? synek ok??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 18.12.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Monia, jakiej szerokości są Twoje deski w salonie? one są sfrezowane po bokach, czy idealnie się łączą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.12.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Monia, pomaranczki, tez beda super. Ale juz teraz zachwyca....Ty to masz zmysł,Kobietko... Spalismy u przyjaciół od wczoraj do dzis rana a po sniadanku-do szwagierki na obiadek... smialismy sie dzisiaj, ze jak sie przeprowadzimy, to bedziemy wszystkich odpraszać przez pierwsze dwa lata:) Synus, super-wyslę Ci na pw fotkę z imprezy. Ciekawe, czy zgadniesz,co to za koszulki i czy nie przestaniesz mnie lubic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts