Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

A Magdzie chyba chodzi o aparat foto... ale jak już masz zamawiać to lustrzankę cyfrową... ogłupiacza nie kupuj... szkoda kasy.. no chyba, ze ma być na szybko i zawsze w torebce...

mam lustrzankę, ale nie poręczna. dziś się poprawię i może zrobię wyrazniejsze, bo juz karta pamięci dotarła

Arni ja wiedziałam, że moni ma lustrzankę... i wiedziałąm jak rzadko jej używa;)... dlatego zaproponowałam małą idiot-kamerkę, którą (tak jak ja) może zawsze ieć przy sobie:wiggle: Myślę, że by się naszej kochanej Moniczce naprawdę przydała:lol2:

No Moni - teraz to rozumiem - forki jak się patrza:wiggle: Ale jak patrzę na tą twoją komodę to... zielenieję z zazdrości:sick:

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia mam brata ciotecznego urodziny 40te - impra w knajpie z DJ całą noc a rano muszę z dzieciami do lekarza i po prezent więc na choinkę czasu nie będzie:no:
wiem Aga baw się dobrze. wyszalej się. dobrze Ci , też bym potańczyła. ale w tamtym tygodniu była moja imprezka. więc jutro odpoczynek:rolleyes: chyba...

piękne zdjęcia przepięknych wnętrz :D poproszę o więcej.

krzesło pod schodami cudne :D

dziękuję Lidziu, rzadko do mnie wpadasz:P foch

Magda nie jest wielka 2,5m. w poprzednim miałam zawsze dużo wyższą , ubieraną z drabiny:popcorn:

a schody to sie zgadzam ekstremalne. ale moj syn za pol roku będzie pełnoletni:o

No ładnie, mamy dzieci w tym samym wieku:rolleyes: Tylko moja córka dopiero z grudnia. Co taka zdziwiona minka, że pełnoletni? Też Ci tak szybko upłynęły te lata?

Monia, pomaranczki, tez beda super. Ale juz teraz zachwyca....Ty to masz zmysł,Kobietko...

Spalismy u przyjaciół od wczoraj do dzis rana a po sniadanku-do szwagierki na obiadek...:wiggle: smialismy sie dzisiaj, ze jak sie przeprowadzimy, to bedziemy wszystkich odpraszać przez pierwsze dwa lata:) Synus, super-wyslę Ci na pw fotkę z imprezy. Ciekawe, czy zgadniesz,co to za koszulki i czy nie przestaniesz mnie lubic;)