Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

Monia, pomaranczki, tez beda super. Ale juz teraz zachwyca....Ty to masz zmysł,Kobietko...

Spalismy u przyjaciół od wczoraj do dzis rana a po sniadanku-do szwagierki na obiadek...:wiggle: smialismy sie dzisiaj, ze jak sie przeprowadzimy, to bedziemy wszystkich odpraszać przez pierwsze dwa lata:) Synus, super-wyslę Ci na pw fotkę z imprezy. Ciekawe, czy zgadniesz,co to za koszulki i czy nie przestaniesz mnie lubic;)

na mojego maila???? czy na maila fm????

oj ciekawa jestem tych koszulek???

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczynki, gdybym nie miała młodszych dzieciaków to pewnie byłoby mi trochę smutno, że Monika (no właśnie kolejna Monika) już tak urosła. Ciągle taka zabiegana, widzę ją dopiero wieczorem jak przyjeżdża ze szkoły z Krakowa. A tak to się czuję - chociaż psychicznie - młodsza :wiggle:

No to ja też czekam co takiego tajemniczego wymyśliłaś na święta :confused::confused:

Dziewczynki, gdybym nie miała młodszych dzieciaków to pewnie byłoby mi trochę smutno, że Monika (no właśnie kolejna Monika) już tak urosła. Ciągle taka zabiegana, widzę ją dopiero wieczorem jak przyjeżdża ze szkoły z Krakowa. A tak to się czuję - chociaż psychicznie - młodsza :wiggle:

No to ja też czekam co takiego tajemniczego wymyśliłaś na święta :confused::confused:

a ja mam jedynaka;)

Monika, cudna choineczka :D
:p cieszę się ,ze do mnie wpadłas i moje drzewko ci się podoba

Ja przez 11 lat byłam jedynaczką i zawsze marzyłam o rodzenstwie-to było moje niespełnione marzenie w dziecinstwie-podkreslam-w dziecinstwie,bo spełniło sie, jak już byłam nastolatką i miałam inne sprawy, wagi państwowej na głowie:p dlatego, bardzo chciałabym, zeby moj Synus miał kogoś jeszcze,oprócz nas...tylko...ze...ta decyzja sie jakoś podjąć nie chce...(na razie):p

Monia, u nas zmiana planów co do wyjazdu-jedziemy do Wierchomli a nie do Gołębia po Nowym Roku.A Wy jakis wyjazd nartowy macie juz zaplanowany? Mąż przyniósł ostatnio tony ulotek o Austrii (wiem, ze Wy jezdzicie )ale w tym roku odpada-Mały jeszcze za Mały,zeby Go zostawic z babciami-a to powiedziałam ja:nadopiekuńcza mama:rolleyes:

Monia choinka baaardzo ładna taka elegancka:yes:

ciekawa jestem co za stroiki wykombinowałaś?

a co do wieku Waszych dzieci - dostaliśmy w sobotę zaproszenie na wesele - w sumie nic dziwnego gdyby nie to, że rodzice rodzice przyszłej panny młodej Mama rocznik 75' a tata 72' są prawie w naszym wieku - młodzi jedno tuż przed i drugie po 20-tce ale tak sie kochają, że o tym weselu to dobry rok już słychać - i wcale nie wpadli... a jak niedługo będą chcieli dzieci - to ich rodzice chyba będą najmłodszymi dziadkami jakich znam:o

[ATTACH]90437[/ATTACH]moja choinka[ATTACH]90438[/ATTACH]

ubrana szybko, zostały jeszcze małe koniki na zewnątrz w liczbie sztuk 2;)

Ujezu!

Faktystycznie!

Sekretarki nic mi nie powiedziały :mad:

Świetna jest

Te czarne ozdoby to już*chyba przesądzone

Mamy podobne stojaki pood kolumny :yes: (moje mają granitowe podstawy)

Nasypaliście piachu?

Monia choinka baaardzo ładna taka elegancka:yes:

ciekawa jestem co za stroiki wykombinowałaś?

a co do wieku Waszych dzieci - dostaliśmy w sobotę zaproszenie na wesele - w sumie nic dziwnego gdyby nie to, że rodzice rodzice przyszłej panny młodej Mama rocznik 75' a tata 72' są prawie w naszym wieku - młodzi jedno tuż przed i drugie po 20-tce ale tak sie kochają, że o tym weselu to dobry rok już słychać - i wcale nie wpadli... a jak niedługo będą chcieli dzieci - to ich rodzice chyba będą najmłodszymi dziadkami jakich znam:o

no pokaże , ale porażka. jutro na giełde pojadę.

a z tymi dziadkami:jawdrop:ktos w naszych czasach jeszcze bierze ślub w tym wieku????toć to dzieci:confused:

Ujezu!

Faktystycznie!

Sekretarki nic mi nie powiedziały :mad:

Świetna jest

Te czarne ozdoby to już*chyba przesądzone

Mamy podobne stojaki pood kolumny :yes: (moje mają granitowe podstawy)

Nasypaliście piachu?

o Monia nareszcie zajrzałaś:p

nie stojaki mają podstawę szklaną:p

będziesz mieć też czarne ozdóbki???u ciebie mi pasuje taka biała choinka -ecru