monika996 18.12.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Monia, pomaranczki, tez beda super. Ale juz teraz zachwyca....Ty to masz zmysł,Kobietko... Spalismy u przyjaciół od wczoraj do dzis rana a po sniadanku-do szwagierki na obiadek... smialismy sie dzisiaj, ze jak sie przeprowadzimy, to bedziemy wszystkich odpraszać przez pierwsze dwa lata:) Synus, super-wyslę Ci na pw fotkę z imprezy. Ciekawe, czy zgadniesz,co to za koszulki i czy nie przestaniesz mnie lubic;) na mojego maila???? czy na maila fm???? oj ciekawa jestem tych koszulek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.12.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 na Twojego maila-nie na forumowego:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.12.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Ola ja myślałam ,że to ty będziesz na zdjęciu.Mały to twój synek????a kibicem nie jestem:wiggle: więc mi wszystko jedno jakie koszulki:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.12.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Tak, to moj Synus-ja zawsze fotki robie, wiec rzadko na jakis sie pojawiam;) Czyli, po ujawieniu tego sekretu rodzinnego, nadal mnie lubisz?Super! jak przygotowania?choinka jest (przesliczna) a reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.12.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 czyli ty też jesteś kibicem Korony??a tak ,że leniuchuję . dopiero jutro jakieś zakupy:wiggle:i jutro może pokaże co wykombinowałam zamiast stroików:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.12.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 oj tam, zaraz ja... ja tylko wiem, ze "piłka jest okrągła a bramki są dwie":D hmmm...wykombinowałaś zamiast stroików...brzmi tajemniczo i intrygująco:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 18.12.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Dziewczynki, gdybym nie miała młodszych dzieciaków to pewnie byłoby mi trochę smutno, że Monika (no właśnie kolejna Monika) już tak urosła. Ciągle taka zabiegana, widzę ją dopiero wieczorem jak przyjeżdża ze szkoły z Krakowa. A tak to się czuję - chociaż psychicznie - młodsza No to ja też czekam co takiego tajemniczego wymyśliłaś na święta :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.12.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Monika, cudna choineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.12.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Dziewczynki, gdybym nie miała młodszych dzieciaków to pewnie byłoby mi trochę smutno, że Monika (no właśnie kolejna Monika) już tak urosła. Ciągle taka zabiegana, widzę ją dopiero wieczorem jak przyjeżdża ze szkoły z Krakowa. A tak to się czuję - chociaż psychicznie - młodsza No to ja też czekam co takiego tajemniczego wymyśliłaś na święta :confused:a ja mam jedynaka;) Monika, cudna choineczka cieszę się ,ze do mnie wpadłas i moje drzewko ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.12.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 ja tez mam jedynaka-Monia piąteczka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.12.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 ja tez mam jedynaka-Monia piąteczka;)Ola ale ty jesteś młodsza ode mnie prawie o dekadę, więc nie marudż tylko do roboty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.12.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Monia, nie wypominaj nam wieku... odpowiem dyplomatycznie: może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.12.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Monia, nie wypominaj nam wieku... odpowiem dyplomatycznie: może kiedyśno nie wypominam:p tylko mam nadzieję ,że się pospieszysz i nie bedziesz odkladac w nieskończoność. u mnie tak było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.12.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Ja przez 11 lat byłam jedynaczką i zawsze marzyłam o rodzenstwie-to było moje niespełnione marzenie w dziecinstwie-podkreslam-w dziecinstwie,bo spełniło sie, jak już byłam nastolatką i miałam inne sprawy, wagi państwowej na głowie:p dlatego, bardzo chciałabym, zeby moj Synus miał kogoś jeszcze,oprócz nas...tylko...ze...ta decyzja sie jakoś podjąć nie chce...(na razie) Monia, u nas zmiana planów co do wyjazdu-jedziemy do Wierchomli a nie do Gołębia po Nowym Roku.A Wy jakis wyjazd nartowy macie juz zaplanowany? Mąż przyniósł ostatnio tony ulotek o Austrii (wiem, ze Wy jezdzicie )ale w tym roku odpada-Mały jeszcze za Mały,zeby Go zostawic z babciami-a to powiedziałam ja:nadopiekuńcza mama:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.12.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 tak Ola my do Austrii ale tak na 90 procent. mamy zaplanowane, a jak bedzie zobaczymy. syn na razie nie ma towarzystwa, więc szuka...a czy ktoś sie znajdzie, to sie okaże.na razie nie wyszły mi niespodziankowe stroiki za mało składników:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.12.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 na razie nie wyszły mi niespodziankowe stroiki za mało składników:sick: kurcze, Monia, uchyl rąbek tajemnicy, no weeeeź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.12.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Monia choinka baaardzo ładna taka elegancka:yes:ciekawa jestem co za stroiki wykombinowałaś? a co do wieku Waszych dzieci - dostaliśmy w sobotę zaproszenie na wesele - w sumie nic dziwnego gdyby nie to, że rodzice rodzice przyszłej panny młodej Mama rocznik 75' a tata 72' są prawie w naszym wieku - młodzi jedno tuż przed i drugie po 20-tce ale tak sie kochają, że o tym weselu to dobry rok już słychać - i wcale nie wpadli... a jak niedługo będą chcieli dzieci - to ich rodzice chyba będą najmłodszymi dziadkami jakich znam:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Monia choinka baaardzo ładna taka elegancka:yes: where! Nieźle z tym ślubem. To tak jakby mój K (ojciec 2-latki) miał za mąż dziecko swoje wydawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 [ATTACH]90437[/ATTACH]moja choinka[ATTACH]90438[/ATTACH] ubrana szybko, zostały jeszcze małe koniki na zewnątrz w liczbie sztuk 2;) Ujezu! Faktystycznie! Sekretarki nic mi nie powiedziały Świetna jest Te czarne ozdoby to już*chyba przesądzone Mamy podobne stojaki pood kolumny (moje mają granitowe podstawy) Nasypaliście piachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.12.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Monia choinka baaardzo ładna taka elegancka:yes: ciekawa jestem co za stroiki wykombinowałaś? a co do wieku Waszych dzieci - dostaliśmy w sobotę zaproszenie na wesele - w sumie nic dziwnego gdyby nie to, że rodzice rodzice przyszłej panny młodej Mama rocznik 75' a tata 72' są prawie w naszym wieku - młodzi jedno tuż przed i drugie po 20-tce ale tak sie kochają, że o tym weselu to dobry rok już słychać - i wcale nie wpadli... a jak niedługo będą chcieli dzieci - to ich rodzice chyba będą najmłodszymi dziadkami jakich znam:ono pokaże , ale porażka. jutro na giełde pojadę. a z tymi dziadkami:jawdrop:ktos w naszych czasach jeszcze bierze ślub w tym wieku????toć to dzieci:confused: Ujezu! Faktystycznie! Sekretarki nic mi nie powiedziały Świetna jest Te czarne ozdoby to już*chyba przesądzone Mamy podobne stojaki pood kolumny (moje mają granitowe podstawy) Nasypaliście piachu? o Monia nareszcie zajrzałaś nie stojaki mają podstawę szklaną będziesz mieć też czarne ozdóbki???u ciebie mi pasuje taka biała choinka -ecru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts