monsanbia 19.12.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 o Monia nareszcie zajrzałaś nie stojaki mają podstawę szklaną będziesz mieć też czarne ozdóbki???u ciebie mi pasuje taka biała choinka -ecru Na razie jak postawiłam swoje ciemne meble (stolik rtv i kawowy) z mieszkania plus właście stojaki na granicie z czarnymi kolumnami, plus ten ciemny dąb na podłodze i czara sofa .... normalnie jest mroczno Ale czarna ze srebrnym mnie korci A faktycznie wcześniej planowałam biało srebrną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 i co wy na to??? ale szczerze:p Ty! nieżle to wygląda Tylko ja bym dodała jeszcze coś Może jakieś piórka? Bo jest za dużo mchu w stosunku do ozdóbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.12.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Ty! nieżle to wygląda Tylko ja bym dodała jeszcze coś Może jakieś piórka? Bo jest za dużo mchu w stosunku do ozdóbekhi hi9 ozdóbek nie ma w ogóle/:lol2: widziałam z białym , to bosko wygląda, tylko mi biały do niczego nie pasuje:lol2: moniajaka czarna sofa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.12.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 A wiec to są te "składniki":wiggle: Piekny stroiczek zmodziłaś, Monia.A jakies jasniejsze dodatki też by fajnie wyglądały. Ja jeszcze nigdy w życiu nie zrobiłam sama stroiczka, wiec sie nie wymądrzam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.12.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 moniajaka czarna sofa???? Nie wiesz że szary to odcień czarnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.12.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Nie wiesz że szary to odcień czarnego? oj ale, żeby czarny od razu:lol2: twojasofa jest jaśniutka, raczej odcień białego:rotfl: A jak ocelocik się czuje w nowym domku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.12.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 A wiec to są te "składniki":wiggle: Piekny stroiczek zmodziłaś, Monia.A jakies jasniejsze dodatki też by fajnie wyglądały. Ja jeszcze nigdy w życiu nie zrobiłam sama stroiczka, wiec sie nie wymądrzam;)Ola zrób taki jak ja, wszystko trzeba wrzucić do przeżroczystego naczynia i JUŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.12.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Kurcze, Ciągle zapominam do Ciebie zajrzeć i potem srylion stron do przeczytania... Stroiki uważam, że świetne. Rozjaśniłabym je czymś jasnym, jak dziewczyny piszą, ale pomysł super. I biały do wszystkiego pasuje, a zwłaszcza do świąt, do śniegu, do gwiazdek cukrowych na pierniczkach Dawaj tam coś białego i będzie booooosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.12.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Ania dam coś białego- tylko nic w domu prócz styropianu:lol2: może jutro podjadę na giełdę i kupie malusieńkie banieczkia co tych stron - to u mnie mało:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.12.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 raczej odcień białego:rotfl: O, i może tego się trzymajmy. Wybielony czarny :lol2: A Gigar zwiedza. On nie należy do kotów które mają problem z asymilacją więc w zasadzie nie było po nim widać by czuł się nieswojo (tzn ja widziałam) Jak robił 2 rundki to musiał się kłaść i ciężko oddychał Ale co się dziwić jak wcześniejszy jego rewir był wielkości naszego salonu Ten kot jeździł z nami na wycieczki w samochodzie po całej polsce, spaceruje przy nodze jak piesek, nic mu nie jest straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.12.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 mój też z nami jezdzi, ale nie spaceruje przy nodze:sick: nad czym mój M ubolewa. ale moj dachowiec rasa polska. a twój to rasowiec, może dlatego jak Psiak. co by moj M dał,żeby nasz spacerował ale nawet na smyczy nie chce chodzić , bo się od razu kładzie i koniec spacerów. jest też płochliwy, więc trzeba uważać ,żeby gdzieś nie uciekł np. w hotelu:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.12.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 mój też z nami jezdzi, ale nie spaceruje przy nodze:sick: nad czym mój M ubolewa. ale moj dachowiec rasa polska. a twój to rasowiec, może dlatego jak Psiak. co by moj M dał,żeby nasz spacerował ale nawet na smyczy nie chce chodzić , bo się od razu kładzie i koniec spacerów. jest też płochliwy, więc trzeba uważać ,żeby gdzieś nie uciekł np. w hotelu:p No jak to kot Mąż niech sobie psa kupi Nasz tak ma. Psikot go czasem nazywamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.12.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 nie bo mój M lubi kocurki!!! a swojego kocha:p a .. pies to huskyTYLKO. ALE ogród za mały i M biegać nie lubi:ppsikotbyłby idealny. sąsiad ma maikcoona i moj M zazdrości, już by jakiegoś nabył, ale miłość do starego jest silniejsza. Nasza kicia ma żyć w spokoju bez intruza:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.12.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 No i niech jej życie długim i lekkim będzie My mieliśmy iść*do kina, ale mąż pojechał teraz Gigarowi zawieźć karmę (bo się rano skończyła) Boję się żeby mu z głodu pomysłów za wiele do łepetynki nie powłaziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.12.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 coś ty . tyle ma do roboty w nowym domu:lol2:a moja Kicia to kocur;)a na co mieliście do kina iść??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.12.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 monia - dopiero dziś do Ciebie dotarłam i podoba mi sie wszystko a najbardziej schody !!! Czad. U nas jednak ze względu na młodsze potomstwo nie mogłam sobie pozwolić na taki numer. Ale jak urosnie to zdemontuję swoją barierkę i bedę miała PRAWIE takie jak Ty Choinka przecudnej urody. Będę zaglądać regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.12.2011 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Ania dam coś białego- tylko nic w domu prócz styropianu:lol2: może jutro podjadę na giełdę i kupie malusieńkie banieczki a co tych stron - to u mnie mało:p nie no... prawdziwa krakuska:rotflL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.12.2011 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 a na co mieliście do kina iść??? mieliśmy i poszliśmy. Nawet na dwa 1. Anatomia strachu (z Kidman i Cage'em) 2. 80 milionów - super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.12.2011 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Też byłam na anatomi... przeciętne co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.12.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 http://i1.fmix.pl/fmi582/f4e8a1b00017f3314ef188c6/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts