Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

o Monia nareszcie zajrzałaś:p

nie stojaki mają podstawę szklaną:p

będziesz mieć też czarne ozdóbki???u ciebie mi pasuje taka biała choinka -ecru

Na razie jak postawiłam swoje ciemne meble (stolik rtv i kawowy) z mieszkania plus właście stojaki na granicie z czarnymi kolumnami, plus ten ciemny dąb na podłodze i czara sofa .... normalnie jest mroczno :lol2:

Ale czarna ze srebrnym mnie korci :yes: A faktycznie wcześniej planowałam biało srebrną

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ty! nieżle to wygląda :yes:

Tylko ja bym dodała jeszcze coś

Może jakieś piórka?

Bo jest za dużo mchu w stosunku do ozdóbek

hi hi9 ozdóbek nie ma w ogóle/:lol2:

widziałam z białym , to bosko wygląda, tylko mi biały do niczego nie pasuje:lol2:

moniajaka czarna sofa????

A wiec to są te "składniki":wiggle: Piekny stroiczek zmodziłaś, Monia.A jakies jasniejsze dodatki też by fajnie wyglądały. Ja jeszcze nigdy w życiu nie zrobiłam sama stroiczka, wiec sie nie wymądrzam;)
Ola zrób taki jak ja, wszystko trzeba wrzucić do przeżroczystego naczynia i JUŻ:lol2:

Kurcze, Ciągle zapominam do Ciebie zajrzeć i potem srylion stron do przeczytania... Stroiki uważam, że świetne. Rozjaśniłabym je czymś jasnym, jak dziewczyny piszą, ale pomysł super. I biały do wszystkiego pasuje, a zwłaszcza do świąt, do śniegu, do gwiazdek cukrowych na pierniczkach :wiggle: Dawaj tam coś białego i będzie booooosko :yes:

raczej odcień białego:rotfl:

O, i może tego się trzymajmy. Wybielony czarny :lol2: :lol2: :lol2:

A Gigar ;) zwiedza. On nie należy do kotów które mają problem z asymilacją więc w zasadzie nie było po nim widać by czuł się nieswojo (tzn ja widziałam)

Jak robił 2 rundki to musiał się kłaść i ciężko oddychał :lol2: Ale co się dziwić jak wcześniejszy jego rewir był wielkości naszego salonu

Ten kot jeździł z nami na wycieczki w samochodzie po całej polsce, spaceruje przy nodze jak piesek, nic mu nie jest straszne

mój też z nami jezdzi, ale nie spaceruje przy nodze:sick: nad czym mój M ubolewa. ale moj dachowiec rasa polska. a twój to rasowiec, może dlatego jak Psiak. :p co by moj M dał,żeby nasz spacerował :p ale nawet na smyczy nie chce chodzić , bo się od razu kładzie i koniec spacerów.

jest też płochliwy, więc trzeba uważać ,żeby gdzieś nie uciekł np. w hotelu:p

mój też z nami jezdzi, ale nie spaceruje przy nodze:sick: nad czym mój M ubolewa. ale moj dachowiec rasa polska. a twój to rasowiec, może dlatego jak Psiak. :p co by moj M dał,żeby nasz spacerował :p ale nawet na smyczy nie chce chodzić , bo się od razu kładzie i koniec spacerów.

jest też płochliwy, więc trzeba uważać ,żeby gdzieś nie uciekł np. w hotelu:p

No jak to kot

Mąż niech sobie psa kupi :p

Nasz tak ma. Psikot go czasem nazywamy

nie bo mój M lubi kocurki!!! a swojego kocha:p

a .. pies to huskyTYLKO. ALE ogród za mały i M biegać nie lubi:ppsikotbyłby idealny.

sąsiad ma maikcoona i moj M zazdrości, już by jakiegoś nabył, ale miłość do starego jest silniejsza. Nasza kicia ma żyć w spokoju bez intruza:p

monia - dopiero dziś do Ciebie dotarłam i podoba mi sie wszystko a najbardziej schody !!! Czad. U nas jednak ze względu na młodsze potomstwo nie mogłam sobie pozwolić na taki numer. Ale jak urosnie to zdemontuję swoją barierkę i bedę miała PRAWIE takie jak Ty ;) :lol2: :rotfl:

Choinka przecudnej urody. Będę zaglądać regularnie :)