Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

Pinacolada super ,żw wpadłaś. a ja mam jednak zamiar zrobić barierkę na samej górze. Bo to hardcore z góry na dół. zawsze boję się o syna , jak zaspany schodzi na dół:hug:

Magda nie do końca z tą Krakuską , jeszcze nie do końca przerobiona;) białego nic. a czerwonych, granatowych baniek bez liku. bo kidyś choinka była czerwono- złota. a u syna w niebieskim pokojyuGranatowa:wave:

Anai- maria dziękuję za piękną karteczkę

Monia na Anatomii byliśmy. jednak nasza z M reguła,że filmy z Nikolasem Cage'm są beznadziejne.dobrze,że była Nicole kIdman:offtopic:

a na 80 milionów się wybierzemy( może dziś)

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o so chozi ,Dziewczynki z ta "bańką"?Ze to w Małopolsce bombką jest?:popcorn:

My byliśmy ostatnio na Listy do M. i kurcze-po tym, co piszecie-stwierdzam, ze my rzadko do kina chodzimy...musze to zmienic...:yes:

Edytowane przez hazeleyes1982

wąż czy krokodyl...w każdym razie tapeta rewelacja:yes: pamietasz, Monia nazwę? Może se do sypialni strzelę...tylko tam potrzebuję ciemnej szarej.
Ola tapety z seri out of Africa z Witka

Bardzo mi się ten twój kąt z komodą podoba... uwielbiam gdy w super-nowoczesnym domu pojawia się taki azyl dla staroci, pamiatek rodzinnych itp...
:)

buziaka przyszłam na dobranoc zostawić:hug:
:hug:

Marjelko:hug: . i zapomniałam zapytać wszystko dobrze, bo przeprowadzka wiem,że się udała. a ta 2 sprawa?

Dzieki,Monia:hug:Witek jest w Krk gdzies na peryferiach...przy autostradzie-dobrze kojarzę?
tak Ola za Makro nowym mostem , na przeciw Leroy merlin. te tapety są na zamówienie. czeka sie 2 tygodnie:)

Monika, paczuszka gotowa do wysyłki. Daj znać jutro, czy dostałaś :wiggle: Mam nadzieję, że dojdzie w takim stanie, że da się to jeszcze zjeść...

kochana nie wierzę:jawdrop:ja może też bym ci coś podesłała???

http://desmond.imageshack.us/Himg710/scaled.php?server=710&filename=kartkawitecznonoworoczn.jpg&res=medium

dziewczyny dziękuję bardzo wszystkim za życzenia i życzę spokojnych i rodzinnych świąt