Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

Gość monika996

dalej. podłoga w kuchni jest.

podloga w salonie kąpielowym jest.

łazienka syna się robi. płytki szare a,la beton przecierane złoto brązowe. biała ściana z bidetem i wc do 124 cm. z płytek 30x90. wanna obudowana płytkami szarymi. na przeciw ściana z szafką umywalkowa 1,90 wysoka , szeroka na 1m . ściana z płytek betonowych , w środku długie lustro 30 cm szerokie. bateria podtynk. szafka biała umywalkowa z Ikei na 1m szeroka, na tym umywalka 80 cm szeroka. ściana z umywalka ma być odsunięta od ściany 15 cm. reszta ścian biała

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość monika996
płytki sa zwykłe 50x 50 z castoramy. dla mnie takie trochę industrialne, bo sa nawet chropwate. szare przecierane brązowo-złotym. szafka ze Ikei , moze uda mi się wkleić. blat z frontow kuchennych biały taki sam jak szafka. umywalkę nałożymy .

Gość monika996

zdjęc nie ma. nie wolno chodzić robią sie podłogi.

listwy będa jednak aluminiowe. jak pisałam Anuli z ceowników niestety zrezygnowaliśmy. moi nie chcą kuc scian( nie lubią burzyć). zamówimy z Anko aluminiowe. mamy tylko około 10 m bieżacych w holu. nie wiem co jeszcze z łazienką, bo tam jest dużo ścian nieoflizowanych.

reszta listw z drewna , bo łaczą sie z podlogą dębową.

jeszcze nie mam decyzji co do łazienki z czarnego lacobelu. nie wiem co dać nad umywalką , czy pasek pionowy lustra, czy lustro w ramie na staro. obawiam sie tego starego , bo na suficie będzie krysztalowa lampa, czy nie przedobrze, ale lustro musi być.może w końcu w poniedzialek uda mi sie cos wkleić . niestety nie ma nas tydzień w domu. nie mam więc swojego komputera i kabelka do telefonu.

nie aluminiowy profil , tylko z nierdzewki.un nas bedzie widoczna listwa z nierdzewki od frontu( ale można ją zamaskować suchym tynkiem). 1/3 domu zastyropianowana.:yes:

Piekne to wnętrze z obrazka

Moniko, czy szyba siedzi tylko na wcisk? Czy może leje się tam jakiś klej? I jeszcze napisz czy ten profil to do nabycia i gdzie czy tylko na zamówienie wg własnego projektu (jakie Twój ma wymiary - chodzi mi w zasadzie o głębokość). Z góry dziękuję

Gość monika996
szyba na wsunięcie. profil aluminium angobowane w sklepie z metalami nieżelaznymi. Listwę mocuje się śrubami, a w zależności od grubości płytek daję się pod spód klei płytkowy, żeby zlicowało się z płytką . ceownik wewnątrz 8mm, za zewnątrz 12 mm. cena za 2 za metr około 18 zł

Gość monika996
pomyłka przepraszam na kilogramy . kupiłam 2x 2m oraz 1,2m i 1,3 m za 53 zł. chyba 36 zł za kg. pomyliło mi się ze zwykłym aluminium jest połowę tańsze 28 zł za 1 kg. ale do brodzików musi być angobowane

Gość monika996

nie mam czasu na nic. postępy sa takie ,że mamy położonych większość fliz. ale na razie jeszcze bez fug:bye:oczekiwanie na na prawdę czarną meroxin 2 tygodnie:confused:

jeszcze dopadło mnie choróbsko zatokowo- grypowo- żołądkowe. jakiś mutant:bash:

Gość monika996
trochę zdjęć. Lazienka z sauną , nieskończona . prysznic , obok miejsce saunę, widok na okno ,, umywalka pod ścianą obok geberitu, wanna na śrODKU Edytowane przez joliska