Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O widzisz, i właśnie coś*takiego muszę*u siebie mieć (chodzi mi o ten wewn)

Jednak bez chodniczka/wycieraczki nie da rady (łudziłam się, bo generalnie wszelakie wycieraczki to za piękne nie są)

No nic, muszę*kupić. Ta Twoja nawet nieźle wygląda, gdzie kupowałaś?

monia to kawałek wykładziny obszyty u nas w Witku. ale możesz kupić np. w Leroyu. z jednego kawałka będziesz miała 2 albo 3 dywaniki. wykładzina jest szeroka zazwyczaj na 4m. więc musisz kupić np 1m bieżcy( 1m x 4m):)

Pasie zobacz kratki.pl

Lidzia dzięki

Monia cucki mogą być. dziś rozgotowałam warzywa:o

Monika - napisz proszę wady i zalety takiej wycieraczki w głąb kostki bo ja chciałam ale mąż twierdzi, że to jest niepraktyczne i brud sie ciężko wyciąga itd.itp.

Mnie też się takie rozwiązanie podoba wizualnie, ale właśnie nasłuchałam się, że niepraktyczne, że tworzy się tam błotko, że ciężko wyczyścić ...

Moni, masz pole do popisu ;)

A ja dziś cycki w sosie szpinakowo-serowym. Lili zjadła pełną michę i tylko powtarzała: ten makajonik to jeś najpyśniejsi :lol2: A mama lubi takie komplementy ;)

Potem oglądała pierwszy raz poppeya, bo jej powiedziałam że lubi szpinak jak poppeye ;)

dziewczyny wycieraczka ma ramke aluminiowa . osadzona jest w kostce , w korytku wylanym takim śliskim betonem. ją się wyjmuje. błotko pod spodem suche jest, zmiata się ,ewentualnie potem można z chlusnąc wodą . :wiggle: wycieraczkę płukam albo wężem albo kartcherem.:) mieszkamy 7 miesięcy. wyciągałam 2 razy:)

monia moj syn też lubił popeye