monsanbia 07.01.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 bo trzeba wlać płyn i podpalić aaa, nie no, to faktycznie prawie Dalej cycki? Który dzień się z nimi męczycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.01.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 zapytaj lepiej co który robię???? dziś drugi raz po przerwie 3 dniowej. a w ogóle trzeci- do 3 razy sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.01.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 O widzisz, i właśnie coś*takiego muszę*u siebie mieć (chodzi mi o ten wewn)Jednak bez chodniczka/wycieraczki nie da rady (łudziłam się, bo generalnie wszelakie wycieraczki to za piękne nie są)No nic, muszę*kupić. Ta Twoja nawet nieźle wygląda, gdzie kupowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.01.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 zapytaj lepiej co który robię???? dziś drugi raz po przerwie 3 dniowej. a w ogóle trzeci- do 3 razy sztuka Żartujesz! Dobra jesteś No i jak? Chłopaki nie marudzą że im cycki prawie codziennie serwujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.01.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Dziewczyny a na co mam patrzec przy szukaniu tych biokominków? tylko na wygląd? bo chcę do sypialni:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Monika, śliczny ten bio kominek wam wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.01.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 monia to kawałek wykładziny obszyty u nas w Witku. ale możesz kupić np. w Leroyu. z jednego kawałka będziesz miała 2 albo 3 dywaniki. wykładzina jest szeroka zazwyczaj na 4m. więc musisz kupić np 1m bieżcy( 1m x 4m) Pasie zobacz kratki.pl Lidzia dzięki Monia cucki mogą być. dziś rozgotowałam warzywa:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.01.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Moni dla ciebie obiecane u Anuli[ATTACH]93775[/ATTACH][ATTACH]93776[/ATTACH][ATTACH]93777[/ATTACH] Kurcze, zaluje, ze nie zrobilam sobie takiego czegos w kostce. Chociaz nie wiem, czy w ranitowej by sie dalo? W ogole bardzo estetyczne to Twoje wejscie, bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 07.01.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Monika - napisz proszę wady i zalety takiej wycieraczki w głąb kostki bo ja chciałam ale mąż twierdzi, że to jest niepraktyczne i brud sie ciężko wyciąga itd.itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.01.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Monika - napisz proszę wady i zalety takiej wycieraczki w głąb kostki bo ja chciałam ale mąż twierdzi, że to jest niepraktyczne i brud sie ciężko wyciąga itd.itp. Mnie też się takie rozwiązanie podoba wizualnie, ale właśnie nasłuchałam się, że niepraktyczne, że tworzy się tam błotko, że ciężko wyczyścić ... Moni, masz pole do popisu A ja dziś cycki w sosie szpinakowo-serowym. Lili zjadła pełną michę i tylko powtarzała: ten makajonik to jeś najpyśniejsi A mama lubi takie komplementy Potem oglądała pierwszy raz poppeya, bo jej powiedziałam że lubi szpinak jak poppeye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.01.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 dziewczyny wycieraczka ma ramke aluminiowa . osadzona jest w kostce , w korytku wylanym takim śliskim betonem. ją się wyjmuje. błotko pod spodem suche jest, zmiata się ,ewentualnie potem można z chlusnąc wodą . wycieraczkę płukam albo wężem albo kartcherem. mieszkamy 7 miesięcy. wyciągałam 2 razy:) monia moj syn też lubił popeye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.01.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 i jeszcze zajrzałam, czy jakiejs damessy u mnie było;)my dzis po imprezie ,więc ide zaraz do łozka . może cos ciekawego będzie w tv:)o 20 na hbo Incepcja z Dicaprio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.01.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 mój małż oglądał tego Dicaprio a ja na forum:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.01.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 a ja zazdroszcze Ci tego hbo, Monia:) ze tez na tefałenie i polsacie nic ciekawego nie ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.01.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 a ja zazdroszcze Ci tego hbo, Monia:) ze tez na tefałenie i polsacie nic ciekawego nie ma;) a ja mam na razie 6 programów. O jakieś 60 mniej niż poprzednio Moni, ale wy się imprezujecie. Nonstopicznie. Zaadoptuj mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.01.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 dziś znów ekipa hydraulików.wieszają kibelek w lacobelu i uruchomiają kaloryfer( drugi) w sypialni syna. beda fotyyyyy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.01.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ola ciemno już!! kaloryfer normalny z nierdzewki:p a łazienka z lacobelu jest strasznie ciemna i mała za nic na zdjeciach nie chce wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.01.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Monia, zacytuję klasyka (MarJelkę) : nie bądz wisnia:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.01.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.01.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Czy cos widac? Hmmm, piekna, czarną łazienkę i sliczny żyrandol:wiggle: Monia, to ten, ktory ja zamówilam do łazienki? Italux? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts