Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy cos widac? Hmmm, piekna, czarną łazienkę i sliczny żyrandol:wiggle: Monia, to ten, ktory ja zamówilam do łazienki? Italux?
tak , ten . nie wiem czy u mnie nie mniejszy jest. a ta łazienka robi wrażenie. każdy kto przychodzi, nie wie, którędy ma wyjść. :p drzwi też są czarne i sufit też.

a kibel wymieniony, tylko za duży ma obrys i szklarz musi boshem przyciąć szkło,żeby go zamontować :confused: więc z łazienki na razie nikt nie korzysta. latamy na dół albo górę

Super ta wycieraczka w kostce! Kto to robił? jaka firma? albo gdzie coś takiego kupię? :D

Monika, kto Ci robił schody wewnętrzne?

wycieraczkę firma . muszę poszukać telefonu.

a schody - to była dłuższa historia, zrobili i sie obrazili

. mogę ci dać do nich namiar, ale na mnie się nie powołuj , bo ci nie zrobią:no:

oooo dobrze Monia gada:yes:
no tak , ale po co mam kogoś wołać. nie podobają wam się zdjęcia???

dziewczyny jestem wpadam, zeby być na bieżąco.:yes:

ale wizyta mamy , to wiecie . kawa, spaer, sklepy, obiadki , koniaczek i tak leci.

już wieczorem dzis mama wraca

Madzia ludzie nie wiedzą , którędy wyjść. a moja mama mowi,że jest tak ciemna ,że nie widzi w niej nawet lampy:rotfl:

a mnie się podoba, kibelek jeszcze nie wisi, więc jest tam bałagan:w przyszłym tygodniu dopiero powieszą:( jak to fachowcy. strasznie zajęci

Edytowane przez monika996