monika996 17.01.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 już patrzę ariado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 17.01.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Witam Moniko:) chciałam zapytać jak się sprawują żaluzje fasadowe? Czy przy większym wietrze nic złego się nie dzieje tzn czy nie łomoczą , nie hałasują ? Jak z czyszczeniem? Czy chronią dostatecznie przed wiatrem, deszczem i ostrym słońcem? Będę wdzięczna za spostrzeżnia - sama planuję zaluzje fasadowe w domu stąd chciałabym znać informacje z pierwszej ręki:)Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.01.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Monika, a pod kibelek jest wyciera dziura w lacobelu, czy tylko na przyłącza, a sama muszą opiera sie na szkle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.01.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Monika absolutnie żaluzje nie hałasują . to są żaluzje fasadowe,więc są dużo grubsze od normalnych i są w ramach . na gorze skrzynka, a po boku są w prowadnicach. są super i polecam na 100 procent, tym bardziej ,że ja mam sterowane z pilota. w sekundę otwierają się wszystkie na raz:p e-mol pod kibelek jest wycięte w lacobelu . dokładnie obrys kibelka. muszla nie może się opierać o szkło, bo by pękło. można jeszcze zrobić stelaż , na którym wisi muszla. ale u mnie nie ma takowego i jest ok:p miałam pierwszą randkę z forumową koleżanką Hazelkiem. co prawda na biegu w Ikei i tylko godzinka:confused: ale zawsze coś. Ola jest super dziewczyną!!!fajnie było się zobaczyć i gadałyśmy jak najete. Kawa była pyszna - na prawdę!!!!! w ikei sie polepszyła. dawno nie piłam . nowa Ikea- nowa kAWA;) czas tak szybko zleciał. ja pędem p[rzez cała ikeę ( bo nie ma wyjścia przy restauracji) chyba dłuzej biegłam do wyjścia. niż zdomu do Ikei dotarłam!!! aha i gusty mamy podobne- miałyśmy na sobie takie same kożuszki- czytaj TAKIE SAME nie podobne:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.01.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 czytaj TAKIE SAME nie podobne:p fajnie To teraz jesteście gotowe na wspólną*podróż do mnie? Pakujcie się*w auto i rura I piżamy weźcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.01.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 fajnie To teraz jesteście gotowe na wspólną*podróż do mnie? Pakujcie się*w auto i rura I piżamy weźcie w sumie tak!!!! takie same piżamy jeszcze musimy mieć!!!! na wiosnę będziemy, czyli za ....góra 2-4 miesiące:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.01.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 na wiosnę będziemy, czyli za ....góra 2-4 miesiące:wiggle: no tak, bo Wy z Australii statkiem płyniecie, albo raczej kajakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.01.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Monia mojego M muszę urobić , bo on mało wyrozumiały jest. i tak dziś miałam cięzko z Olą , bo internet i w ogóle, i że jak 14nastolatka sie zachowuję więc u mnie wymaga czasu niestety Nie no co Ty, nie piszesz serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.01.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 no tak, bo Wy z Australii statkiem płyniecie, albo raczej kajakiem Monia, było super, tylko za krótko. A wyobrażacie sobie naszą mine....takie same kurtki...ja pierdziu:lol: Chciałam powiedziec, ze Monia, to taka laska, ze ...ulala... Musimy do tej Wawy jechac, wiec błagam-urabiaj M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ellfik 17.01.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 monika996 ja znowu z pytaniem do Ciebie przyszłam.Jakie światło dają twoje lampy w sypialni te czarne slimy przy łóżku?w jakimś stopniu oświetlają pokój czy tylko świecą w dół? da się czytać przy tym świetle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.01.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 nie no:p mało wyrozumiały jeśli chodzi o forumowe znajomości!!!! urobi się No co on ... chyba muszę*specjalnie dla niego jakiś autorski przepis stworzyć. Może się urobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.01.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 światł o dobre. czytam przy nich!!!oświetlają pokój. one są u mnie nisko zawieszone. ale górne mam bardzo ciemne, więć doświetlam tymi zwisami:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ellfik 18.01.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 moniko a czy to są lampy Slim z LampGustaf?a z chłopami to temat rzeka.No romans to my wszytkie mamy z .....Muratorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.01.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 moniko a czy to są lampy Slim z LampGustaf? a z chłopami to temat rzeka.No romans to my wszytkie mamy z .....Muratorem. właśnie. romans z muratorem ja kupowałam w Casto i nie znam nazwy. pokazałam palcem te mi się podobają - biorę dwie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.01.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 właśnie. romans z muratorem :yes: a ile tetatetów z mężem się*już przez forum zawaliło Teraz właśnie mój np, siedzi ... w sypialni tzn w garderobie, ale to w zasadzie to samo romans jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.01.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 :yes: a ile tetatetów z mężem się*już przez forum zawaliło Teraz właśnie mój np, siedzi ... w sypialni tzn w garderobie, ale to w zasadzie to samo romans jak nic a moj już czeka na komputer!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.01.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 a moj już czeka na komputer!!! aaaaaaa, to wszystko jasne, dlaczego mąż na forumowe znajomości zły. Ty mu kompa zabierasz! Kup sobie swój, za 3 dni do mnie przyjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.01.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 aaaaaaa, to wszystko jasne, dlaczego mąż na forumowe znajomości zły. Ty mu kompa zabierasz! Kup sobie swój, za 3 dni do mnie przyjedziesz chyba tak zrobię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.01.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 ej, za jakie 3 dni... ja sie szykuje (i Mezula ), ze na wiosne... a ztymi piżamami, to Ty Monia na poważnie? To mamy blind date ze sniadaniem zapewnione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.01.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 he, he oczywiście. macie u siebie Oysho - piżamy kupimy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts