hazeleyes1982 18.01.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 i moge sie załozyc, ze mimo odległości-kupimy identyczne:lol:Monia, bardzo Ci dziekuje za wiadomosc i bardzo cenne dla mnie informacje. Nie dzwoniilam dzis, bo chcemy wycenic jeszcze w jednym miejscu u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.01.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 najlepiej dla was ,żeby stolarz był blisko. chociaż drzwi to pomiar i montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.01.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 aha i moj młody rozbił mi wczoraj auto, wszedł ślizgiem w droge i natrafił na słupek sąsiada:mad: auto jeżdzi, ale jak wygląda . zderzak do wymiany, maska też o oł Słupek dostał opiernicz, że wyszedł mu prosto pod samochód ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.01.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 na pieszo go wyślij! Nie będzie w poślizgi wchodził do przyszłej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.01.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 o skubaniec:mad: ale dwa tygodnie z przystankami autobusowymi (mróz) i ściskiem w autobusach (upał) powinny dać mu niezłą nauczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.01.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 magda miesiąc ma obiecany!!!Monia a z tym poślizgiem to zobaczymy. pochowam buty z traktorami. zostawię mu halówki:lol2: będzie zemsta matki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.01.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 będzie zemsta matki:lol2: Schowaj i halówki, zostaw swoje baleriny albo różowe szpilki (żeby miał wybór) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.01.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Schowaj i halówki, zostaw swoje baleriny albo różowe szpilki (żeby miał wybór) Monia to by młody do mnie wydzwaniał o buty:lol2: ale miałam dziś nerw( tak się mówi tu u nas)że,bym wszystkim sąsiadom garaże wymyła!!! po drzemce mi minęło i wydaje mi się ,że to ja chyba śnię. i mam auto ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.01.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 no to witam się u siebie!!! u nas pięknie zimowo. do dziś południa był śnieg. a teraz chlapa!!! skakam po wątkach. byłam u Moni na gniazdkach:p aha i moj młody rozbił mi wczoraj auto, wszedł ślizgiem w droge i natrafił na słupek sąsiada:mad: auto jeżdzi, ale jak wygląda . zderzak do wymiany, maska też dobrze, ze nic sie nie stało (nic poważnego...). Czyli musze sie przyszykowac z moim Małym, słodkim Syneczkiem na takie akcje za kilkanascie lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.01.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Ola moj akurat ćwiczył poślizgi!!! bo jego się nie da. a moj samochod jak najbardziej można testować ale teraz jak mówiłam bedzie miał przymusowy odwyk:p nawet chyba babcia mu auta nie da:no: hołoczyc jeden sie znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.01.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Ola moj akurat ćwiczył poślizgi!!! No, tak myślałam Chociaż*jak byłam w jego wieku i mi K bączki na placu robił, to byłam w 7 niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.01.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 No, tak myślałam Chociaż*jak byłam w jego wieku i mi K bączki na placu robił, to byłam w 7 niebie sie wie, miałam to samo:lol2: jakież to było męskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.01.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 sie wie, miałam to samo:lol2: jakież to było męskie Tym bardziej kiedy ja miałam lat naście, a mój facet 20 parę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.01.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 aaa, no tak-wspominalas kiedys moj M. jest starszy o dwa lata;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.01.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 no no, a mąż Anuli wczoraj uwierzyć nie mógł że nie jestem po 30-stce ... bardzo budujące co? (kiedy brakuje Ci jeszcze 3 lata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.01.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Oj, może sie zasugerował Twoimi wypiekami-i pomyslał sobie, ze to niemożliwe, zeby taka małolata tak gotowała:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.01.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Oj, może sie zasugerował Twoimi wypiekami-i pomyslał sobie, ze to niemożliwe, zeby taka małolata tak gotowała:yes: ale my ze sobą tylko wino przynieśliśmy nie ma tłumaczenia Nie trzymam się*tak dobrze jak Krakówka, ot co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.01.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 no no, a mąż Anuli wczoraj uwierzyć nie mógł że nie jestem po 30-stce ... bardzo budujące co? (kiedy brakuje Ci jeszcze 3 lata) EEEE coś mu się na wzrok rzuciło:p małolata jesteś i to widać.... Monika współczuję rozbitego samochodu:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.01.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 ale postów mi przybyło. może razem pobijemy Magdęzzz:lol2:Tym bardziej kiedy ja miałam lat naście, a mój facet 20 parę no tak popisy:p no no, a mąż Anuli wczoraj uwierzyć nie mógł że nie jestem po 30-stce ... bardzo budujące co? (kiedy brakuje Ci jeszcze 3 lata) no coś ty!!! może żle widział!!!! ale my ze sobą tylko wino przynieśliśmy nie ma tłumaczenia Nie trzymam się*tak dobrze jak Krakówka, ot co ot co!!!!! Monia może on sie pomylił i myślał ze to inna Monia , ot co Krakówka dla mnie to by było EEEE coś mu się na wzrok rzuciło:p małolata jesteś i to widać.... Monika współczuję rozbitego samochodu:sick: Aga dobrze ,że jeżdzi:p ludzie widzą babę za kierownica rozbitego auta i zastanawiaja się jak ja do bramy wjechałam przez słupek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.01.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 [ATTACH]97560[/ATTACH] trochę ostrzejsze dla toffe:rolleyes: ale tylko trochę strasznie wygląda taka trachnięta szyba:o jest na gwarancji jakiejś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts