monika996 26.01.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 magda zobaczymy jak wyjdzie . nie był ten lacobel drogi, więc wszystko mi jedno,żeby tylko wymienili i bedzie ok.a zdjęcia nową komórką , chyba ręka mi się ruszyła:o:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.01.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 kurcze ale poszło:( - mój czajnik też stoi koło szyby ale na szczęście nie przy łączeniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.01.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Aga już pisałam u Moni ,że nie wiem czemu tak poszło!!! może dlatego że łączenie??? a szyba była na ścisk????jutro przychodzi szklarz i to naprawi. całe szczęscie, że trzeba wymienić polmetrowy kawałek. a nie 3 metrowy- choć tam też jest takie milimetrowe pęknięciema jeszcze przyciąć lacobel na kibelek w łazience. bo od miesiąca jest zdjęty:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.01.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Monika dzięki . Problem w tym że ja chcę bezbarwną i dlatego boję się że będzie jednak widać to klejenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.01.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Tofiku, ale żeby byla bezbarwna to musisz wziąć taką dużo droższą, bo inaczej będzie zielona, a zielone są*brzydkie To już lepiej wziąć białą Takie jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.01.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ale ja to potrzebuję na garfitową i jasnoszarą ścianę. Biała odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.01.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Monia mamy bardzo podobny lacobel, może nawet identyczny , z tym, że ja nie mam pęknięcia Cudne masz te dodatki w kuchni, ta cukiernica? tace, no śliczne, super wyglądają w nowoczesnej kuchni:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.01.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ale ja to potrzebuję na garfitową i jasnoszarą ścianę. Biała odpada To zrób taki jak ja, dobierz do koloru ściany. Mój jest jasno szary Moni, rękę bym sobie dała uciąć, że pisalaś wczoraj o czarnym szkle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.01.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Moni, rękę bym sobie dała uciąć, że pisalaś wczoraj o czarnym szkle Znając Monie tak mogło być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.01.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Znając Monie tak mogło być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.01.2012 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Monia, niefajne to pekniecie rzeczywiscie:( ale najwazniejsze, ze da sie "zrobić".Czy autko Młodego juz "wyklepane";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.01.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Monia mamy bardzo podobny lacobel, może nawet identyczny , z tym, że ja nie mam pęknięcia Cudne masz te dodatki w kuchni, ta cukiernica? tace, no śliczne, super wyglądają w nowoczesnej kuchni:rolleyes: Marta dzięki. mam pełno staroci , bo kiedyś miałam na nie fazę a cukiernica akurat z Vox-u:wiggle: ja mam takie szare, ciekawa jestem ,czy Monia tez ma takie. szkłona poczatku chciałam w kolorze ścian - białe. ale brzydko wyglądało. u mnie nie ma białych dodatków ani mebli Monia, niefajne to pekniecie rzeczywiscie:( ale najwazniejsze, ze da sie "zrobić". Czy autko Młodego juz "wyklepane";)dziś będzie szklarz zrobi się ola on rozbił moje auto:confused: jego stoi w garażu za karę. czasami je pożyczam:rolleyes: Monia i Tofffee da się zrobić bezbarwne. maja mama ma teraz na fototapecie w łazience. nie widąc kleju. ja się dziś szklarza zapytam, jak on.to zrobił. a foto może uda mi się zrobić to pokaże. może tam też są śruby?????chyba tak. Toffeee ale jest grafitowy lacobel, ja też się nad nim zastanawiałam , bo pod kolor moich mebli kuchennych był zwykłe zielone miała mama w starym domu na tle białej ściany . były mocowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.01.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Monia, poka poka fotki, po wizycie szklarza:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.01.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Moni, rękę bym sobie dała uciąć, że pisalaś wczoraj o czarnym szkle to ja wczoraj pisałam o czarnym lacobelu Monia, pęknięcie rzeczywiście okropne, ale dobrze, że to ten mniejszy kawałek szkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.01.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 to ja wczoraj pisałam o czarnym lacobelu Że Ty to ja wiem przecież! Monika też pisała, tylko w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.01.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 teraz już wiem ,że mam szkło 9006 A ja nie pamiętam swojego koloru. Muszę zuz@nkę zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.01.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 mONIA nie ważne. przecież ważne ,że jest ładnie. szklarz mi powiedział,że czajnik był za blisko o pękło od pary:confused;no to już zostanie mi gotowanie wody w spiżarce:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.01.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 a u nas dziś BOOOOSKO!!! mrozik, sucho i przepiękne słoneczko. szykuję się na niedzielny spacer i kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.01.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Milego spacerku Ja odzwyczailam sie od mrozow i cos przestałam lubic zime-dziwna jestem Monia jakiej grubosci jest ten lacobel w kuchni? Bede na wiosne robic głądzie i zastanawiam sie czy nie zrobic czegos podobnego jak ma MarJelka czyli na pasek gdzie ma byc szklo nalozyc min warstwe a wyzej troche grubiej tak aby pozniej szklo zlicowalo sie ze sciana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.01.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 a u nas dziś BOOOOSKO!!! mrozik, sucho i przepiękne słoneczko. szykuję się na niedzielny spacer i kawkę U nas też cudnie... też słonko i mrozik. Pozdrawiam Panie w niedzielny piękny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts