Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga już pisałam u Moni ,że nie wiem czemu tak poszło!!! może dlatego że łączenie??? a szyba była na ścisk????jutro przychodzi szklarz i to naprawi. całe szczęscie, że trzeba wymienić polmetrowy kawałek. a nie 3 metrowy- choć tam też jest takie milimetrowe pęknięcie

ma jeszcze przyciąć lacobel na kibelek w łazience. bo od miesiąca jest zdjęty:confused:

Monia mamy bardzo podobny lacobel, może nawet identyczny , z tym, że ja nie mam pęknięcia ;)

Cudne masz te dodatki w kuchni, ta cukiernica? tace, no śliczne, super wyglądają w nowoczesnej kuchni:rolleyes:

Marta dzięki. mam pełno staroci , bo kiedyś miałam na nie fazę:wiggle: a cukiernica akurat z Vox-u:wiggle:

ja mam takie szare, ciekawa jestem ,czy Monia tez ma takie.

szkłona poczatku chciałam w kolorze ścian - białe. ale brzydko wyglądało. u mnie nie ma białych dodatków ani mebli

Monia, niefajne to pekniecie rzeczywiscie:( ale najwazniejsze, ze da sie "zrobić".

Czy autko Młodego juz "wyklepane";)

dziś będzie szklarz :wiggle: zrobi się

ola on rozbił moje auto:confused: jego stoi w garażu za karę. czasami je pożyczam:rolleyes:

Monia i Tofffee da się zrobić bezbarwne. maja mama ma teraz na fototapecie w łazience. nie widąc kleju. ja się dziś szklarza zapytam, jak on.to zrobił.;) a foto może uda mi się zrobić to pokaże. może tam też są śruby?????chyba tak.

Toffeee ale jest grafitowy lacobel, ja też się nad nim zastanawiałam , bo pod kolor moich mebli kuchennych był

zwykłe zielone miała mama w starym domu na tle białej ściany . były mocowania.

Milego spacerku :rolleyes: Ja odzwyczailam sie od mrozow i cos przestałam lubic zime-dziwna jestem ;) Monia jakiej grubosci jest ten lacobel w kuchni? Bede na wiosne robic głądzie i zastanawiam sie czy nie zrobic czegos podobnego jak ma MarJelka czyli na pasek gdzie ma byc szklo nalozyc min warstwe a wyzej troche grubiej tak aby pozniej szklo zlicowalo sie ze sciana.