kocimieta 02.02.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Tak, na podstawie I tomu pt. "Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet" Ale, póki co, następne nie są sfilmowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.02.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 czyli jutro mam iśc do empiku po II częśc trylogii Larsona:wiggle:a propos tytułu , który to mężczyzna , króry nienawidził kobiet???? Martin i jego ojciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 02.02.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Paru innych by się też znalazło, łącznie z kuratorem:sick: Kup pełną trylogię, co masz chodzić parę razy po to samo, w pakiecie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.02.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 oczywiście ,że kupię. juz na google siedziałam. ale wolę od razu w empiku kupić. syn też poczyta - on uwielbia czytać , a ferie sie zbliżają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.02.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Monia, jaki film dzisiaj oglądasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.02.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Tak, na podstawie I tomu pt. "Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet" Ale, póki co, następne nie są sfilmowane. No ładnie, to ja w nieświadomości żyję CO prawda nie ruszyłam jeszcze Larssona, ale czeka w kolejce w jednej z przeprowadzkowych walizek. Natomiast nie miałam pojęcia że ta"dziewczyna...." ma z tym jakiś związek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.02.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Cyrus na Canał +/;) własnie skączyłam.jeszcze mam sagę Millenium do czytania.....ale to chyba już jutro:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.02.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 No ładnie, to ja w nieświadomości żyję CO prawda nie ruszyłam jeszcze Larssona, ale czeka w kolejce w jednej z przeprowadzkowych walizek. Natomiast nie miałam pojęcia że ta"dziewczyna...." ma z tym jakiś związek ha Monia jednocześnie pisałyśmy!!! tak film na podstawie I częći- mężczyżni, którzy nienawidzą kobiet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.02.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 kocimiętko dzięki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.02.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 tak film na podstawie I częći- mężczyżni, którzy nienawidzą kobiet:) No właśnie się do niej zbieram! To chyba najpierw jednak przeczytam, jak skończę to już w HBO puszczą (tylko niech mi ktoś powie! ) zrobiłam dziś*jajka tofikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.02.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 czyli te smażone??? a obejrzałam film, najpierw:o ale czytać zacznę od I tomu. Monia skończysz szybko, bo ciekawe( przynajmniej film;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.02.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 A ja rosól odgrzałam ze wczoraj:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.02.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 A ja rosól odgrzałam ze wczoraj:lol2: Też dobrze. Ja zrobiłam wczoraj ze swojego pomidorową (duuuuużo koncentratu, aż gęsta była) Jajka smażone smaczne, chociaż*ja wolę*chyba jednak swoje wilgotne majonezowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.02.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Monia we wtorek bodajże jest fajny film na Canał +. masz Canal???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.02.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Monia we wtorek bodajże jest fajny film na Canał +. masz Canal???? ni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.02.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 ok . będe sledzić HBo i kanały polskie. pędzę spać , bo rano wstałam. a na prózno , bo bramy nie mogłam otworzyć ( automatyczna) zamarzła.więc nie pojechałam na pilates na 9, TYLKO na 11.i jestem nem tu du( jak to u nas się móWi., czyli NIEPRZYTOMNA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.02.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 A mnie boli głowa ... co u mnie raczej nieczęste dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.02.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 ale wczoraj spać nie poszłas:o jeszcze tvn 24 oglądałaś. ja dopiero rano sie dowiedziałam o tym dziecku. okropieństwi. taki śliczny maluch..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.02.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 u nas wczoraj coś się stało z mechanizmem otwirającym bramę - przymarzł dziecko rano sposobem sobie otworzyło, a ja - sierota, żeby nie zepsuć nie próbowałam nawet otwierać i tym sposobem pojechałam na ćwiczenia na 11, a nie na 9 wieczorem pojechałam do galerii, jakąs torbe upolować!!! wróciłam z ksiązkami i bluza dla syna:confused: ostatnio nic misię nie podoba. jedynie może Batycki, ale u nas jest w rynku ich sklep- a torby w cenie Kazara( ciut drogie, ale porządnie zrobione) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.02.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 fajnie witaj OLa jestem nieprzytomna po wczorajszej mini imprezie:confused: posprzatałam. wypiłam ze 3 herbatki i szklanicę wody.wypię rosól i do łózka na godzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts