Gość monika996 15.03.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 około 23 metrów. jest na o poziomie i z założenia ma to być pokoj kąpielowy. wiem ,że zdjęcia są słabej jakości, ale i tak mało widać. okno jest jeszcze zabite do połowy deskami. płytki czarne a,la łupek , bo jest to gres. prysznic będzie miał jedną ścianę ze szkła. tam są drzwi wejściowe. obok sauna fińska . na zewnątrz obłożona flizami. szklenie 1,20 m. na środku wanna obłożona drewnem jasnym , takim jak sauna w środku. obok geberitu dluga lada drewniana barwiona na czarno z ciemną umywalką( grafitowa kamienna płaska . taką jak ci pisałam Anula znalazłam u ciebie w dzienniku w inspiracjach).. nad tym lustro do końca do nadwieszonej belki ( podświetlone od spodu). ściany białe .na przeciw umywalki pod ścianą rynna z kamieniami białymi i roślinami , chyba wysokie papirusy.zaluzja tak jak wszędzie aluminiowa. krzesło na ciuchy i tyle. aha oświetlenielampa nad umywalką http://lampy.it/p/5/75/stylo-1-lampy-wiszace.htmlreszta na suficie 3 podwójne lampy np.http://www.oswietlenie.predom.pl/lampa-massive-wiszaca-onyx-562324810-p-1192.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 15.03.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 oczywiście nie umię wklejać nadal. taka umywalka jak Anula u ciebie w dzienniku z dnia 09.10.2010 biała płaska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.03.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 ślicznie będzie! super powierzchnia, ja mam połowę błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 15.03.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Anula dzięki. ja już nie mogę patrzeć na flizy . mam przesyt. jeszcze to przeziębienie . fuga wyszła szara, kupiłam czarną. ale podobno musi wyjśc z niej wilgoć. ta sama fuga w kotłowni obok jest czarniutka. i w garażu też. uff / dlatego nie ma efektu . sauna będzie montowana na początku kwietnia. a reszta po malowaniu. suszymy. może włączą podłogówkę na 30 stopni . mam nadzieję ,że za 2-3 tygodni ruszy malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 15.03.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Anula twoja łazienka jest świetna my taką zrobiliśmy , bo było tyle miejsca . od strony łazienki dom jest zasypany jakby w skarpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 15.03.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 (edytowane) jeszcze widok na jadalnię od strony miejsca na sofę Edytowane 18 Stycznia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 15.03.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Niesamowite postępy. Będzie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 15.03.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 ślicznie będzie! super powierzchnia, ja mam połowę błąd. Nie narzekaj, bo ludzie (tacy jak ja) co mają dużo mniejsze, wpadną w kompleksy i zaraz będę musiał pół domu zamurować żeby zrobić odpowiednio dużą łazienkę monika996 - zazdroszczę Ci metrażu i w ogóle wielkości domu. Nie musisz się ograniczać i spędzać długich wieczorów nad wyborami typu 'Mebel X, czy może Urządzenie Y' (bo nie ma miejsca na jedno i drugie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 15.03.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 muszę ,muszę . nie przeceniajcie mnie:) dzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 15.03.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Uwielbiam Twój styl pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.03.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 15.03.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 oj dziewczyny:rolleyes: dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 monikaa masz jakas inspiracje?to ma być coś w tym stylu? http://www.juvandesign.com/wp-content/uploads/2009/06/2349766564_cd407a2bed.jpg czy w tym http://cdn.decorpad.com/photos/2008/05/13/bd84dcd939ed.jpg czy w tym http://jokamfamily.com/wp-content/uploads/2010/11/dark-brown-bedroom-design-house-interior-remodeling7-500x319.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 18.03.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 najchętniej nr 3 lub nr1. pięknie z obrazka nr 3 nawet farba magnat onyx ma ten odcień brązu. szaro -brązowy. nie czekolada:) już się inspiruję. biegnę właśnie na budowęEfilo dzięki , ja nie umie wklejać obrazków:o zajrzyj wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 18.03.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 to moja sypialnia. opis zdjęc. wchodzi się na wprost okna, po lewej widać ścianę garderoby, po lewej za ścianą będzie łóżko. p[o prawej wejście do łazienki. zdjęcie obok ściana na łóżko( skos). zdjęcie najwyżej wejście do łazienki . po prawej będzie wisiał tv. nad łóżkiem chcę ścianę kolankową wytapicerować na czarno. na czarno chcę tez wyłożyć ścianę na telewizor . drzwi z orzecha australijskiego ( odcień szarawy). acałóść ścian? ja myślę o tym Magnacie odcień onyx brązowo-szary taki taupe . jeszcze mam scianę garderoba w ksztacie L widać ją na ostatnim zdjęciu. co z nią może drewno nawiązujące do drzwi? czy kolor onyx? sypialnia Efili jest super . jeszcze taka kolorystyka ma być łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 19.03.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 chyba nr 1 po przemyśleniach. brąz magnata onyx. czarny zagłowek ze skóry za łóżkiem . przy telewizorze pasek czarnej tapety nawiązując do zagłówka. i nie wiem tylko co ze ścianą garderoby w kształcie L. albo tapeta albo biały mdf. co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 21.03.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 dziś wietrzenie. zaczęli montaż schodów.zamawianie baterii do łazienek. zamawianie drzwi wewnętrznych. i tu stop. na razie mam mętlik. zamówione są drzwi na parter na wejście . orzech australijski paldao. muszę znależć w internecie rysunek, żeby Wam pokazać jak wygląda. fajny szarawy pasuje do dębu( jeden minus drzwi fornirowane drogie). dlatego na 2 piętrze w sypialniach chcę zrobić jednak coś tańszego. na 1 piętrze drzwi czarne szklane w czarnych ościeżnicach( wenge).a góra nie wiem. drzwi do 2 sypialni sa naprzeciw, więc muszą być takie same. podłoga na holu i schody dębowe. i teraz bal.... my mamy ciemną łazienkę, czarną, więc białe drzwi odpadają. ciemny orzech byłby najlepszy. a syn po drugiej stronie sypialnia ( 1 drzwi) i w środku łazienka ( 2 drzwi , zresztą u nas podobnie) u niego łazienka szaro- biała:confused:okna grafit.dziś decyzja co do drwi do sypialni mnie przetrasta.jeszcze jedno drzwi widoczne z pierwszego piętra:confused: tam są czarne szklane. co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 21.03.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Dwa razy przeczytałam i chyba zrozumiałam, ale to nie jest pewnik.Zawsze możesz zrobić drzwi różnie wybarwione z dwóch stron, zastosować odwrotne zawiasy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 21.03.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 . o to zrozumiałas. łatwiej jest jak są zdjęcia , ale u mnie nie ma starałam się opisać. dwustronne są smieszne to znaczy ja nie jestem ich zwolenniczką. wolę prostsze rozwiązania. napiszę jeszcze raz . mamy 3 piętra. parter paldao, podloga gresowa grafit, schody dębowe. 1 piętro dąb podłoga i drzwi 2 pary grafitowe. nad salonem na 2 piętrze jest dziura przy klatce schodowej 1,2 mx 3,5 m. balustrada szklana z widokiem na salon z jednej strony i z drugiej na klatkę schodową.i tam przy jednym końcu dziury są drzwi do 1 sypialni naszej a po drugiej stonie są 2 drzwi do sypialni syna. widać je z 1 piętra. z naszej sypialni jest wejście do łazienki naszej. i syn też ma osobną sypialnie. muszę dać 4 pary takich samych drzwi .nasza część bedzie czarna , brązowa , ruda , ciemna. a syna jasna szaro-biała, pasowały by te paldao( ale cena). więc skłaniam się do ciemnych orzech 4 z porty. porta nova 1.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 21.03.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 dobrze rozumiem że salon macie na 1-wszym piętrze?No to trzymaj się pierwszej myśli bo faktycznie wszystkim piętrom i pomieszczeniom dogodzić, ja bym się jednak zastanowiłam nad drzwiami w sypialniach do łazienek, zdecydowanie jestem przeciw, pomyśl nad przesuwnymi, łamanymi, najlepiej coś co się zlewa ze ścianą, dwie szt drzwi w jednym pokoju to dla mnie zdecydowanie za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts