hazeleyes1982 05.02.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Monia, żyjesz Bidulinko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.02.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 ole żyję/ przespałam się . potem na kawę do rynku( niie przepuszczam tej kawki;)) obiadek już w domu, bo nie chciało nam sie jechać już nigdzie. posp[rzątałam idopiero właśnie teraz odczuwam skutki.... imprezki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.02.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 a ja jurto czekam na hydraulików, czy 3 toaleta z kolei nie przecieka:wiggle: już jest dostarczona . potem czeka mnie wymiana szkła przy toalecie. niestety lacobel trzasnął kurcze to już trwa od połowy listpoda ,3 miesiąc będzie- koszmarna masakra. jak mój wciąż nie zamontowany stopień Do 3 razy sztuka! Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 jak mój wciąż nie zamontowany stopień Do 3 razy sztuka! Trzymam kciuki zawsze musi być to coś no ale ja myślę ,że to jeszcze do miesiąca potrwa. moj szklarz jest baaaardzo niesłowny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.02.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Oj Monia tak to z tymi fachowcami bywa Niesłowynych niecierpię........... a tez na nich niestety trafiam Obecną ekipe od kominków chce zabić ........ Trzymam kciuki za szybkie usunięcie wszystkich usterek Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Karolina czytałam o twoim kominku pewnie ,że się zdarzają , ale trzeba ich eliminować. ale moj szklarz jest bardzo miły i robi wszystko dobrze, ale trzeba mieć do niego cierpliwość widać ,że ja mam . pomimio,że on nam daszek szklany spierniczył( zacieki na tynku). sama nie wiem czemu, chyba z lenistwa nie chce mi się szukać innego. bo tak jest z fachowcami,że jeden nie lubi poprawiać po poprzedniku:confused: więc niech już skonczy tę łazienkę. tymrazem to nie była jego wina:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.02.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Nie żartuj że to książka tak Cię wciągnęła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.02.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 hmmm:yes::yes: a teraz przerwa na fm, obiad, myjnia, buty musze jeszcze oddać , bo wczoraj kupiłam ,ale mi się juz nie podobają (1 różni się od drugiego i mam czas do dziś na oddanie) a potem II tom narteszcie mam nie przeciekająca toaletę w łazience lacobelowej, dziś szklarz ma przyjechać wymierzyć nowe szkło przy gegericie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.02.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 hmmm:yes::yes: Choć książki czytam namiętnie, to jakoś do M. nie dotarłam. Chyba zraził mnie ktoś informujący, że to kryminał ... Ale jak widzę co się z Tobą dzieje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.02.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 bo to taki trochę kryminał. ale raczej sensacja:) fajne szybko się czyta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 (edytowane) Whitney Houston odeszła w wieku 48 lathttp://www.youtube.com/watch?v=BSHEK_APk-A Edytowane 12 Lutego 2012 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.02.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Whitney Houston odeszła w wieku 48 lathttp://www.youtube.com/watch?v=BSHEK_APk-A oszzzz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 12.02.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Smutna wiadomość Kolejna z wieeelkim głosem, wrażliwa, doświadczona przez życie i pokonana przez nałogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.02.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Smutne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Smutna wiadomość Kolejna z wieeelkim głosem, wrażliwa, doświadczona przez życie i pokonana przez nałogi... i odeszła moja młodość!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 dziś dzień ksiązkowo-forumowy . w przerwach kawa, śniadanie , obiad, wyladowanie zmywarki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.02.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Monia, kurcze-cos ostatnio sie mijamy na fm-molu książkowy:D W przyszłym tyg jedziemy z M. do Krk zamówić kanapę i oblookać to łózko-samochód-może powtórzymy kawencję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.02.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Monia, kurcze-cos ostatnio sie mijamy na fm-molu książkowy:D W przyszłym tyg jedziemy z M. do Krk zamówić kanapę i oblookać to łózko-samochód-może powtórzymy kawencję? oczywiście Ola kawka:yes: ola ja już jestem po drugim tomie millenium:yes: dziś rano skończyłam:D wczoraj byłam na BIG LOVE. bardzo fajny film, super się ogląda i ma tą głebię jestem pod wrazeniem młodych aktorów- oli hamkało i antoniego pawlickiego trochę za bardzo erotyczny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.02.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 ejjj, a ja nawet nie słyszałam o tym filmie:rolleyes: Monia, gdzie sa "Liszki" w Krk? To jakas dzielnica? Tam jest firma, która ma nam pociac plytki scienne na mozaike na siedzisko do spa i mamy tam pojechac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.02.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Monia, dzieki-Kochana-musze sobie Twoją instrukcję wydrukowac:lol: W przyszłym tyg jakos sie wybiore (prawdopodobnie sama:() wiec musimy kawke wypic:yes: Jak spedzasz Tłusty Czwartek? Upiekłas cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts