Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja jurto czekam na hydraulików, czy 3 toaleta z kolei nie przecieka:wiggle: już jest dostarczona . potem czeka mnie wymiana szkła przy toalecie. niestety lacobel trzasnął:bash: kurcze to już trwa od połowy listpoda ,3 miesiąc będzie- koszmarna masakra.

jak mój wciąż nie zamontowany stopień :evil:

Do 3 razy sztuka! Trzymam kciuki

Karolina czytałam o twoim kominku pewnie ,że się zdarzają , ale trzeba ich eliminować.

ale moj szklarz jest bardzo miły i robi wszystko dobrze, ale trzeba mieć do niego cierpliwość:rolleyes: widać ,że ja mam . pomimio,że on nam daszek szklany spierniczył( zacieki na tynku). sama nie wiem czemu, chyba z lenistwa nie chce mi się szukać innego. bo tak jest z fachowcami,że jeden nie lubi poprawiać po poprzedniku:confused: więc niech już skonczy tę łazienkę. tymrazem to nie była jego wina:)

hmmm:yes::yes::yes::yes:

a teraz przerwa na fm, obiad, myjnia, buty musze jeszcze oddać , bo wczoraj kupiłam ,ale mi się juz nie podobają (1 różni się od drugiego i mam czas do dziś na oddanie) a potem II tom

narteszcie mam nie przeciekająca toaletę w łazience lacobelowej, dziś szklarz ma przyjechać wymierzyć nowe szkło przy gegericie;)

Monia, kurcze-cos ostatnio sie mijamy na fm-molu książkowy:D

W przyszłym tyg jedziemy z M. do Krk zamówić kanapę i oblookać to łózko-samochód-może powtórzymy kawencję?:cool:

oczywiście Ola :yes: kawka:yes:

ola ja już jestem po drugim tomie millenium:yes: dziś rano skończyłam:D

wczoraj byłam na BIG LOVE. bardzo fajny film, super się ogląda i ma tą głebię:yes: jestem pod wrazeniem młodych aktorów- oli hamkało i antoniego pawlickiego:yes: trochę za bardzo erotyczny;)