Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziekuje :-) W takim razie poczekam jak Hazelka tam dotrze i mi wszystko opowie :-)

Ja tez zjadlam 3 paczki.Musze sie oganiczac ale pamietam jak bylam w ciazy to codziennie musialam rano do kawki zjesc 1-2 paczki :-) W tlusty czwartek dalam popalic i zjadlam 42 (do dzis nie wiem jak ja to zrobilam :-) Teraz na sama mysl mam zwrotke :-)

Naszly mnie checi ze moze upieke faworki ale poczytalam przepisy ze trzeba dac ciasto na 1h do lodowki to juz mi przeszlo:D-zbyt pozno bym to konsumowala :lol2:

Zrobie w sobote :-)

Monia dawno temu mielismy sie budowac w g Liszki (mielsimy juz nawet pozwolenie na budowe) -w pieknej miejscowosci zwanej ZAGACIE :lol2:

Naprawde jak babcie kocham :yes: Paczki byly normalne w lukierkiem i pyszna roza w srodku.W pracy zjadłam "troche" a po poworcie do domu nadrobilam reszte ;)Oczywiscie musialam popijac cieplym mlekiem bo zatykalo ;)

Monsanbia fakt - nie kupuje sie tyle ale jak sie ma bratowa ktora pracuje w cukierni ;) plus dodatkowo wspaniala chrzestna ktora uwielbia pieczenie roznych pysznosci tak jak ty gotowanie to 150 szt mozna miec w domu na zawolanie :p

Dziewczyny ale pamietajcie ze ja wtedy bylam w ciazy i od poczatku (przez 9 msc) bylam uzalezniona od paczkow.

Odbilo sie to oczywiscie na mojej wadze bo ............przytylam rowne 30 kg .Moj gino po pewnym czasie z gory wiedzial ze znow bede +2 kg do przodu ;)( chodzilam na wizyte co 2 tyg) i mial ze mnie niezly ubaw.

kakusek, mimo wszystko jestem pod ogromnym wrażeniem

Nawet do zamrożenia na później nie kupiłam nigdy w życiu więcej niż 12 pączków :lol:

42 pączki wygląda jak porcja na 10 dni ... dla dwóch osób! :lol2:

Dalej nie mogę wyjść*z podziwu. Bez snu to są prawie 2 pączki na godzinę całą dobę!