Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no to u mnie kinowo. byliśmy wczoraj na Sponsoringu. wiecie co, rozczarowałam się . niby była w nim gwiazda kina swiatowego Juliette Binoche.ale film wydał mi się taki nijaki, bezbarwny, a przede wszystkim bez końcowej puenty i bez akcji. niby jako takie zakończenie miał.;) dużo seksu , gołosci.

według mniebig lovebyło lepsze:) a nawet aktorzy fajniejsi.

ja wiem ,że filmy Szumowskiej są inne, ona też jest inna. ale czegoś w tym fimie zabrakło.;)

aha a w nocy obejrzałam jeszcze 12 rund walki Kliczki z Cecorą:wiggle:

A ja na walce zasnęłam! (na 10 lub 11 rundzie)

Jak się skończyła?

A w ogóle mam czasem wrażenie że ten cały boks to jest jeden wielki pic na wodę.

Tam jest tyle kasy, że wszystko może być sfingowane. Tylko po to żeby ludzie oglądali. Przecież*Kliczko taki byk zawsze. A ręce mu chodziły jak mucha w smole, miałam wrażenie że nie chce Cecorze przyłożyć raz a dobrze.

Nie zdziwiłabym się, że to spoliczkowanie przed walką było zaplanowane, i to że walka będzie zaskakująco długa i bez nokautu Kliczki również.

Chłopaki dostali kupę kasy, publiczność zadowolona z sensacji i ciekawej walki, wszyscy szczęśliwi

A kina Ci zazdroszczę. Ja nie mam jak pójść :(

Kliczko wygrał na punkty. obydwaj byli troche poobijani , ale tylko trochę.

chyba masz racje Kliczko mu nie chciał przyłożyć!!!! Zona Kliczki darła się jak opętana!!! widziałaś?????

Murzyn przed walką nabrał wody i opluł brata Kliczki;)

ale swoją drogą Kliczko jeszcze nie jest stary!!! dopiero 40;)

a potem była bójka między Cecorą a jakimś innym bokserem http://sport.interia.pl/boks/news/po-walce-z-kliczka-chisora-wszczal-bojke-na-konferencji,1761765

to już na internecie rano obejrzałam:wiggle:

Toffee ja nie mam filtra:eek: albo do niego nie dotarłam?????

te bebechy czyściłam 2 razy w ciągu 9 miesięcy.bo niestety jeżeli trzeba czyścić zaparzacz nie wyświetla się informacja na wyświetlaczu;) ja myślę ,że dobrze by było czyścić wtedy kiedy robisz czyszczenie kawiarki tabletką czyszvczącą , nie odkamieniającą.

i dodatkowa odkamieniam osobno ( 2 razy)

i czyszczenie robiłam też 2 razy.

A co to tabletka czyszcząca ... fuck miało być BEZOBSŁUGOWO :rolleyes:
JEST bezobsługowo- tabletkę wrzucasz do wody ( odkamieniacz), albo do szybu na kawę mieloną( czyszcząca);) oj Toffee trochę wysiłku:)

Moniko co masz za kafle w salonie kąpielowym te czarne ala kamienne?
muszę poszukać . nie wiem kompletnie . W ogóle nie znam nazwy żadnych płytek u mnie. :rolleyes:

Monia, juz tesknieeeee-jakos pusto bez Ciebie:(
no już jestem!!!

czy Moniczka na nartach śmiga?
smigała a jakże:wiggle:

właśnie. szukałam na fakturze i tam są tylko numerki. a kartonów z płytkami chyba nie mam. miej cierpliwośc jutro wejdę na strych , może coś tam mam z płytek.

a jak nie trzeba zadzwonić do Boz-2 . oni powinni pomóc.

mnie się przypomina ,że gdzieś u mnie była nazwa tych płytek w komentarzach.

Barbara zajrzyj jutro wieczorkiem:)