Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzięki to Boz-2 to nazwa sklepu gdzie kupowałaś?bo je w Polsce kupowałaś?Powiedz mi czy jesteś zadowolona,dobrze się myją?

znalazłam Kraków,ok dzięki a Ty masz te najbardziej czarne? jadę w tygodniu do Krakowa to wstąpie do tego Boz-2

Edytowane przez Barbara74

barbara napisałam ci na priv.

ja na twoim miejscu bym podzwoniła i popytała,gdzie są dostępne.

jeszcze jest Bomar.o którym Ci nie pisałam.

w myciu są idealne, nic na nich nie widać . to jest półmat.:)

to był mój 1 wybór w ogóle. wiedziałam ,że takie kamienne chcę mieć w salonie kąpielowym:)

dzięki ja też od początku chciałam mieć łazienkę kamienną,ciemno szarą,ale bardziej czarną.Teraz tylko zastanawiam się,aby w prysznicu dać inny kolor np.biały
ja chyba bym nie dawała. białe ściany będziesz mieć. muszę to zobaczyć u ciebie.

masz u siebie pokazaną tę łazienkę?????

zapraszam do mnie,ale nie mam wizualizacji,u mnie to wyglada tak ,że bedę mieć białe ściany ,bo coś nie za bardzo lubię kafle do samej góry.

A czy te wizualki z maxa dostanę na kompie?

Opisywałam ostatnio ,tylko nie wiem czy w dzienniku czy w komentarzach,jak to ma wyglądać.

Aha skasowałam jaki masz kolor tych kafli, podaj jeszcze raz

Moniko Ty wyliczałaś ile mamy podobnych rzeczy a ja dodam jestem Twoją rowieśniczką o miesiąc młodsza tylko,:)Dzisiaj prześledziłam znowu Twój dziennik doszłam do 22 strony, reszta jutro.

Powiem Ci że fototapeta to był strzał w 10.Wygląda to suppppppeeeeeer. A barierki szklane montowałaś na rotulach czy w szynach w wylewce? i jeszcze jedno Twój dąb szczotkowany to jakiej grubości i jakiej firmy dałaś?

A kabel to tylko pod tynkiem Ci zrobili?powinni trochę w styro włożyć

no tak, ja 74 ale czuję się na 84:lol2:reprezentuję tutaj starsze pokolenie i dlatego miałam problem z techniczną obsługą forum :)

Ja to się zastanawiam nad skuciem wylewki żeby tam szyny na szybę wsadzić,ale zobaczymy-bo Pan Portfel nie lubi sobie komplikować życia .Zobaczymy , muszę gdzieś te rotule na żywo zobaczyć

no tak, ja 74 ale czuję się na 84:lol2:reprezentuję tutaj starsze pokolenie i dlatego miałam problem z techniczną obsługą forum :)

Ja to się zastanawiam nad skuciem wylewki żeby tam szyny na szybę wsadzić,ale zobaczymy-bo Pan Portfel nie lubi sobie komplikować życia .Zobaczymy , muszę gdzieś te rotule na żywo zobaczyć

ja ci jutro zdjęcia zrobię:p niektórzy wolą rotule ( trochę ozdób nie zawadzi), po za tym taniej:p p. Portfel będzie zadowolony:lol2:

kurcze ja tez się czuję na 83:lol2: a syn w maju 18 lat kończy:confused:

Najstarsze pokolenie to zdecydowanie ja, niestety :rolleyes:

A pilates taki super ? Bo się zapisałam na "zajęcia ruchowe z elementami pilatesu" - podobno mam poczuć mięśnie, o istnieniu których nawet nie przypuszczałam :rotfl:

Najstarsze pokolenie to zdecydowanie ja, niestety :rolleyes:

A pilates taki super ? Bo się zapisałam na "zajęcia ruchowe z elementami pilatesu" - podobno mam poczuć mięśnie, o istnieniu których nawet nie przypuszczałam :rotfl:

fajny!!!!! rozciąga mięsnie. ja chodzę na zmianę na pilates i streching. poprócz tego na ćwiczenia ze sztangą:lol2:

dzień dobry wieczór :)

Wpadłam do Ciebie szukając namiaru na żaluzje fasadowe i tak mnie wciągnął ten bezzjęciowy chaos ;) , że nockę zarwałam i część popołudnia , ale warto było :)

Masz śliczny dom - gratuluję

aaaa i jeszcze ....

Tak, na podstawie I tomu pt. "Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet" Ale, póki co, następne nie są sfilmowane.

wszystkie trzy części zostały zekranizowane, kilka lat temu, przez szwedów i są naprawdę niezłe :)

dzień dobry wieczór :)

Wpadłam do Ciebie szukając namiaru na żaluzje fasadowe i tak mnie wciągnął ten bezzjęciowy chaos ;) , że nockę zarwałam i część popołudnia , ale warto było :)

Masz śliczny dom - gratuluję

aaaa i jeszcze ....

wszystkie trzy części zostały zekranizowane, kilka lat temu, przez szwedów i są naprawdę niezłe :)

a gdzie można te filmy znależć/?

dzięki Malka ,że połapałaś sie w chaosie. bez zdjęc , bo pokasowałam, aby ci "zyczliwsi znajomi " nie trafili na mój watek.zawsze cos wrzucam, potem kasuję i tak w kółko;)

fasadowe mam tylko na oknach na klatce schodowej / i nie wiem , czy jakieś zdjęcia są u mnie w watku:p

Edytowane przez monika996

a gdzie można te filmy znależć/?

W moim Wideoworld są, pewnie w większych wypożyczalniach znajdziesz bez problemu

dzięki Malka ,że połapałaś sie w chaosie. bez zdjęc , bo pokasowałam, aby ci "zyczliwsi znajomi " nie trafili na mój watek.zawsze cos wrzucam, potem kasuję i tak w kółko;)

fasadowe mam tylko na oknach na klatce schodowej / i nie wiem , czy jakieś zdjęcia są u mnie w watku:p

No łatwo nie było tego ogarnąć ;) wyobraźnia mi się rozbuchała ;) fotki by znacznie ułatwiły sprawę.

Załóż galerię i udostępni "wybrańcom", łatwa jest Picasa, intuicyjna : tu pobierasz http://picasa.google.com/intl/pl/

pierwsza się na listę wpisuję :)

Żaluzje znalazłam, fantastyczne są ,ale ja szukam drewnianych :lol2:

No to ja byłam do nocy na budowie,ale mecz w radiu słuchałam.

Jestem zadowolona z dzisiejszego wypadu na budowę, bo sobie zplanowałam kuchnię,nie dokońca ale krok do przodu.Byłam cała biała od pyłu.

A ja jak się tylko ta budowa skończy ruszam na siłownię,albo nie, muszę wcześniej ,bo nie mogę patrzeć na siebie.Jak widzę znajomych na ulicy to się chowam,a szczególnie tych,którzy mnie od liceum nie widzieli-wprawdzie by mnie nie poznali,bo z jednej Basi zrobiły się dwie. Zacznę od basenu i wybieram się do dietetyka.

Jutro najprawdopodobnie pojadę wycenić kuchnię,ciekawa jestem ceny...