Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W moim Wideoworld są, pewnie w większych wypożyczalniach znajdziesz bez problemu

No łatwo nie było tego ogarnąć ;) wyobraźnia mi się rozbuchała ;) fotki by znacznie ułatwiły sprawę.

Załóż galerię i udostępni "wybrańcom", łatwa jest Picasa, intuicyjna : tu pobierasz http://picasa.google.com/intl/pl/

pierwsza się na listę wpisuję :)

Żaluzje znalazłam, fantastyczne są ,ale ja szukam drewnianych :lol2:

malka więc moja galeria robi dobrze na ćwiczenie wyobrażni:lol2: jak coś zawsze mogę zrobić i pokazać zdjęcia. a galeria:no:

No to ja byłam do nocy na budowie,ale mecz w radiu słuchałam.

Jestem zadowolona z dzisiejszego wypadu na budowę, bo sobie zplanowałam kuchnię,nie dokońca ale krok do przodu.Byłam cała biała od pyłu.

A ja jak się tylko ta budowa skończy ruszam na siłownię,albo nie, muszę wcześniej ,bo nie mogę patrzeć na siebie.Jak widzę znajomych na ulicy to się chowam,a szczególnie tych,którzy mnie od liceum nie widzieli-wprawdzie by mnie nie poznali,bo z jednej Basi zrobiły się dwie. Zacznę od basenu i wybieram się do dietetyka.

Jutro najprawdopodobnie pojadę wycenić kuchnię,ciekawa jestem ceny...

Basia a już wiesz jakie fronty będziesz zamawiać???? jedziesz sama czy z Portfelem????:lol2::lol2: kurcze jeteś moja ulubiona Panią Portfelową:hug:

Ja też! Ja też!!!

Musze jeszcze raz cały wątek przelecieć:)

Balbinko wpadaj .ale zdjęcia jakby wyobrażnia nie pomagała , wtedy zrobię:lol2:

Cenę kuchni pokochałam ,aczkolwiek wolałabym usłyszeć jest pani naszym 100 klientem kuchnia gratis!!!marzy mi się...

Chciałam wstępnie tylko ustalić jaka to będzie kwota przy tak dużej kuchni ( chyba dużej ) ,żeby nie napalać się np. na granitowy blat.Ceny blatu jeszcze nie znam,ale chyba będzie nas na niego stać.Kolor kuchni dalej nie wybrany, muszę zobaczyć na żywo front z drewpolu Londyn, bo na tym froncie wycenę robiłam.

Mój wspaniały mąż Mr.Wallet stwierdził ,że kuchnia jednokolorowa tzn.taki sam kolor niskiej zabudowy i wysokiej.Prawdziwy mężczyzna wie czego chce:lol2:

Co do koloru to tak samo on jak i ja wahamy się: fornir, czy biała,a może złamana biel,a może krem?Tylko czy krem nie będzie wygladał jak brudny biały?zdecydowanie wolę wybierać wędliny w sklepiie niż kolor kuchni, no chyba,że zapalę jakieś zioło i będzie mi wszystko jedno..:rotfl:

Edytowane przez Barbara74

Cenę kuchni pokochałam ,aczkolwiek wolałabym usłyszeć jest pani naszym 100 klientem kuchnia gratis!!!marzy mi się...

Chciałam wstępnie tylko ustalić jaka to będzie kwota przy tak dużej kuchni ( chyba dużej ) ,żeby nie napalać się np. na granitowy blat.Ceny blatu jeszcze nie znam,ale chyba będzie nas na niego stać.Kolor kuchni dalej nie wybrany, muszę zobaczyć na żywo front z drewpolu Londyn, bo na tym froncie wycenę robiłam.

Mój wspaniały mąż Mr.Wallet stwierdził ,że kuchnia jednokolorowa tzn.taki sam kolor niskiej zabudowy i wysokiej.Prawdziwy mężczyzna wie czego chce:lol2:

Co do koloru to tak samo on jak i ja wahamy się: fornir, czy biała,a może złamana biel,a może krem?Tylko czy krem nie będzie wygladał jak brudny biały?zdecydowanie wolę wybierać wędliny w sklepiie niż kolor kuchni, no chyba,że zapalę jakieś zioło i będzie mi wszystko jedno..:rotfl:

:lol2: też tak miałam jak wybierałam swoją.

i będzie jednokolorowa????

kuchnia raczej jednokolorowa-raczej bo przecież wiadomo,że jak nie podpiszę umowy to wszystko się może zmienić.Kuchnię,zamawiam tam gdzie kilka osób z forum,to jest raczej stolarz,W każdym razie robiła u niego Mirella.Efilio i Ola ( na której kuchni foty właśnie czekamy)Dziewczyny idę robić śniadanie

Basiu wiem ,że to cholernie trudny temat. ale nie widzę bialych mebli do czarnej podłogi i jeszcze czarny blat:no: za nowoczesnie i sterylnie. może zdecyduj sie na blat szary do białych mebli.

nie możesz powiedzieć M ,żę teraz robi się kuchnie dwukolorowe??????on będzie miał niską zabudowę w fornirze- popatrz na paldao. U mnie gdzieś jest link. mam drzwi z tego.słoje tylko w poprzeg . śliczny jest ten fornir i pasuje do dębu . :p I ty wysoką biała zabudowę.

OLA A POTRZEBUJESZ COŚ????Z iKEI??

a u nas tak jak w całej Polsce słoneczko. byłam na spacerze z psem teściów, potem na chwilę w Galerii( w której nie ma H&Y:mad:). więc kupiłam tylko kosmetyki kolorowe w Inglocie, wleciałam i wyleciałam z Zary i Mango ( nic ciekawego), potem myjnia( no bo nikt nie chciał umyć mi auta).

i dostałam komplement na myjni, że młodo wyglądam na 25 lat i niemożliwe ,że mam 18 letniego syna:jawdrop:ok z myjni nie z myjni ale zawsze komplement:p:lol2:

Ja też wydaje mi się nie wyglądam na mój wiek,aczkolwiek teraz jak osiągnęłam apogeum mojej wagi to nie czuję się tak pewnie.

Mirella ma te same kafle co ja i białą kuchnię,ale blat drewno wygląda fajnie.Ja też zastanawiam się nad kremem też.

Dziewczyny to nie dla dwukolorowych kuchni wynika raczej z tego ,że on nie wie jak to by wyglądało.Jak mu pokażę to zapewne się zgodzi,ja i tak większość rzeczy robię tak ja chcę -zawsze mi się go uda przekonać, jak ja jestem tego pewna.Chodzi o to że wysoka zabudowa byłaby biała fronty gładkie,a niska fronty takie( jak je zobaczę i mi się spodobają oczywiście.

Więc pada pytanie czy taki front :

http://cdn18.muratordom.smcloud.net/t/photos/25280/kuchnia_nowoczesna_fronty_londyn.jpg

pasuje do takiego:

http://kuchenne.net/var/resizes/W-centrum-kuchni/100%20procent%20biala%20kuchnia%20TopModern.JPG?m=1312568005

widziałam ,ale paldao by u Mr.Walleta nie przeszło na bank bo nie lubi forniru z widocznymi pasami

link do Mirelli99- Mirella ma te same kafle co ja bedę miała tylko w innym formacie.Teraz bym dała drewnopodobne ,ale te co mi się podobają mają kosmiczną cenę

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?167813-Od-marzeń-projektów-wizualizacji-do-.../page5