Balbina200 29.02.2012 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Załóż galerię i udostępni "wybrańcom", łatwa jest Picasa, intuicyjna : tu pobierasz http://picasa.google.com/intl/pl/ pierwsza się na listę wpisuję Ja też! Ja też!!! Musze jeszcze raz cały wątek przelecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.03.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 W moim Wideoworld są, pewnie w większych wypożyczalniach znajdziesz bez problemu No łatwo nie było tego ogarnąć wyobraźnia mi się rozbuchała fotki by znacznie ułatwiły sprawę. Załóż galerię i udostępni "wybrańcom", łatwa jest Picasa, intuicyjna : tu pobierasz http://picasa.google.com/intl/pl/ pierwsza się na listę wpisuję Żaluzje znalazłam, fantastyczne są ,ale ja szukam drewnianych malka więc moja galeria robi dobrze na ćwiczenie wyobrażni:lol2: jak coś zawsze mogę zrobić i pokazać zdjęcia. a galeria:no: No to ja byłam do nocy na budowie,ale mecz w radiu słuchałam. Jestem zadowolona z dzisiejszego wypadu na budowę, bo sobie zplanowałam kuchnię,nie dokońca ale krok do przodu.Byłam cała biała od pyłu. A ja jak się tylko ta budowa skończy ruszam na siłownię,albo nie, muszę wcześniej ,bo nie mogę patrzeć na siebie.Jak widzę znajomych na ulicy to się chowam,a szczególnie tych,którzy mnie od liceum nie widzieli-wprawdzie by mnie nie poznali,bo z jednej Basi zrobiły się dwie. Zacznę od basenu i wybieram się do dietetyka. Jutro najprawdopodobnie pojadę wycenić kuchnię,ciekawa jestem ceny... Basia a już wiesz jakie fronty będziesz zamawiać???? jedziesz sama czy z Portfelem????:lol2: kurcze jeteś moja ulubiona Panią Portfelową Ja też! Ja też!!! Musze jeszcze raz cały wątek przelecieć Balbinko wpadaj .ale zdjęcia jakby wyobrażnia nie pomagała , wtedy zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 02.03.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 (edytowane) Cenę kuchni pokochałam ,aczkolwiek wolałabym usłyszeć jest pani naszym 100 klientem kuchnia gratis!!!marzy mi się... Chciałam wstępnie tylko ustalić jaka to będzie kwota przy tak dużej kuchni ( chyba dużej ) ,żeby nie napalać się np. na granitowy blat.Ceny blatu jeszcze nie znam,ale chyba będzie nas na niego stać.Kolor kuchni dalej nie wybrany, muszę zobaczyć na żywo front z drewpolu Londyn, bo na tym froncie wycenę robiłam. Mój wspaniały mąż Mr.Wallet stwierdził ,że kuchnia jednokolorowa tzn.taki sam kolor niskiej zabudowy i wysokiej.Prawdziwy mężczyzna wie czego chce:lol2: Co do koloru to tak samo on jak i ja wahamy się: fornir, czy biała,a może złamana biel,a może krem?Tylko czy krem nie będzie wygladał jak brudny biały?zdecydowanie wolę wybierać wędliny w sklepiie niż kolor kuchni, no chyba,że zapalę jakieś zioło i będzie mi wszystko jedno.. Edytowane 2 Marca 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.03.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Cenę kuchni pokochałam ,aczkolwiek wolałabym usłyszeć jest pani naszym 100 klientem kuchnia gratis!!!marzy mi się... Chciałam wstępnie tylko ustalić jaka to będzie kwota przy tak dużej kuchni ( chyba dużej ) ,żeby nie napalać się np. na granitowy blat.Ceny blatu jeszcze nie znam,ale chyba będzie nas na niego stać.Kolor kuchni dalej nie wybrany, muszę zobaczyć na żywo front z drewpolu Londyn, bo na tym froncie wycenę robiłam. Mój wspaniały mąż Mr.Wallet stwierdził ,że kuchnia jednokolorowa tzn.taki sam kolor niskiej zabudowy i wysokiej.Prawdziwy mężczyzna wie czego chce:lol2: Co do koloru to tak samo on jak i ja wahamy się: fornir, czy biała,a może złamana biel,a może krem?Tylko czy krem nie będzie wygladał jak brudny biały?zdecydowanie wolę wybierać wędliny w sklepiie niż kolor kuchni, no chyba,że zapalę jakieś zioło i będzie mi wszystko jedno.. też tak miałam jak wybierałam swoją. i będzie jednokolorowa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.03.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Basiu, miałam ten sam problem i dlatego...wybrałam białą Moniaaa, czy Ty sie nie wybierasz jakos do Ikei w najbliższym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.03.2012 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 A ja wiem tylko tyle ze wysoka zabudowa bedzie biała a nad reszta (wyspa i niska zabudowa ) dumam jak Basia wiec moge byc przyjeta do klubu niezdecydowanych Basia a kuchnie wyceniałas w jakims studio czy u stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.03.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 kuchnia raczej jednokolorowa-raczej bo przecież wiadomo,że jak nie podpiszę umowy to wszystko się może zmienić.Kuchnię,zamawiam tam gdzie kilka osób z forum,to jest raczej stolarz,W każdym razie robiła u niego Mirella.Efilio i Ola ( na której kuchni foty właśnie czekamy)Dziewczyny idę robić śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.03.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Basiu wiem ,że to cholernie trudny temat. ale nie widzę bialych mebli do czarnej podłogi i jeszcze czarny blat:no: za nowoczesnie i sterylnie. może zdecyduj sie na blat szary do białych mebli. nie możesz powiedzieć M ,żę teraz robi się kuchnie dwukolorowe??????on będzie miał niską zabudowę w fornirze- popatrz na paldao. U mnie gdzieś jest link. mam drzwi z tego.słoje tylko w poprzeg . śliczny jest ten fornir i pasuje do dębu . I ty wysoką biała zabudowę. OLA A POTRZEBUJESZ COŚ????Z iKEI?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.03.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 a u nas tak jak w całej Polsce słoneczko. byłam na spacerze z psem teściów, potem na chwilę w Galerii( w której nie ma H&Y:mad:). więc kupiłam tylko kosmetyki kolorowe w Inglocie, wleciałam i wyleciałam z Zary i Mango ( nic ciekawego), potem myjnia( no bo nikt nie chciał umyć mi auta). i dostałam komplement na myjni, że młodo wyglądam na 25 lat i niemożliwe ,że mam 18 letniego syna:jawdrop:ok z myjni nie z myjni ale zawsze komplement:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.03.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Monia, ale napisz czy bedziesz...bo ja nie chce zebys specjalnie:no: wkleje u siebie potem lampki,które bym chciała... przeciez zawsze mówie, ze Ty wyglądasz na 25 latke-ale w porywach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.03.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 ola w porywach:lol2: wklej . pojade po niedzieli. no problem:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.03.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Ja też wydaje mi się nie wyglądam na mój wiek,aczkolwiek teraz jak osiągnęłam apogeum mojej wagi to nie czuję się tak pewnie.Mirella ma te same kafle co ja i białą kuchnię,ale blat drewno wygląda fajnie.Ja też zastanawiam się nad kremem też.Dziewczyny to nie dla dwukolorowych kuchni wynika raczej z tego ,że on nie wie jak to by wyglądało.Jak mu pokażę to zapewne się zgodzi,ja i tak większość rzeczy robię tak ja chcę -zawsze mi się go uda przekonać, jak ja jestem tego pewna.Chodzi o to że wysoka zabudowa byłaby biała fronty gładkie,a niska fronty takie( jak je zobaczę i mi się spodobają oczywiście.Więc pada pytanie czy taki front :http://cdn18.muratordom.smcloud.net/t/photos/25280/kuchnia_nowoczesna_fronty_londyn.jpgpasuje do takiego:http://kuchenne.net/var/resizes/W-centrum-kuchni/100%20procent%20biala%20kuchnia%20TopModern.JPG?m=1312568005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.03.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Ojej właśnie zauważyłam Moniko ,że to Twój dziennik,myślałam że jestem w swoim.Daj znać czy przenieść do swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.03.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 coś ty Basia:lol2: czuj się jak u siebie!!!! podaj mi linka do Mireli to kukne:p mnie wydaje się ,że pasuje. będzie mniej nowoczesnie. a widziałaś paldao????? moje drzwi to paldao. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.03.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 widziałam ,ale paldao by u Mr.Walleta nie przeszło na bank bo nie lubi forniru z widocznymi pasami link do Mirelli99- Mirella ma te same kafle co ja bedę miała tylko w innym formacie.Teraz bym dała drewnopodobne ,ale te co mi się podobają mają kosmiczną cenę http://forum.muratordom.pl/showthread.php?167813-Od-marzeń-projektów-wizualizacji-do-.../page5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.03.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Monia, wkleje potem.Jestes kochana:hug:Aaaaa, sprawdzałam (wiesz co) i nie ma:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.03.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 ja durna na pocztę fm wrzuciłam zobacz 46 u mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 03.03.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Barbara, będzie pasowało! oczywiście! Nasza będzie właśnie taka http://www.rust.com.pl/upload/images/74e383933e837f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.03.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Basiu a to jest Rust, tam zamawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.03.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 ja durna na pocztę fm wrzuciłam zobacz 46 u mnie;) Monia, nadal nic-moze na moja poczte...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts