Basia_KRK 03.03.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Basiu a to jest Rust, tam zamawiasz? Tak tak, to Rust. Identyczną kolorystycznie zamówiliśmy już w firmie Atlas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.03.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Monia, nadal nic-moze na moja poczte...?oj Ola . wyślę na mail:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.03.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 co tu tak cicho odpoczywacie po nockach na FM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.03.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 basia ja to raczej po imprezie odpoczywam:p teraz włączyłam pranie , na fm posiedzę oglądałam nowy serial na tvn Prawo Agaty --fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 04.03.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Monia, podasz namiary na Twoich brukarzy? Wydawało mi się, że prosiłam, ale nie wiem, w którym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.03.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 poddam Basia na priv. muszę poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 04.03.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.03.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 basia dopiero za tydzien moge ci powiedzieć , jak wróci teściowa. Ona pamięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.03.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Przyszłam sie przywitac oficjalnie, do kominka dotarłam, super, własnie te najprostsze sa najładniejsze Pokazałam synowi dziewczyne Twojego syna, powiedzial, że super. No, ........................................ jestem pod wrażeniem Pozdrawiam Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.03.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 ha, ha Emiranda:p dziewczyna to ......ja???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.03.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Oczywiście ja się zorientowałam, ale mój mąz i syn nie, więc młodo wyglądasz bardzo, ale widze, że ćwiczysz, więc dbasz o swoje cialo, a to bardzo ważne. Do czterdziestki to naprawdę trudno ocenic wiek, niestety po czterdziestce lata jak na mój gust leca podwojnie i trudno powiedziec o 50 latce, ze ma 20 lat, może wyglądac na 35 ale jak sie dobrze przyjżysz to widac, ze to juz nie Młódka. Chociaz powiem, że mam taką kuzynkę, która ma 52 lata, szczupła zgrabna (matka 3 synów, pierwszego rodziła jak miała 36 lat) i kiedys sie z nią spotkalismy na jakiejś rodzinnej imprezie, mój brat pyta kto to ta super laska no to mu cos z grubsza tłumaczę, i pytam wiesz ile ma lat, chyba troche za młoda dla Ciebie (brat 45), a on do mnie no to co nie moge sie z 25 latka spotykać. Bez żadnych operacji itp rzeczy, ale ma dziewczyna niesamowicie optymistyczne podejście do zycia Najważniejsze jednak jak sie czlowiek czuje, ja ostatnio robilam test sprawności fizycznej i wyszło, że mam 26 lat i na tyle się czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.03.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 no to tak trzymaj!!!! pewnie ,że zawsze na swoj wiek się wygląda!!! to w oczach widać!!!! a ćwiczę dopiero od września!!!! bo po przeprowadzce i wykończeniówce musiałam jakoś stres rozładować!!! trochę się udało:p aha i tez c\uję się młodo.ale miałam kryzys w wieku 35 lat< taki poważniejszy. wyzbierałam sie jakoś i już na pewno się nie dam tak łatwo:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 do kominka dotarłam, super, własnie te najprostsze sa najładniejsze szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.03.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 szczęściara malka co sugerujesz:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 no mnie nie było dane zobaczyć kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.03.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 dziewczyny ja cały czas po przyjściu do domu z laptopem na łóżku , tyję w oczach,brak ruchu i złe nieregularne odżywianie.Jak wprowadzę się to ruch, ruch i ruch.Od dwóch lat kupuję rower i nie mogę go wybrać -to tak jak z kafelkami- do cholery znana jestem z niezdecydowania.Emiranda ma rację, muszę się za siebie wziąć,po po 40 może być to niemożliwe.Trzeba przecież dobrze wyglądać bo przed nami całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.03.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ja tez sie nie załapałam ani na kominek ani na Monie Basia nie strasz ze po 40 już sie nie chudnie bo to oznacza ze mi sie wogle nie opłaca zaczynać diety Monia wiem coś o papierologi budowlanej bo przed wyjazdem pracowałam własnie w UMK :rotfl:Moze nawet sie kiedys spotkałysmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.03.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ja tez sie nie załapałam ani na kominek ani na Monie Basia nie strasz ze po 40 już sie nie chudnie bo to oznacza ze mi sie wogle nie opłaca zaczynać diety Monia wiem coś o papierologi budowlanej bo przed wyjazdem pracowałam własnie w UMK :rotfl:Moze nawet sie kiedys spotkałysmy To nie tak, ja jestem daleko po czterdziestce, niedawno schudłam 18 kg, zawsze warto probować, ale im później tym trudniej schudnąc, no i cialo nie te jak sie ma 25 lat. Ja dzisiaj przeglądałam watek Moniki i gdzies tam na jakiejs stronie (nie pamietam) natknęłam sie na kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.03.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 ja też sobie obiecuję, że zacznę znowu ćwiczyć bo przez tą budowę i wykończeniówkę to wszystko odpuściłam ale mam nadzieję, ze lada dzień juz wszystkie budowlane tematy się zakończą i będzie można powrócić do życia;) chociaż mi się jeszcze przypomniało, ze wiosna idzie i za ogród trzeba się dalej zabrać - tu przynajmniej trochę fizycznej pracy mnie czeka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.03.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Monia daj mi namiary na brukowców Emirando jaki masz przepis na schyudnięcie ,rozwiń temat oczywiście jak Monika pozwoli u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts