Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oczywiście ja się zorientowałam, ale mój mąz i syn nie, więc młodo wyglądasz bardzo, ale widze, że ćwiczysz, więc dbasz o swoje cialo, a to bardzo ważne. Do czterdziestki to naprawdę trudno ocenic wiek, niestety po czterdziestce lata jak na mój gust leca podwojnie i trudno powiedziec o 50 latce, ze ma 20 lat, może wyglądac na 35 ale jak sie dobrze przyjżysz to widac, ze to juz nie Młódka.:(

Chociaz powiem, że mam taką kuzynkę, która ma 52 lata, szczupła zgrabna (matka 3 synów, pierwszego rodziła jak miała 36 lat) i kiedys sie z nią spotkalismy na jakiejś rodzinnej imprezie, mój brat pyta kto to ta super laska no to mu cos z grubsza tłumaczę, i pytam wiesz ile ma lat, chyba troche za młoda dla Ciebie (brat 45), a on do mnie no to co nie moge sie z 25 latka spotykać. Bez żadnych operacji itp rzeczy, ale ma dziewczyna niesamowicie optymistyczne podejście do zycia :)

Najważniejsze jednak jak sie czlowiek czuje, ja ostatnio robilam test sprawności fizycznej i wyszło, że mam 26 lat i na tyle się czuje :)

no to tak trzymaj!!!!:p

pewnie ,że zawsze na swoj wiek się wygląda!!! to w oczach widać!!!!

a ćwiczę dopiero od września!!!! bo po przeprowadzce i wykończeniówce musiałam jakoś stres rozładować!!!:p trochę się udało:p

aha i tez c\uję się młodo.ale miałam kryzys w wieku 35 lat< taki poważniejszy. wyzbierałam sie jakoś i już na pewno się nie dam tak łatwo:p

dziewczyny ja cały czas po przyjściu do domu z laptopem na łóżku , tyję w oczach,brak ruchu i złe nieregularne odżywianie.Jak wprowadzę się to ruch, ruch i ruch.Od dwóch lat kupuję rower i nie mogę go wybrać :)-to tak jak z kafelkami- do cholery znana jestem z niezdecydowania.Emiranda ma rację, muszę się za siebie wziąć,po po 40 może być to niemożliwe.Trzeba przecież dobrze wyglądać bo przed nami całe życie :lol2:

Ja tez sie nie załapałam ani na kominek ani na Monie :( Basia nie strasz ze po 40 już sie nie chudnie bo to oznacza ze mi sie wogle nie opłaca zaczynać diety :lol2:

Monia wiem coś o papierologi budowlanej bo przed wyjazdem pracowałam własnie w UMK :rotfl:Moze nawet sie kiedys spotkałysmy :rolleyes:

To nie tak, ja jestem daleko po czterdziestce, niedawno schudłam 18 kg, zawsze warto probować, ale im później tym trudniej schudnąc, no i cialo nie te jak sie ma 25 lat.

Ja dzisiaj przeglądałam watek Moniki i gdzies tam na jakiejs stronie (nie pamietam) natknęłam sie na kominek :)

ja też sobie obiecuję, że zacznę znowu ćwiczyć bo przez tą budowę i wykończeniówkę to wszystko odpuściłam ale mam nadzieję, ze lada dzień juz wszystkie budowlane tematy się zakończą i będzie można powrócić do życia;) chociaż mi się jeszcze przypomniało, ze wiosna idzie i za ogród trzeba się dalej zabrać - tu przynajmniej trochę fizycznej pracy mnie czeka;)