Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

Emirando jaki masz przepis na schyudnięcie ,rozwiń temat oczywiście jak Monika pozwoli u siebie.

MŻ i ćwiczenia, poczytaj sobie wątek http://forum.muratordom.pl/showthread.php?194003-Razem-razniej-czyli-jak-Forumki-wypowiedzialy-walke-kilogramom

W kazdym razie ja sie bardzo zawzięłam i duzo ćwiczyłam, basen, rowerek, biegi, kijki i gimnastyka z ciężarkami, 5 posiłków dziennie i 1200 calorii, najtrudniej jednak utrzymac tę wagę w moim wieku własnie utyłam póltora kg po niedzielnej wizycie gości, ale sie nie poddaję i walczę. Rano kijki po południu rower, jutro basen 2000 metrów i ograniczenie jedzenia :) Nic trudnego tylko trzeba chcieć.

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tez sie nie załapałam ani na kominek ani na Monie :( Basia nie strasz ze po 40 już sie nie chudnie bo to oznacza ze mi sie wogle nie opłaca zaczynać diety :lol2:

Monia wiem coś o papierologi budowlanej bo przed wyjazdem pracowałam własnie w UMK :rotfl:Moze nawet sie kiedys spotkałysmy :rolleyes:

:p może. ale ty byłaś ta miła:p

MŻ i ćwiczenia, poczytaj sobie wątek http://forum.muratordom.pl/showthread.php?194003-Razem-razniej-czyli-jak-Forumki-wypowiedzialy-walke-kilogramom

W kazdym razie ja sie bardzo zawzięłam i duzo ćwiczyłam, basen, rowerek, biegi, kijki i gimnastyka z ciężarkami, 5 posiłków dziennie i 1200 calorii, najtrudniej jednak utrzymac tę wagę w moim wieku własnie utyłam póltora kg po niedzielnej wizycie gości, ale sie nie poddaję i walczę. Rano kijki po południu rower, jutro basen 2000 metrów i ograniczenie jedzenia :) Nic trudnego tylko trzeba chcieć.

gtez tak twierdzę, że nic trudnego. tylko ja raczej lubię jeść:lol2: i u mnie niestety ćwiczenia nie daja dużo. waże 3 kg więćej. a mam te same ciuchy:confused:

ja jak chce schudnąc - mniej jem.

a swoją drogą stres budowlany w moim przypadku, jeszcze nie ćwiczyłam zrobił swoje- schudłam 2 kg.

a więć podsumowując . normlana moja waga 57kg/ przy 170. w maju po przeprowadzce 55 kg. a teraz 59 z porywami do 60 kg.

Basia przesyłam

Słonecznie pozdrawiam od rana :)

tylko ja raczej lubię jeść i u mnie niestety ćwiczenia nie daja dużo. waże 3 kg więćej. a mam te same ciuchy

ja jak chce schudnąc - mniej jem.

A co ja nie lubie jeść, tylko Ty jak widze dobrze sie trzymasz a i mnie taka hustawka raz kaszalot raz ..........., no nie wiem do kogo mam sie porownac, ja nigdy nie ważyłam 55 ani 60 kg mam 167 wzrostu waze 65 i chciałabym sie przy tym zatrzymać, w przeciwnym razie skóra na mnie będzie wisiała.

Dlatego fajnie , że trzymasz wagę, i jestes w stanie nad nią panować, im czlowiek starszy to ta waga bardzo przeszkadza.

Ja zreszta jestem z tej kategorii ludzi, że jak mam stres to tyje, a nie chudnę :(

Edytowane przez emiranda

emiranda ale mojemu synowi zrobiłaś marketing:lol2:

a ja raczej wagi nie trzymam, tylko rozmiar ten sam:p

ja własnie na kawce przy kompie.WITAM słonecznie z Krk:p

Wagi może nie trzymasz ale masz odchylenia + - 5 kg a ja + - 20 kg i tu jest ta róznica, w szafie zestaw kilku rozmiarów

Pogode widze mamy wszędzie, tylko tu okropnie zimno jest, mój mąż ma własnie kilka dni urlopu i chcielismy gdzieś wypaść, Kraków, Wroclaw, ale jest tak zimno, że nie ma jak przy zewnetrznych stoliczkach siedzieć, a w Krakowie na rynku, taka super kafejka jest dają ogromniaste i bardzo smaczne lody, chetnie bym sie tam wybrała, ale jak by było 16 stopni a nie 3 :(

emiranda stolików na zewn. jeszcze nie ma.

a lody to w Arlekinie?????na przeciw wejścia do Ratusza???

Chyba w Arlekinie, w kazdym razie zamówlam lody na bezie za 18 zł dostalam taka porcję, że ja która dużo może, nie byłam w stanie jej zjeść, w Gdyni w Marioli zapłaciłabym za ta sama porcje 50 zł, wiec Kraków jest tani :)

Chyba w Arlekinie, w kazdym razie zamówlam lody na bezie za 18 zł dostalam taka porcję, że ja która dużo może, nie byłam w stanie jej zjeść, w Gdyni w Marioli zapłaciłabym za ta sama porcje 50 zł, wiec Kraków jest tani :)
chyba tylko Arlekin jest tani:lol2:

Monia - pisze na szybko bo zabiegana jestem. Dostałam maila i wiesz co? ...... Świnia jesteś ! wieczorem napisze dlaczego

:o Kinga coś ty!!!!!!

no tak , aby Męża nie drażnić!!! rozumię:p spryciula:p

przerzuciłąm z watku Karoli

No wiesz ile ja męzowi natrułam, byśmy ten ekspress za kilka tysięcy kupili, tak chciałam mieć ekspress, który robi caffe-machiato automatycznie, że nie odpuściłam, nawet wowczas jak juz przeczytałam w internecie, że najlepsza kawa jest z manualnego ekspresu i rzeczywiście w dobrych kawiarniach robia kawe z manualnego :)

I co kupilismy ekspress ja rano caffe machiatto w południe i wieczorem, kładę sie spać a tu buzia cała w czerwonej wysypce i takie placki na policzkach mi sie zrobiły, no i przypomniało mi sie, że ja na mleko jestem uczulona. Więc teraz machiatto okazjonlanie, a zwykła kawa tez mi lepiej z manualnego smakuje, ale sie mężowi nie przyznaje bo byłoby gadanie. A ja wielka kawiara jestem mam bardzo bardzo niskie ciśnienie i ratowac się jakoś muszę :)

U nas na razie jeszcze slonce świeci, ale niestety zapowiadają słaba pogode na weekend, no i jak my mamy gdzieś z mężem jechać.? :(

A do tego wszystkiego do Młodego jacys koledzy z Gdyni maja przyjechać, więc należałoby byc w domu :)