emiranda 07.03.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Emirando jaki masz przepis na schyudnięcie ,rozwiń temat oczywiście jak Monika pozwoli u siebie. MŻ i ćwiczenia, poczytaj sobie wątek http://forum.muratordom.pl/showthread.php?194003-Razem-razniej-czyli-jak-Forumki-wypowiedzialy-walke-kilogramom W kazdym razie ja sie bardzo zawzięłam i duzo ćwiczyłam, basen, rowerek, biegi, kijki i gimnastyka z ciężarkami, 5 posiłków dziennie i 1200 calorii, najtrudniej jednak utrzymac tę wagę w moim wieku własnie utyłam póltora kg po niedzielnej wizycie gości, ale sie nie poddaję i walczę. Rano kijki po południu rower, jutro basen 2000 metrów i ograniczenie jedzenia Nic trudnego tylko trzeba chcieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.03.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ja tez sie nie załapałam ani na kominek ani na Monie Basia nie strasz ze po 40 już sie nie chudnie bo to oznacza ze mi sie wogle nie opłaca zaczynać diety Monia wiem coś o papierologi budowlanej bo przed wyjazdem pracowałam własnie w UMK :rotfl:Moze nawet sie kiedys spotkałysmy może. ale ty byłaś ta miła:p MŻ i ćwiczenia, poczytaj sobie wątek http://forum.muratordom.pl/showthread.php?194003-Razem-razniej-czyli-jak-Forumki-wypowiedzialy-walke-kilogramom W kazdym razie ja sie bardzo zawzięłam i duzo ćwiczyłam, basen, rowerek, biegi, kijki i gimnastyka z ciężarkami, 5 posiłków dziennie i 1200 calorii, najtrudniej jednak utrzymac tę wagę w moim wieku własnie utyłam póltora kg po niedzielnej wizycie gości, ale sie nie poddaję i walczę. Rano kijki po południu rower, jutro basen 2000 metrów i ograniczenie jedzenia Nic trudnego tylko trzeba chcieć. gtez tak twierdzę, że nic trudnego. tylko ja raczej lubię jeść i u mnie niestety ćwiczenia nie daja dużo. waże 3 kg więćej. a mam te same ciuchy:confused: ja jak chce schudnąc - mniej jem. a swoją drogą stres budowlany w moim przypadku, jeszcze nie ćwiczyłam zrobił swoje- schudłam 2 kg. a więć podsumowując . normlana moja waga 57kg/ przy 170. w maju po przeprowadzce 55 kg. a teraz 59 z porywami do 60 kg. Basia przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.03.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 czesc Monia jestem blondyna, bo nie załapałam sie na fotke-chyba miałysmy inaczej numeracje stron ustawioną i to nie było u mnie na tej samej, co u Ciebie...ale nic straconego, co?pokażesz jeszcze kiedys,Monia? Monia dostałas pw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.03.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 olaprzecież ty mnie na żywo widziałaś i będziesz widziała. dziś pojadę do Ikei. przynajmniej mam w planach . wieczorkiem:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.03.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Wiem, ale Twojego Przystojniaka-Syna juz nie:no: Monia, jeszcze raz dziekuje. Matko, ja jak MarJelka-latam po cudzych wątkach-a do siebie nie zaglądam, bo mam troche odpisywania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.03.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 ola slę przystojniaka na twoj prywtany mail, nie fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.03.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Sprawdzałam-jeszcze nie ma-ale jestem czujna:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.03.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 bądz czujna:lol2: warjacie:lol2: teraz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.03.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 ja też chcę, ja też !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale ja chcę przystojniaka z jego dziewczyną bo jeszcze nie widziałam ani na żywo ani na nieżywo [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.03.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 kinga dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.03.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 kinga dla ciebie gdzie? bo nic nie widu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.03.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 a ja to co ,czekaj Monia prześlę Ci mojego maila to mi podeślij przystojniaka -ciasteczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.03.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 (edytowane) Słonecznie pozdrawiam od rana tylko ja raczej lubię jeść i u mnie niestety ćwiczenia nie daja dużo. waże 3 kg więćej. a mam te same ciuchy ja jak chce schudnąc - mniej jem. A co ja nie lubie jeść, tylko Ty jak widze dobrze sie trzymasz a i mnie taka hustawka raz kaszalot raz ..........., no nie wiem do kogo mam sie porownac, ja nigdy nie ważyłam 55 ani 60 kg mam 167 wzrostu waze 65 i chciałabym sie przy tym zatrzymać, w przeciwnym razie skóra na mnie będzie wisiała. Dlatego fajnie , że trzymasz wagę, i jestes w stanie nad nią panować, im czlowiek starszy to ta waga bardzo przeszkadza. Ja zreszta jestem z tej kategorii ludzi, że jak mam stres to tyje, a nie chudnę Edytowane 8 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.03.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 kinga teraz. wczoraj mi się zawiesił internet:p emiranda ale mojemu synowi zrobiłaś marketing:lol2: a ja raczej wagi nie trzymam, tylko rozmiar ten sam:p ja własnie na kawce przy kompie.WITAM słonecznie z Krk:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.03.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 emiranda ale mojemu synowi zrobiłaś marketing:lol2: a ja raczej wagi nie trzymam, tylko rozmiar ten sam:p ja własnie na kawce przy kompie.WITAM słonecznie z Krk:p Wagi może nie trzymasz ale masz odchylenia + - 5 kg a ja + - 20 kg i tu jest ta róznica, w szafie zestaw kilku rozmiarów Pogode widze mamy wszędzie, tylko tu okropnie zimno jest, mój mąż ma własnie kilka dni urlopu i chcielismy gdzieś wypaść, Kraków, Wroclaw, ale jest tak zimno, że nie ma jak przy zewnetrznych stoliczkach siedzieć, a w Krakowie na rynku, taka super kafejka jest dają ogromniaste i bardzo smaczne lody, chetnie bym sie tam wybrała, ale jak by było 16 stopni a nie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.03.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 emiranda stolików na zewn. jeszcze nie ma. a lody to w Arlekinie?????na przeciw wejścia do Ratusza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.03.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 emiranda stolików na zewn. jeszcze nie ma. a lody to w Arlekinie?????na przeciw wejścia do Ratusza??? Chyba w Arlekinie, w kazdym razie zamówlam lody na bezie za 18 zł dostalam taka porcję, że ja która dużo może, nie byłam w stanie jej zjeść, w Gdyni w Marioli zapłaciłabym za ta sama porcje 50 zł, wiec Kraków jest tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.03.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Monia - pisze na szybko bo zabiegana jestem. Dostałam maila i wiesz co? ...... Świnia jesteś ! wieczorem napisze dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.03.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Chyba w Arlekinie, w kazdym razie zamówlam lody na bezie za 18 zł dostalam taka porcję, że ja która dużo może, nie byłam w stanie jej zjeść, w Gdyni w Marioli zapłaciłabym za ta sama porcje 50 zł, wiec Kraków jest tani chyba tylko Arlekin jest tani:lol2: Monia - pisze na szybko bo zabiegana jestem. Dostałam maila i wiesz co? ...... Świnia jesteś ! wieczorem napisze dlaczego Kinga coś ty!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.03.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 no tak , aby Męża nie drażnić!!! rozumię spryciula:p przerzuciłąm z watku Karoli No wiesz ile ja męzowi natrułam, byśmy ten ekspress za kilka tysięcy kupili, tak chciałam mieć ekspress, który robi caffe-machiato automatycznie, że nie odpuściłam, nawet wowczas jak juz przeczytałam w internecie, że najlepsza kawa jest z manualnego ekspresu i rzeczywiście w dobrych kawiarniach robia kawe z manualnego I co kupilismy ekspress ja rano caffe machiatto w południe i wieczorem, kładę sie spać a tu buzia cała w czerwonej wysypce i takie placki na policzkach mi sie zrobiły, no i przypomniało mi sie, że ja na mleko jestem uczulona. Więc teraz machiatto okazjonlanie, a zwykła kawa tez mi lepiej z manualnego smakuje, ale sie mężowi nie przyznaje bo byłoby gadanie. A ja wielka kawiara jestem mam bardzo bardzo niskie ciśnienie i ratowac się jakoś muszę U nas na razie jeszcze slonce świeci, ale niestety zapowiadają słaba pogode na weekend, no i jak my mamy gdzieś z mężem jechać.? A do tego wszystkiego do Młodego jacys koledzy z Gdyni maja przyjechać, więc należałoby byc w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts