e-mól 08.03.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Emiranda w Toruniu tez mamy pyszne lody za 10 zł porcje cieżko przejesc,a jakie smaki, jaka konstytucja, cudo w sezonie przed kawiarnia giga namiot stoi z częścią dla dzieciaków i z ogrzewania gazowa, ale pewnie jeszcze nie teraz, ale w środku mozna zawsze zjeśćZ Gdyni 2h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.03.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Emiranda w Toruniu tez mamy pyszne lody za 10 zł porcje cieżko przejesc,a jakie smaki, jaka konstytucja, cudo w sezonie przed kawiarnia giga namiot stoi z częścią dla dzieciaków i z ogrzewania gazowa, ale pewnie jeszcze nie teraz, ale w środku mozna zawsze zjeść Z Gdyni 2h Z Milanówka 3h dzięki za zaproszenie, może kiedyś jadąc do Gdyni wstąpie n ate lody jak tak zachwalasz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.03.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 A ja z piosenką przychodzę, STO LAT KOCHANE BABECZKI... http://www.youtube.com/watch?v=prkUc...e_gdata_player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.03.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Monia, dostałam sms-a. Alu Kochana, ale miałas niefart z tym ekspresem... oczywiscie, nie powiem mojemu M. ze lepsza kawa z manualnego:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.03.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Monia - pisze na szybko bo zabiegana jestem. Dostałam maila i wiesz co? ...... Świnia jesteś ! wieczorem napisze dlaczego No to czas kontunuować. Otóż chciałam powiedzieć, że to najnormalniejsze w świecie świństwo (względem koleżnek rówieśniczek) tak wspaniale wyglądać !!!!!!!!!! Kurde dziewczyno to aż nie wypada . Do dzisiaj rana myślałam, że dobrze wyglądam jak na swoje lata.... Ale czar prysł.... GRATULUJĘ i zazdraszczam . A synka rezerwuję na zięcia dla mojej Julki (13lat). Dla Lenki juz wyhaczyłam hazelkowego synusia. W prawdzie w ciemno rezerwowałam ale wierzę, że po mamuni równy z niego gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.03.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Dla Lenki juz wyhaczyłam hazelkowego synusia. W prawdzie w ciemno rezerwowałam ale wierzę, że po mamuni równy z niego gość a my bedziemy najfajniejszymi teścióffffkami ever:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.03.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 No to widzę, że dzieci macie z glowy, jak juz je wyswatałyście. cha cha, ale kto wie kto wie, znam takie przypadki. Moniko, miłego dnia zycze ( u nas dzisiaj okropna mgła, ,nic ne widać, ale kwiatki przynoszę na poprawienie humoruhttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSDlYo02gFrZlUjPsWHW1jaNb4uKlev2c3LKkgo35zh1QKonhU-oQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.03.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 A ja z piosenką przychodzę, STO LAT KOCHANE BABECZKI... http://www.youtube.com/watch?v=prkUc...e_gdata_player oj dziękuję a my bedziemy najfajniejszymi teścióffffkami ever:lol2: no nie . teściówffki krajanki No to widzę, że dzieci macie z glowy, jak juz je wyswatałyście. cha cha, ale kto wie kto wie, znam takie przypadki. Moniko, miłego dnia zycze ( u nas dzisiaj okropna mgła, ,nic ne widać, ale kwiatki przynoszę na poprawienie humoruhttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSDlYo02gFrZlUjPsWHW1jaNb4uKlev2c3LKkgo35zh1QKonhU-oQ kinga czy ty juz teściowej słodzisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.03.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 U mnie o lodach!!!! to jeszcze polecam W Galerii Krakowskiej spagetti lodowe u Włocha NA SAMEJ GÓRZE-bajka a z budowlano -remontowych newsów- mam nowy lacobel w łazience( dokładnie od 18 listopada łazienka była w remoncie:sick:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.03.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 U mnie o lodach!!!! to jeszcze polecam W Galerii Krakowskiej spagetti lodowe u Włocha NA SAMEJ GÓRZE-bajka a z budowlano -remontowych newsów- mam nowy lacobel w łazience( dokładnie od 18 listopada łazienka była w remoncie:sick:) Dobry wieczór, a gdzie zdjęcia ?, Monika , na lody zawsze, uwielbiam lody, ale do Galerii Krakowskiej to nie wiem czy sie wybiorę, czytalas chyba o naszych przygodach w Galerii Kazimierz, nie wiem czy jeszcze kiedys do jakiejs Galerii w Krakowie wejdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.03.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Dobry wieczór, a gdzie zdjęcia ?, Monika , na lody zawsze, uwielbiam lody, ale do Galerii Krakowskiej to nie wiem czy sie wybiorę, czytalas chyba o naszych przygodach w Galerii Kazimierz, nie wiem czy jeszcze kiedys do jakiejs Galerii w Krakowie wejdę oj nie czytałam:sick: tak strasznie było??? cos ty w tej czarnej łazience nie jestem w stanie zrobić zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.03.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 oj nie czytałam:sick: tak strasznie było??? cos ty w tej czarnej łazience nie jestem w stanie zrobić zdjęć Poproś swojego syna aby dobra lampa poświecił i z lampa błyskową na pewno Ci sie uda, ja ciekawsak jestem. A do Galerii Kazimierz poszlismy razem z męzem, a syna zostawilismy w kinie miał wówczas 10 lat, i w pewnym momecie dzwoni M mamusiu musimy opuścić kino jest ewakuacja i wtym momencie roząłdowal mu sie telefon. Przez mikrofon, usłyszelismy, proszę opuścić galerię, w związku z ..................... A my żadnego kontaktu z dzieckiem, ludzie zaczęli się tłoczyć przy wyjściu, było troche paniki, a ja nie wiedziałam, gdzie moje dziecko. Wypuścili ich wyjściem awaryjnym z drugiej strony ale tam nie wpuszczali juz ludzi. W koncu sie znależlismy, ale przeżyłam okropny strach brrrrrrrrrrrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.03.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Poproś swojego syna aby dobra lampa poświecił i z lampa błyskową na pewno Ci sie uda, ja ciekawsak jestem. A do Galerii Kazimierz poszlismy razem z męzem, a syna zostawilismy w kinie miał wówczas 10 lat, i w pewnym momecie dzwoni M mamusiu musimy opuścić kino jest ewakuacja i wtym momencie roząłdowal mu sie telefon. Przez mikrofon, usłyszelismy, proszę opuścić galerię, w związku z ..................... A my żadnego kontaktu z dzieckiem, ludzie zaczęli się tłoczyć przy wyjściu, było troche paniki, a ja nie wiedziałam, gdzie moje dziecko. Wypuścili ich wyjściem awaryjnym z drugiej strony ale tam nie wpuszczali juz ludzi. W koncu sie znależlismy, ale przeżyłam okropny strach brrrrrrrrrrrrrrr. o ale strachu się najadłaś!! nie uwierzysz. ja z M też byłam wtedy w kinie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.03.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 o ale strachu się najadłaś!! nie uwierzysz. ja z M też byłam wtedy w kinie:rotfl: Moniś świat jest maly Mam nadzieję, że może tego lata razem do Arlekina na lody sie wybierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 09.03.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Emiranda okropna historia, ale mi narobilyscie tymi lodami makaranowymi, przypomnialam sobie, ze gdzieś kiedyś coś takiego jadlam, przepyszne rzeczy były w tej cukierni, tylko pomrocznosc jakaś i nie mogę sobie przypomnieć gdzie, nawet nie wiem w jakim mieście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.03.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Emiranda okropna historia, ale mi narobilyscie tymi lodami makaranowymi, przypomnialam sobie, ze gdzieś kiedyś coś takiego jadlam, przepyszne rzeczy były w tej cukierni, tylko pomrocznosc jakaś i nie mogę sobie przypomnieć gdzie, nawet nie wiem w jakim mieście... e-mol jeszcze są gdzies , ale nie wiem czy we Wrocławiu, czy w Poznaniu!!! zreszta sama sobie smaka narobiłam. A ja akurat w krakowskiej jestem rzadko, bo tam są tłumy!!! Emiranda daj znac jak będziesz w Krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.03.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Witam w sobotni półsłoneczny poranek, na razie do Krk się nie wybieramy, ale kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.03.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Monia dzieki Tobie juz wiem gdzie zabiore moich chłopakow w maju na lody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.03.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Monia dzieki Tobie juz wiem gdzie zabiore moich chłopakow w maju na lody chyba macie całkiem niedaleko:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.03.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 A we wtorek odbieramy z Krakowa Agd-ale ja nie jade, tylko mój Mężus sam-wiec Ci sie Monia upiecze tym razem, Wariacie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts