Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przyszłam się przywitać i obejrzeć Twój domek:). Maluchy zasnęły więc miałam kilka chwil na przelecenie wątku.

Wnętrza masz naprawdę rewelacyjne - z pomysłem i nietuzinkowe; no i zazdroszcze domowego spa. Ja może w tej chwili nie znalazłabym nawet minutki by z niego skorzystać ale patrzę sobie na twoje z zachwytem.

Tylko nie widziałam nigdzie kucnhi? wstawiałaś jakieś zdjęcia? Nie byłam na wszystkich stronach więc może przegapiłam.

Ale oprócz pięknego domu to najbardziej zazdrszczę mieszkania w Krakowie. Piękne miasto - z klimatem i przytulną atmosferą.

Pozdrawiam

Telewizorek przyuważyłam;) A tak to zwykle jest, ze jak coś najdzie to używa się na okrągło a później tylko przy okazji.

Jak dla mnie to na dzisiejsze czasy dałabym nobla temu co wymyślił deszczownicę. Kilka minut a tyle przyjemności:).

A kuchnia bardzo dopasowana do reszty domu. Bardzo sprytne z tym schowkiem(zamykany?chyba masz tam drzwi przesuwne jeśłi dobrze widzę). I tylko zastanawiam sie czy na tej lodówce nie masz ciągle paluchów? Wiem, że zwykle łapie się za rączki ale cały czas mam wrażenie, ze na takich błyszczących, czarnych powierzchniach widać każdą plamkę.

ka-em u mnie nie ma kto paluszków odbijać:cool: moja pociecha ma 18 lat. zresztą mikrofibrą na sucho da się zetrzeć.:yes:

u mnie jest troche ciemnawo. bardzo podobaja mi się jasne , prawie białe wnętrza , ale jeszcze do nich nie dorosłam:yes:

Monia kochana, ale fajnie ,że jesteś.

martwiłam się ,że wiesz.......:hug:

a blat masz super, :D mam go jeszcze na ścianie telewizyjnej.:lol2: ale u nas w Krk już te płyty są nie do zdobycia. Niestety nikt ich nie sprowadza.a szkoda, są piękne

Basia Krk nie mam barierek. od 10 miesięcy nie możemy zamówić , bo podoba się nam bez.:lol2:

Czesc Monia:hug:

Basiu, my wlasnie dzis odbieramy cały sprzet AGD (w tym ta sama co ma Monia kawiarka) z Krakowa. Szukałam na ceneo najnizszych cen i sprawdzałam lokalizacje sklepu. Ten, który wybrałam był w pierwszej trójce jesli chodzi o najnizsze ceny. Jesli jestes zinteresowana, przesle nazwe sklepu na pw

Kolejny raz powtórze - nie wiem jak Ty to wszystko w tak krótkim czasie pospinalas, te wszystkie cuda - tu płyty betonowe, tam żaluzje fasadowe, saunę (w ogole cala lazienke spa), tyle stolarskich elementów (szafki lakierowane, te płyty, polki ...), lazienkę w lacobelu, no i jeszcze zewn domu, ogrodzenie ...

Nikt o tym nie mowi, bo jakos kazdemu to umyka, ale chyba jestes jedna z rekordzistek na forum i z takim jeszcze rezultatem

Jak o Tobie pomyslę i o moich jeszcze niezamontowanych kabinach, stopniu, braku luster .... ehhhhh

Aga pewnie ,że mam . u syna na ścianie.[ATTACH]106123[/ATTACH][ATTACH]106124[/ATTACH]

Podoba ci się ??? to fajnie:yes:

w takim razie mamy podobne gusta:)

na serio - zaskakuje mnie ten Twój dom na każdym kroku, fajne rozwiązania, wszystkie Twojego pomysłu????

super te płyty:yes: