monika996 11.03.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 A we wtorek odbieramy z Krakowa Agd-ale ja nie jade, tylko mój Mężus sam-wiec Ci sie Monia upiecze tym razem, Wariacie:D co się upiecze to nie uciecze:yes: ale ja mam dla ciebie Ikea? dać twojemu M>? CZY CHCESZ MNIE ZOBACZYĆ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.03.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 No teraz troche km mamy bo gdy przyjezdzamy do Pl kotwiczymy u mojej mamy Jednak do Krakowa na pewno pojedziemy bo musze wkoncu jechac poogladac gresy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.03.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 co się upiecze to nie uciecze:yes:ale ja mam dla ciebie Ikea? dać twojemu M>? CZY CHCESZ MNIE ZOBACZYĆ? Wybieram bramkę nr 2:lol2: A fajne te lampeczki na żywo? Bo ja je tylko na ich stronie widziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.03.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 ola fajne. ja widziałam w sklepie. są zapakowane na amen, więc ich nie otwieram:yes: będę się do Ciebie dobijać , jak będę jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.03.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Dzień dobry i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.03.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Dzień dobry i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 12.03.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Przyszłam się przywitać i obejrzeć Twój domek:). Maluchy zasnęły więc miałam kilka chwil na przelecenie wątku.Wnętrza masz naprawdę rewelacyjne - z pomysłem i nietuzinkowe; no i zazdroszcze domowego spa. Ja może w tej chwili nie znalazłabym nawet minutki by z niego skorzystać ale patrzę sobie na twoje z zachwytem.Tylko nie widziałam nigdzie kucnhi? wstawiałaś jakieś zdjęcia? Nie byłam na wszystkich stronach więc może przegapiłam. Ale oprócz pięknego domu to najbardziej zazdrszczę mieszkania w Krakowie. Piękne miasto - z klimatem i przytulną atmosferą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 12.03.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Telewizorek przyuważyłam;) A tak to zwykle jest, ze jak coś najdzie to używa się na okrągło a później tylko przy okazji.Jak dla mnie to na dzisiejsze czasy dałabym nobla temu co wymyślił deszczownicę. Kilka minut a tyle przyjemności:). A kuchnia bardzo dopasowana do reszty domu. Bardzo sprytne z tym schowkiem(zamykany?chyba masz tam drzwi przesuwne jeśłi dobrze widzę). I tylko zastanawiam sie czy na tej lodówce nie masz ciągle paluchów? Wiem, że zwykle łapie się za rączki ale cały czas mam wrażenie, ze na takich błyszczących, czarnych powierzchniach widać każdą plamkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.03.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Moni, jaki masz sliczny moj blat w kuchni na ścianie Piękne to jest Do tej pory tak pokazywalas kuchnie, ze ja tego nie widzialam Niezmiennie podziwiam Cie jak Ty to wszystko tak pieknie i sprawnie zrobilas w te kilka miesięcy (i ogrodzenie, i kostka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.03.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Wpadłam z rewizytą ... ale nie przeleciałam jeszcze wszystkiego (z 20% conajwyżej). Ale jesteś mistrzem dozowania . Do końca tygodnia ndrobię - obiecuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 13.03.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Monia, ale supcio kuchnia! Gdzie kupowałaś ekspres i za ile? Też go będę miała i szukam teraz, gdzie najbardziej opłaca mi się go kupić Ty nie masz barierek na schodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.03.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 ka-em u mnie nie ma kto paluszków odbijać moja pociecha ma 18 lat. zresztą mikrofibrą na sucho da się zetrzeć. u mnie jest troche ciemnawo. bardzo podobaja mi się jasne , prawie białe wnętrza , ale jeszcze do nich nie dorosłam:yes: Monia kochana, ale fajnie ,że jesteś. martwiłam się ,że wiesz....... a blat masz super, mam go jeszcze na ścianie telewizyjnej. ale u nas w Krk już te płyty są nie do zdobycia. Niestety nikt ich nie sprowadza.a szkoda, są piękne Basia Krk nie mam barierek. od 10 miesięcy nie możemy zamówić , bo podoba się nam bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.03.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Wpadłam z rewizytą ... ale nie przeleciałam jeszcze wszystkiego (z 20% conajwyżej). Ale jesteś mistrzem dozowania . Do końca tygodnia ndrobię - obiecuję . Mirelo cierpliwości:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.03.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Czesc Monia Basiu, my wlasnie dzis odbieramy cały sprzet AGD (w tym ta sama co ma Monia kawiarka) z Krakowa. Szukałam na ceneo najnizszych cen i sprawdzałam lokalizacje sklepu. Ten, który wybrałam był w pierwszej trójce jesli chodzi o najnizsze ceny. Jesli jestes zinteresowana, przesle nazwe sklepu na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.03.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Basiu ja kupiłam przez Allegro. ale jak Ola mówi,że u nas w Krk taniej- to bierz:cool: Ola podrzuć adres tego sklepu na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.03.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Moniś ja to bym mogła u Ciebie zamieszkać - masz świetny domek:yes: powiedz mi te płyty betonowe z contractors to też gdzieś masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.03.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Kolejny raz powtórze - nie wiem jak Ty to wszystko w tak krótkim czasie pospinalas, te wszystkie cuda - tu płyty betonowe, tam żaluzje fasadowe, saunę (w ogole cala lazienke spa), tyle stolarskich elementów (szafki lakierowane, te płyty, polki ...), lazienkę w lacobelu, no i jeszcze zewn domu, ogrodzenie ...Nikt o tym nie mowi, bo jakos kazdemu to umyka, ale chyba jestes jedna z rekordzistek na forum i z takim jeszcze rezultatem Jak o Tobie pomyslę i o moich jeszcze niezamontowanych kabinach, stopniu, braku luster .... ehhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.03.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Aga pewnie ,że mam . u syna na ścianie.[ATTACH]106123[/ATTACH][ATTACH]106124[/ATTACH] Podoba ci się ??? to fajnie:yes: w takim razie mamy podobne gusta:) na serio - zaskakuje mnie ten Twój dom na każdym kroku, fajne rozwiązania, wszystkie Twojego pomysłu???? super te płyty:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.03.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 monia - mozesz na pw mi podać ile wyszły Cię te boskie płyty betonowe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.03.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 monia - mozesz na pw mi podać ile wyszły Cię te boskie płyty betonowe ?? i mi too:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts