1976pinacolada 13.03.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 monia - mozesz na pw mi podać ile wyszły Cię te boskie płyty betonowe ?? Ja tez mam płyty betonowe nie zebym sie chwaliła tylko chce napisac o kosztach. Kupiłam przez allegro (sprzedawca elkaminodom-polecam, kupiłam też od nich "cegłę" ) , płaciłam ok 70zł za płytę o wymiarach 90cm/75cm. Przyklejał mi je fliziarz/kafelkarz/ glazurnik i brał tak jak za gres czyli 50zł/m2. Kleił na kleju szybkowiążącym z Mapei . Zdjęcia jeszcze nieskonczonej łaienki gdzies w moim dzienniku - jak cos to mogę tu wstawić na chwilkę jesli gospodyni pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.03.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 dzięki Pinacoladko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 13.03.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Monia, jaką w końcu lampę wzięłaś dla syna? Chodzi mi o tę stojącą na ostatnim zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.03.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Kolejny raz powtórze - nie wiem jak Ty to wszystko w tak krótkim czasie pospinalas, te wszystkie cuda - tu płyty betonowe, tam żaluzje fasadowe, saunę (w ogole cala lazienke spa), tyle stolarskich elementów (szafki lakierowane, te płyty, polki ...), lazienkę w lacobelu, no i jeszcze zewn domu, ogrodzenie ... Nikt o tym nie mowi, bo jakos kazdemu to umyka, ale chyba jestes jedna z rekordzistek na forum i z takim jeszcze rezultatem Jak o Tobie pomyslę i o moich jeszcze niezamontowanych kabinach, stopniu, braku luster .... ehhhhh Monia coś ty my chcieliśmy szybko sie wprowadzić. Samo tak wyszło!!! gnaliśmy, bo mieliśmy 6 miesięcy opóznienia. no i za mieszkanie musieliśmy płACIć 6 miesięcy dłużej. to było wystarczająca motywacja!!! a wiedziałam ,że jak się nie zrobi od razu wszystkiego na tip-top( no prawie) to potem ( przynajmniej u nas jest ciężko). zawsze są jakieś inne nieprzewidziane wydatki:yes: Monia, jaką w końcu lampę wzięłaś dla syna? Chodzi mi o tę stojącą na ostatnim zdjęciu. Spirea z leroy Merlin:yes: Monia dom masz przepiękny ,w kółko przeglądam fotki i nie mogę się napatrzyć ....cud,miód i orzeszki dzięki Ola dzięki Aga i Mirela prześlę na priv dziewczyny wiadomości o płytach:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.03.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Ja tez mam płyty betonowe nie zebym sie chwaliła tylko chce napisac o kosztach. Kupiłam przez allegro (sprzedawca elkaminodom-polecam, kupiłam też od nich "cegłę" ) , płaciłam ok 70zł za płytę o wymiarach 90cm/75cm. Przyklejał mi je fliziarz/kafelkarz/ glazurnik i brał tak jak za gres czyli 50zł/m2. Kleił na kleju szybkowiążącym z Mapei . Zdjęcia jeszcze nieskonczonej łaienki gdzies w moim dzienniku - jak cos to mogę tu wstawić na chwilkę jesli gospodyni pozwoli pokaż Pinacoladko:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.03.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 pokaż Pinacoladko:yes: http://img824.imageshack.us/img824/7302/dsc0076ni.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.03.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Dziewczyny a te płyty można bez problemu docinać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.03.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Dziewczyny a te płyty można bez problemu docinać? te moje tak U mnie akurat nie trzeba było docinac ale wycinac otwory pod baterie. Robi sie to tarczami do kamienia. I jeszcze jedno - każda płyta ma wgłębienie w każdym rogu. jest ono po to, że gdybyś chciała je kręcić/kotwić (nie kleić) do ściany to najlepiej zrobić to w tych miejscach (najmniejsze ryzyko pęknięcia). Ponadto główka śruby nie wystaje wtedy tylko licuje się z płytą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.03.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Aga te moje też można docinąć!!!!Pinacoladko super bedzie łazienka!!!!!a jaka podłoga super. dobrałaś idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.03.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 thx:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.03.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Pinacoladko super bedzie łazienka!!!!!a jaka podłoga super. dobrałaś idealnie. dziekuję. Powiem szczerze że tak długo u nas to trwa że obawiam się iz mi się znudzi zanim powstanie w 100%. Z podłoga było wiele przymiarek i ta spasowała najlepiej Cieszę się bo nie chciałam wprowadzac kolejnej "faktury". Oprócz betonu będzie szkło i drewno. Drewno juz jest ale szkła (kabina , okienko i lustro) nadal nie ma.... No i niepomalowane, no i lamp brak..... Ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.03.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 dziewczyny dziękuję za takie wyczerpujące odpowiedzi. Teraz tylko ... muszę poszukać na nie miejsca . Sonia za mała (7 tak i jeszcze nadal róż w pokoju, choć z ciuchami już w czarnym gustuje) a mąż ... muszę mu pokazać, może by znalazł u siebie w pokojiu miejce ? W moim pokoju i mojej oazie (czyli w kuchni) niestety z nimi nie poszaleję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.03.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Kinga głowa do góry zaświeci słonce to weżmiesz się do remontu bardziej z sercem.ja wiem ,że teraz do tego raczej ani głowy., ani serca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.03.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.03.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 A co Wy tu sie tak przytulacie,co? Ja tez chcę... Okey-już mi lepiej:lol2: Picoladka, super te płyty wyszły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 15.03.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Basiu, my wlasnie dzis odbieramy cały sprzet AGD (w tym ta sama co ma Monia kawiarka) z Krakowa. Szukałam na ceneo najnizszych cen i sprawdzałam lokalizacje sklepu. Ten, który wybrałam był w pierwszej trójce jesli chodzi o najnizsze ceny. Jesli jestes zinteresowana, przesle nazwe sklepu na pw Oooo super Poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.03.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 ola:hug::hug::hug: Basiu do Oli się musimy uśmiechnąć.podaj nam dziecko namiary na syuper sklep Agd w naszym mieście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.03.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 hazelku cieszę się ze Ci się podobają moje płyty. na dzień dzisiejszy wygląda to jeszcze lepiej w połączeniu z jasnym drewnem. mam nawet świeże zdjęcia ale w tel a ja nie umiem (jeszcze) ich zgrać na laptoka :(więc nie mam jak pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.03.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Monia, a Tobie po co te namiary?Jak u Ciebie juz wszystko jest,Łobuzie;) Basia, już wysyłam. Picoladko, mnie nie pokazesz?No weeeeeź Zadzwoniłaś do pana P.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.03.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 ja nie umiem (jeszcze) ich zgrać na laptoka więc nie mam jak pokazać Alez Kochanie urządzenia są dzisiaj takie sprytne że same za Ciebie to zrobią. Wkładasz kabelek komputer tel. czekasz na ekranei pojawi Ci sie okno co chcesz zrobic - wybierasz wyświetlic pliki na komputerze. Pojawia Ci sie pamiec tel, wybierasz i tak dalej az pojawia sie zdjecia. Kopiujesz je i wklejasz do folderu, który stworzyłaś sobie na pulpicie. To chyba najprostszy sposób. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts