Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

Gość monika996
własnie dlatego muszą być takie same. sa jeszcze w kazdej sypialni drzwi do garderob. te już będą zlewać się ze ścianą. u nas z lustra, bo praktycznie. u syna z bialego mdf lakierowanego, bo sciana będzie też z mdf bialego. u nas do sypialni muszą być pełne w brązie by pasowały i do łazienki są dalej . gorzej u syna , bo drzwisą obok siebie , ale pokój jest duży. może jakoś to wyjdzie, łamane są takie średnie, a przesuwek nie ma jak. brak miejsca/ dzięki za radę

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość monika996

dalej temat: drzwi. nowy stolarz . może zrobimy wszystkie drewniane pełne w paldao. tylko przy salonie zostaną czarne.

schody - konstrukcja- zamontowane. na razie jedno zdjecie z wczorajszego montażu.

jutro kopiemy fundament pod mur.osypujemy, przygotowujemy pod kostkę.

DSC01895.JPG

Gość monika996

1. drzwi będą paldao. znalazłam nowego stolarza z cenami niekosmicznymi. jak wam się fornir podoba? słoje będą wzdłuż.

http://www.serwisdrzewny.pl/produkty...ir/paldao.html :) będą wszędzie jednakowe i pasują do grafitowych okien i dębowej podłogi. tylko w salonie zostają czarne ze szkła.bo tam dębowa podłoga i na ścianie przyległej płyty mdf limba czarna( podobna do paldao) tylko tańsza!!~!!

2. sypialnia dalej nie wiem , na pewno czarny zagłowek na ścianie kolankowej[ATTACH]49524[/ATTACH] a sypialnia wtakim kolorzehttp://www.magnatfarby.pl/produkty/produkty-farby/art,2,emulsja-lateksowa-do-wnetrz.html .kolor kawowy onyx . jest ciemniejszy niż na zdjęciu. ja pamietam,że ze 3 lata temu był dostępny onyx. może nastąpiła zmiana nazwy, a co za tym idzie ceny:). sufit biały?ściana z telewizorem, tam jest wejście do łazienki czarna tapeta[ATTACH]49525[/ATTACH]

3. prace w ogrodzie i obejściu trwają. dziś dowieżli tłuczeń pod kostkę

Edytowane przez joliska

Gość monika996
zbliżone do dębu. ale mniej nudne przez te szare prązki. widziałam na zywo na drzwiach i na ścianie fornirowanej. super!!!! coś innego. mam nadzieję, że dobrze wybrałam. okaże się za póltora miesiąca

Gość monika996
jeżeli będziesz miała resztę stonowaną , bez zbytniego ozdabiania to bedzie ok. bo to drewno jest samo w sobie ozdobą.metr forniru 28 żł ( nie wiem jak to się liczy czy na kwadratowe, czy na bieżace. )w porównianiu palisander 58 zł.