Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

Alez Kochanie urządzenia są dzisiaj takie sprytne że same za Ciebie to zrobią. Wkładasz kabelek komputer tel. czekasz na ekranei pojawi Ci sie okno co chcesz zrobic - wybierasz wyświetlic pliki na komputerze. Pojawia Ci sie pamiec tel, wybierasz i tak dalej az pojawia sie zdjecia. Kopiujesz je i wklejasz do folderu, który stworzyłaś sobie na pulpicie. To chyba najprostszy sposób. Pozdrawiam :)

kurcze , tak własnie wczoraj zrobiłam i cos się ładowaoł, ładowało , ładowało aż nastała 1:30 i ja juz byłam taka naładowana że sie poddałam. Ale dzis spróbuję jeszcze raz :yes:

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

[Picoladko, mnie nie pokazesz?No weeeeeź:lol: Zadzwoniłaś do pana P.?

No weeeeeź, jakbył mogła TOBIE nie pokazać :p Jak sie naumiem to wszystkim pokażę a jak nie to Ci wyślę mms-a bo to potrafię :rotfl:

Oczywiście, że nie zadzwoniłam do pana P bo zapomniałam, ale już zadzwoniłam (minutę temu ;) ) i jestem z nim umówiona na jutro :) Juz mu wysyłam moje rysunki, plany, wizki (jak zwał tak zwał) i jutro będzie się ze mną kontaktował :D

ogłaszam sukces

zdjecia kiepskiej jakosci bo jeszcze lampy błyskowej nie umiem włączaćx :oops: :rotfl:

http://img822.imageshack.us/img822/9650/1049g.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img860.imageshack.us/img860/792/1048r.jpg

Uploaded with ImageShack.us

SUPER

ALE MASZ PIĘKNĄ ŁAZIENKĘ!!!!!

KINGA drewno zaimpregnowane już masz?????

Ola podeślij !!!!! kto wie, jak będę chciała coś wymienić:)łobuzie:D

Dziewczyny , dziekuję ale uważam że przesadzacie . Ciężko to jeszcze łazienką nazwać. Mozliwe, że w sobote przyjdzie hydraulik to podłączy baterie, umywalkę, syfon, kibel...... Wtedy już będzie mozna o tym czymś mówić łazienka....... choć jeszcze nie do konca :no:

Dziewczyny , dziekuję ale uważam że przesadzacie . Ciężko to jeszcze łazienką nazwać. Mozliwe, że w sobote przyjdzie hydraulik to podłączy baterie, umywalkę, syfon, kibel...... Wtedy już będzie mozna o tym czymś mówić łazienka....... choć jeszcze nie do konca :no:

a co jeszcze chcesz miec w tej łazience;)

Lustro????

a co jeszcze chcesz miec w tej łazience;)

Lustro????

Lustro, okienko, taflę szkła, lampę, 2 kinkiety, wieszaczki ręczniczki i takie tam...... :p

Byłam na budowie, postawiłam umywalkę dla Was ;)

Edytowane przez 1976pinacolada

Dzieffffczyny, olsniło mnie...moze ja zrobie taką samą półke pod umywalke na tej drewnianej scianie?:cool:

Kinguś....Ty planujesz jakies szafki albo szuflady pod spodem? Co to za drzewo?

Ja szafek, szuflad, półek nie planuję bo to łazienka dla gośći a na codzień tylko do załatwiania potrzeb fizjologicznych :rotfl: Wiec na codzien oprócz mydła , ręcznika i papieru toaletowego nic tam byc nie musi. Wszelkie "zpasy" bedą w kotłowni obok. Blat jest długi na 2 m wiec z kolei jak przyjada goscie to swoje kosmetyczki moga ustawic na nim.... Tak to kombinuję...

U mnie jesion.

Monia pytałaś czy zaimpregnowany? - zalakierowany matem bo mój stolarz twierdzi, że olejowanie to tylko gatunki egzotyczne ( chcodzi o pomieszczenia "mokre" )

Ja szafek, szuflad, półek nie planuję bo to łazienka dla gośći a na codzień tylko do załatwiania potrzeb fizjologicznych :rotfl: Wiec na codzien oprócz mydła , ręcznika i papieru toaletowego nic tam byc nie musi. Wszelkie "zpasy" bedą w kotłowni obok. Blat jest długi na 2 m wiec z kolei jak przyjada goscie to swoje kosmetyczki moga ustawic na nim.... Tak to kombinuję...

U mnie jesion.

Monia pytałaś czy zaimpregnowany? - zalakierowany matem bo mój stolarz twierdzi, że olejowanie to tylko gatunki egzotyczne ( chcodzi o pomieszczenia "mokre" )

Ja też szufladek nie:no: mam/ Mam blacik w łazience z sauna . tez długi, u mnie nawet chyba 2,30. ja mam niklowane nogi, bo na nim umywalka kamienna cięzka jak cholera:p

ja mam zwykły fornirowany i zalakierowany na czarno:p

Monia no wreszcie porzadniejsze fotki pokazalas!! To moze jak masz juz czym to pokaz wreszcie porzadnie swoj dom, bo masz sie czym chwalic.

Super kuchnia!! czy ja złe widzę czy nie masz drzwi do spizarni?

O ogrodzenie chciałam spytać masz mur z tynkiem prawda? Masz jakiś daszek? Robią sie zacieki?

e-mol:p

mam drzwi szklane suwane do spiżarni.

a mur z pustak , tynkowany i zacierany marmolitem:p przykryty blachą - to znaczy tak jakby parapetem z blachy.nie robią się zacieki. zrobię zdjęcia jak chcesz:yes:tylko dopiero pod koniec tygodnia. Jutro wyjeżdzam do rodziców na parę dni.