Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monika masz inne zródło swiatła w sypialni, oprócz tego po obu stronach łózka? Masz moze lampę na suficie? Ja mam też dwie lampy białe po obu stronach łózka, ale mam też na środku sufitu i nie mam kompletnie pomysłu co tam zawiesić? Co do takich zwisających lamp pasuje na środek sufitu? Plafon?

Monika masz inne zródło swiatła w sypialni, oprócz tego po obu stronach łózka? Masz moze lampę na suficie? Ja mam też dwie lampy białe po obu stronach łózka, ale mam też na środku sufitu i nie mam kompletnie pomysłu co tam zawiesić? Co do takich zwisających lamp pasuje na środek sufitu? Plafon?

mam Massive nero czarny potrójny, ale daje mało światła:( u mnie może być , bo śpimy tylko w sypialni;)

dziś wyszłam na taras i musze wziąc sie zaporządki w ogrodku.

1. wygrabić trawę. to zrobię sama:yes:

2. wyzamiatać kostkę.

3. do sypać korę na rabatki.

4. dosypać białego kamyka wokól domu( mamy obok , nie na swojej działce przeogromnego modrzewia, który przestrasznie śmieci. i mam pełno jego igiełek w białych kamyczkach. nie do usunięcia. zasypię więc nowym kamyczkiem i będzie ok.

5 i co mam zrobić z lawendą???? jest sucha. kwiatostany były poobcinane na jesień. kto wie????? pasiulek wiesz????

6. poobcinać trawę ozdobna.

na razie tyle w ogródku:yes:

zaraz zbieramy się na kawę do rynku!!!:yes:

1. wygrabić trawę. to zrobię sama:yes: 1. poczekać aż urosnie na naszym ściernisku

2. wyzamiatać kostkę. 2. nie mam kostki

3. do sypać korę na rabatki. 3. nie mam rabatek4. dosypać białego kamyka wokól domu( mamy obok , nie na swojej działce przeogromnego modrzewia, który przestrasznie śmieci. i mam pełno jego igiełek w białych kamyczkach. nie do usunięcia. zasypię więc nowym kamyczkiem i będzie ok. 4. kamyka musze dosypać - owszem, ale na drogę żeby podwozia nie pourywać

5 i co mam zrobić z lawendą???? jest sucha. kwiatostany były poobcinane na jesień. kto wie????? pasiulek wiesz???? 5.ja ja muszę najpierw kupić i posadzić, marwić się będę za rok

6. poobcinać trawę ozdobna. 6 j.w.

na razie tyle w ogródku:yes:

różnice między monią a kingą :lol2: Jakby nie było wychodzi na to, że mam o wiele więcej wolnego czasu :lol2: ;)

:rotfl:

ja mam inną propozycję:

1. wygrabić trawę. to zrobię sama:yes: : Zlecić to przystojnemu, 25-letniemu ogrodnikowi:lol2:

2. wyzamiatać kostkę. j.w.

3. do sypać korę na rabatki.j.w.

4. dosypać białego kamyka wokól domu( mamy obok , nie na swojej działce przeogromnego modrzewia, który przestrasznie śmieci. i mam pełno jego igiełek w białych kamyczkach. nie do usunięcia. zasypię więc nowym kamyczkiem i będzie ok. j.w.

5 i co mam zrobić z lawendą???? jest sucha. kwiatostany były poobcinane na jesień. kto wie????? pasiulek wiesz???? zapytać ogrodnika-przystojniaka:lol2:

6. poobcinać trawę ozdobna. j.w.

Monia, ja jestem ogrodową analfabetką na razie, wiec tylko to mogę Ci doradzić...:D:hug:

Edytowane przez hazeleyes1982