e-mól 18.03.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Dzięki, a to ocynkowana jakaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.03.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Dzięki, a to ocynkowana jakaś? normalna , chropowata, matowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.03.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 (edytowane) I nie rdzewieje? I kolejna porządna fotka tylko czemu w cudzym wątku? Co to za płytki na podłodze i przy zlewie? Edytowane 19 Marca 2012 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.03.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 e-molku zrobię jak przyjadę!!!! nic się nie dzieje z blacha , przecież to blacha do obróbek:yes: płytki mam z max fliz i o dziwo pamiętam nazwę - Geology black stone- ale nie pamiętam firmy. Gresowe 60x60. a przy zlewie mam lacobel:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 19.03.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Monika masz inne zródło swiatła w sypialni, oprócz tego po obu stronach łózka? Masz moze lampę na suficie? Ja mam też dwie lampy białe po obu stronach łózka, ale mam też na środku sufitu i nie mam kompletnie pomysłu co tam zawiesić? Co do takich zwisających lamp pasuje na środek sufitu? Plafon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.03.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Moniś czy ty wiesz, że ja w piątek na Zumbę idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.03.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Moniś czy ty wiesz, że ja w piątek na Zumbę idę fajnie!!!! ciekawa jestem jakie będziesz mieć wrażenia!!! sama ? czy z kimś znajomym???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.03.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Monika masz inne zródło swiatła w sypialni, oprócz tego po obu stronach łózka? Masz moze lampę na suficie? Ja mam też dwie lampy białe po obu stronach łózka, ale mam też na środku sufitu i nie mam kompletnie pomysłu co tam zawiesić? Co do takich zwisających lamp pasuje na środek sufitu? Plafon? mam Massive nero czarny potrójny, ale daje mało światła:( u mnie może być , bo śpimy tylko w sypialni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 20.03.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Dzięki wielkie, popatrzę z massive:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.03.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Monia ja juz to mówiłam, ale z przyjemnością się powtórzę..... PIĘKNIE MASZ URZĄDZONY DOM!!!! Miłego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.03.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 dzięki karolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.03.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 fajnie!!!! ciekawa jestem jakie będziesz mieć wrażenia!!! sama ? czy z kimś znajomym???? sama - o moich porach to wszyscy w pracy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.03.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 sama - o moich porach to wszyscy w pracy;) no to kogoś poznasz:yes: ja chodzę na pilates się wyciszyć!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.03.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 no to kogoś poznasz:yes: ja chodzę na pilates się wyciszyć!!!!! ja to chyba powinnam na jogę pójść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.03.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 ja to chyba powinnam na jogę pójśću nas właśnie jogi nie ma . więc pilates zostaje i jest super!!!!!! spadam , bo przecie4z z wizytą u rodziców jestem i mama mnie ukatrupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.03.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Monia, kiedy wracasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.03.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Ola ja już w Krk jestem od wczoraj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.03.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 dziś wyszłam na taras i musze wziąc sie zaporządki w ogrodku. 1. wygrabić trawę. to zrobię sama:yes: 2. wyzamiatać kostkę. 3. do sypać korę na rabatki. 4. dosypać białego kamyka wokól domu( mamy obok , nie na swojej działce przeogromnego modrzewia, który przestrasznie śmieci. i mam pełno jego igiełek w białych kamyczkach. nie do usunięcia. zasypię więc nowym kamyczkiem i będzie ok. 5 i co mam zrobić z lawendą???? jest sucha. kwiatostany były poobcinane na jesień. kto wie????? pasiulek wiesz???? 6. poobcinać trawę ozdobna. na razie tyle w ogródku:yes: zaraz zbieramy się na kawę do rynku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.03.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 1. wygrabić trawę. to zrobię sama:yes: 1. poczekać aż urosnie na naszym ściernisku 2. wyzamiatać kostkę. 2. nie mam kostki 3. do sypać korę na rabatki. 3. nie mam rabatek4. dosypać białego kamyka wokól domu( mamy obok , nie na swojej działce przeogromnego modrzewia, który przestrasznie śmieci. i mam pełno jego igiełek w białych kamyczkach. nie do usunięcia. zasypię więc nowym kamyczkiem i będzie ok. 4. kamyka musze dosypać - owszem, ale na drogę żeby podwozia nie pourywać 5 i co mam zrobić z lawendą???? jest sucha. kwiatostany były poobcinane na jesień. kto wie????? pasiulek wiesz???? 5.ja ja muszę najpierw kupić i posadzić, marwić się będę za rok 6. poobcinać trawę ozdobna. 6 j.w. na razie tyle w ogródku:yes: różnice między monią a kingą Jakby nie było wychodzi na to, że mam o wiele więcej wolnego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.03.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 (edytowane) ja mam inną propozycję: 1. wygrabić trawę. to zrobię sama:yes: : Zlecić to przystojnemu, 25-letniemu ogrodnikowi 2. wyzamiatać kostkę. j.w. 3. do sypać korę na rabatki.j.w. 4. dosypać białego kamyka wokól domu( mamy obok , nie na swojej działce przeogromnego modrzewia, który przestrasznie śmieci. i mam pełno jego igiełek w białych kamyczkach. nie do usunięcia. zasypię więc nowym kamyczkiem i będzie ok. j.w. 5 i co mam zrobić z lawendą???? jest sucha. kwiatostany były poobcinane na jesień. kto wie????? pasiulek wiesz???? zapytać ogrodnika-przystojniaka 6. poobcinać trawę ozdobna. j.w. Monia, ja jestem ogrodową analfabetką na razie, wiec tylko to mogę Ci doradzić...:hug: Edytowane 25 Marca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts