1976pinacolada 25.03.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 ja mam inną propozycję: Ty to masz łeb kobieto !!! Że ja na to nie wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.03.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Hazelku a maz podziela Twoje zdanie? Mysle ze chyba specjalnie nie napisalas tego u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.03.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Hazelku a maz podziela Twoje zdanie? Mysle ze chyba specjalnie nie napisalas tego u siebie Jak ja sie z Nim droczę i mówie o 25-letnim ogrodniku, to on ripostuje, ze wtedy będzie 18-letnia pani do sprzatania:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.03.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Dobre... A ja jutro zagonię 20 letniego... syna do trawnika.. ale muszę go pilnować, co by to dobrze i dokładnie zrobił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 hazelko może i bym wybrała twoja opcję ale ja nie z tych co się wyręczają innymi:lol2: a rady bezcenne!!!!! koleżanki z fm niezastapione:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Powiedz m ,że 25-letniego ogrodnika ,to Ty znajdziesz bez problemu ,ale w to ,że on znajdzie chętną do sprzątania 18-stkę,szczerze wątpię no no nie byłabzm taka pewna:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 to tak jak ja A Pani do sprzątania to bym chyba mieć nie mogła ,bo przy moim pedantyźmie ,to pewnie bym chodziła i po niej poprawiała :lol2: i tak ja miałam, ale Panią wszystkiego nauczyłam:cool: ale i tak poprawiam:) ale mam chociaż okna z głowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.03.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 5 i co mam zrobić z lawendą???? jest sucha. kwiatostany były poobcinane na jesień. kto wie????? pasiulek wiesz???? Monika, poczekaj odrośnie na tych patykach, ale jeszcze chwilę Naprwiłas kompa? odp u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Monika, poczekaj odrośnie na tych patykach, ale jeszcze chwilę Naprwiłas kompa? odp u mnie może m naprawił , bo pisze ok. ale zajrzę do ciebie i na przyszłośc , będę wiedziała sama co robić ola być Zosią Samosią jest trudne:lol2: zawsze lepiej jak się ma kogoś do pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.03.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 ola być Zosią Samosią jest trudne:lol2: zawsze lepiej jak się ma kogoś do pomocy A od czego mamy mężów, żeby przynajmniej nam pomagali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 A od czego mamy mężów, żeby przynajmniej nam pomagali Ala ja mówię o pani do pomocy do sprzatania w domu:) moj ewentualnie garaż i auta od czasu do czasu umyje. a ta moja lawenda jest uschnięta i ma uschniętych pełno igiełek:) jeszcze nie dotarłam do ogrodników po korę czekam ,aż M pojedzie:cool: zobaczymy kiedy znajdzie czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.03.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 I z tych igiełek powyrastaja nowe pędy Ja tak ogólnie mówię, ze faceci powinni byc dla nas podpora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 I z tych igiełek pow yrastaja nowe pędy Ja tak ogólnie mówię, ze faceci powinni byc dla nas podpora tak , tak:cool: ale chyba jest odwrotnie:lol2: Ala jak zwiedzasz Lublin???? przerwa na kawę??? dziewczyny mam kurcze problem ze stalowym zlewem. mam satynowy- nazwa modelu Variant( jakaś niemiecka firma z internetu). nie mogę go doczyścić niczym--- zostają takie zacieki i kropki po wodzie rdzawe:eek: a mam zmiękczacz????? próbowałam zwykłym cifem--- i nic:bash: cifem do stali nierdzewnej i nic:bash: i już nie mam pomysłów--- jedyny to wymiana,, ale niestety na taki sam--- bo już mam dziury w blacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.03.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Ala jak zwiedzasz Lublin???? Olu ja raczej w niańke do dzieci sie bawię w Lublinie zimno i okropnie wieje wiatr. Lublin znam to wkońcu rodzinne miasto mojego M Własnie wyjeżdzamy do Tarnowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 i zostajecie na noc w Tarnowie???? ja tam mam mnóstwo znajomych!!!! i tam zazwyczaj spedzamy sylwestra:) u nas też zimno:eek: wiatr lodowaty:offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.03.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 i zostajecie na noc w Tarnowie???? ja tam mam mnóstwo znajomych!!!! i tam zazwyczaj spedzamy sylwestra:) u nas też zimno:eek: wiatr lodowaty:offtopic: Tak nadaje z hotelu, jutro jednak nie bedę na lotnisku tylko odwoże męża na 14 na ul. Wężyka i śmigam pędem do milanówka bo muszę być tam wieczorem, ale słuchaj może wybierzesz sie razem z Olą i Admete do Warszawy i byście mnie w Milanówku odwiedziły, bedzie mi bardzo miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.03.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Tak nadaje z hotelu, jutro jednak nie bedę na lotnisku tylko odwoże męża na 14 na ul. Wężyka i śmigam pędem do milanówka bo muszę być tam wieczorem, ale słuchaj może wybierzesz sie razem z Olą i Admete do Warszawy i byście mnie w Milanówku odwiedziły, bedzie mi bardzo miło. O tak, Alu-namawiaj Monie:wave: ja baaaaaardzo chętnie się piszę na taki wyjazd:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 26.03.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 a wiecie, że ja przez całą ciążę (i do teraz włącznie) udzielam sie jeszcze na innym forum. Ciążowym Tam się poznałysmy z innymi dziewczynami, które tak jak ja miały termin na styczen 2010. Było nas ponad 20. Przetrwało kilka. Ale spotkałysmy sie już 2 razy. Pierwszym razem w Krakowie (tylko 3 rodzinki) a drugim razem w Mielnie , juz w 5 rodzin. 5 rodzin z półtoraroczniakami (bo to było w czerwcu) W 2 małżeństwa tłukliśmy sie całą noc w PKP w kuszetkach z wózkami i walizkami. Ale było cudownie. 4 niezapomniane dni i noce nad morzem. Spacery na plażę ( w sumie 18osób !!!) W jedna noc panowie czuwali przy dzieciakach a my do 4:30 siedziałyśmy przy ognisku i gadałyśmy I pomyśleć, że poznałyśmy sie przez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.03.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 No to do Milanowka blizej niz do Mielna, więc zpraszam Możemy tez jakieś rodzinne spotkanie zrobić, ale tutaj jak widze mężowie, nie sa pozytywnie nastawieni do forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.03.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 (edytowane) Alu dziękuje bardzo!!!! za zaproszenie. z M nie tak. mój po prostu ma swoich znajomych i tyle. jest z gatunku mało towarzyskich, samotników:) dobralismy sie na zasadzie przeciwieństw, bo ja jestem mega towarzyska i bardzo społeczna:) a ul. Wężyka ????? gdzie to????? sprawdziłam Huta:o daleko ode mnie. Edytowane 27 Marca 2012 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts