Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monika, poczekaj odrośnie na tych patykach, ale jeszcze chwilę :)

Naprwiłas kompa? odp u mnie :)

może m naprawił , bo pisze ok. ale zajrzę do ciebie i na przyszłośc , będę wiedziała sama co robić:)

ola być Zosią Samosią jest trudne:lol2: zawsze lepiej jak się ma kogoś do pomocy

A od czego mamy mężów, żeby przynajmniej nam pomagali :yes:
Ala ja mówię o pani do pomocy do sprzatania w domu:) moj ewentualnie garaż i auta od czasu do czasu umyje.

a ta moja lawenda jest uschnięta i ma uschniętych pełno igiełek:) jeszcze nie dotarłam do ogrodników po korę:) czekam ,aż M pojedzie:cool: zobaczymy kiedy znajdzie czas:)

I z tych igiełek pow yrastaja nowe pędy :)

Ja tak ogólnie mówię, ze faceci powinni byc dla nas podpora :)

tak , tak:cool: ale chyba jest odwrotnie:lol2:

Ala jak zwiedzasz Lublin????:)

przerwa na kawę???:yes:

dziewczyny mam kurcze problem ze stalowym zlewem. mam satynowy- nazwa modelu Variant( jakaś niemiecka firma z internetu). nie mogę go doczyścić niczym--- zostają takie zacieki i kropki po wodzie rdzawe:eek: a mam zmiękczacz?????

próbowałam zwykłym cifem--- i nic:bash:

cifem do stali nierdzewnej i nic:bash:

i już nie mam pomysłów--- jedyny to wymiana,, ale niestety na taki sam--- bo już mam dziury w blacie.

i zostajecie na noc w Tarnowie????

ja tam mam mnóstwo znajomych!!!! i tam zazwyczaj spedzamy sylwestra:)

u nas też zimno:eek: wiatr lodowaty:offtopic:

Tak nadaje z hotelu, jutro jednak nie bedę na lotnisku tylko odwoże męża na 14 na ul. Wężyka i śmigam pędem do milanówka bo muszę być tam wieczorem, ale słuchaj może wybierzesz sie razem z Olą i Admete do Warszawy i byście mnie w Milanówku odwiedziły, bedzie mi bardzo miło. :)

Tak nadaje z hotelu, jutro jednak nie bedę na lotnisku tylko odwoże męża na 14 na ul. Wężyka i śmigam pędem do milanówka bo muszę być tam wieczorem, ale słuchaj może wybierzesz sie razem z Olą i Admete do Warszawy i byście mnie w Milanówku odwiedziły, bedzie mi bardzo miło. :)

O tak, Alu-namawiaj Monie:wave: ja baaaaaardzo chętnie się piszę na taki wyjazd:yes:

a wiecie, że ja przez całą ciążę (i do teraz włącznie) udzielam sie jeszcze na innym forum. Ciążowym :) Tam się poznałysmy z innymi dziewczynami, które tak jak ja miały termin na styczen 2010. Było nas ponad 20. Przetrwało kilka. Ale spotkałysmy sie już 2 razy. Pierwszym razem w Krakowie (tylko 3 rodzinki) a drugim razem w Mielnie , juz w 5 rodzin. 5 rodzin z półtoraroczniakami (bo to było w czerwcu) :rotfl: W 2 małżeństwa tłukliśmy sie całą noc w PKP w kuszetkach z wózkami i walizkami. Ale było cudownie. 4 niezapomniane dni i noce nad morzem. Spacery na plażę ( w sumie 18osób !!!) W jedna noc panowie czuwali przy dzieciakach a my do 4:30 siedziałyśmy przy ognisku i gadałyśmy :rotfl: I pomyśleć, że poznałyśmy sie przez neta :)

Alu dziękuje bardzo!!!! za zaproszenie.

z M nie tak. mój po prostu ma swoich znajomych i tyle. jest z gatunku mało towarzyskich, samotników:) dobralismy sie na zasadzie przeciwieństw, bo ja jestem mega towarzyska i bardzo społeczna:)

a ul. Wężyka ????? gdzie to????? sprawdziłam Huta:o daleko ode mnie.

Edytowane przez monika996