hazeleyes1982 27.03.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Alu, moj M. nie ma nic przeciwko forum, pod warunkiem, ze mnie nie widzi z laptopem zbyt czesto:lol2: U nas chodzi o to, ze widujemy sie rzadko i jak On juz jest, to chciałbyt, zebysmy ten czas spedzali razem.Picoladka, niezły krejzolek z Ciebie-pozytywny oczywiscie. Czyli ze sie spotkamy któregoś pieknego dnia? Nie mamy daleko do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.03.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 dziewczyny może w połowie drogi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.03.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Alu dziękuje bardzo!!!! za zaproszenie. z M nie tak. mój po prostu ma swoich znajomych i tyle. jest z gatunku mało towarzyskich, samotników:) dobralismy sie na zasadzie przeciwieństw, bo ja jestem mega towarzyska i bardzo społeczna:) a ul. Wężyka ????? gdzie to????? sprawdziłam Huta:o daleko ode mnie. Monia u mnie jest dokladnie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.03.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Alu, moj M. nie ma nic przeciwko forum, pod warunkiem, ze mnie nie widzi z laptopem zbyt czesto:lol2: U nas chodzi o to, ze widujemy sie rzadko i jak On juz jest, to chciałbyt, zebysmy ten czas spedzali razem. Mniej wiecej tak jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.03.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Monia u mnie jest dokladnie tak samo czyli piąteczka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.03.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 hejka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 28.03.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Monia, jak samopoczucie, wczoraj nie miałam sumienia Cie wyciagac na takie wietrzysko. Ledwo drzwi samochodu otworzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.03.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 monia Ty na Krka jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.03.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 monia Ty na Krka jesteś ?czy z KrK? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.03.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Monia, jak samopoczucie, wczoraj nie miałam sumienia Cie wyciagac na takie wietrzysko. Ledwo drzwi samochodu otworzyłam oj dzięki lepiej!!!! kataru prawie nie mam.jeszcze ciut , ciut:) jutro już na pilatwes idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.03.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 hejka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.03.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Monia wyczytałam na innym watku , że lawende podcinałaś, a przypomina mi sie, że jesienia tez podcinałaś ? (może mnie pamięc myli, nie chce mi sie szukać). Mi ogrodnik mowił ze wiosna lawendy sie nie podcina, cholerka. No zobacz u mnie lawenda nadal sucha, ale jadac zauwazyłam, że na południu lasy zaczynaja sie lekko zielenić, a u nas na razie nic. Zreszta w Krakowie jadac paki widziałam na krzakach i wierzby zazielenione, wiosna troche wczesniej do Was przychodzi Ja nie wiem czy ten trawnik mogłas spalić, ja na swoj dwa razy wiecej nawozu rzucilam niz w ulotce napisali i trawnik zyje, tez reka sypalam, tylko tak jak bym soliła. Siewnik mam i wcale mi sie nie udawało rozsypac tego nawozu siewnikiem U nas i tak trawa beznadziejna, bo za duzo cienia jest, zobaczymy co w tym roku bedzie I z katarem na pilates poszłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.03.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Dlaczego siewnikiem Ci się nie udało go rozsypać ?? Jak się rozsypie nawóz i przez np. 2 dni nie pada to warto podlać trawnik, żeby nawóz się rozpuścił. Inaczej też może spalić trawę. monia a na śląsk do nas nie jeździsz przypadkiem często ? Mam upolowany rowerek dla córeczki w KRK a pan nie chce się zgodzić na kuriera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.03.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Mirelko nie wiem? po prostu nie umiałam ustawić tak siewnika , żeby leciało malo, może mam zły siewnik? A co Ty za rowerek dla corci wynalazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.03.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Monia wyczytałam na innym watku , że lawende podcinałaś, a przypomina mi sie, że jesienia tez podcinałaś ? (może mnie pamięc myli, nie chce mi sie szukać). Mi ogrodnik mowił ze wiosna lawendy sie nie podcina, cholerka. No zobacz u mnie lawenda nadal sucha, ale jadac zauwazyłam, że na południu lasy zaczynaja sie lekko zielenić, a u nas na razie nic. Zreszta w Krakowie jadac paki widziałam na krzakach i wierzby zazielenione, wiosna troche wczesniej do Was przychodzi Ja nie wiem czy ten trawnik mogłas spalić, ja na swoj dwa razy wiecej nawozu rzucilam niz w ulotce napisali i trawnik zyje, tez reka sypalam, tylko tak jak bym soliła. Siewnik mam i wcale mi sie nie udawało rozsypac tego nawozu siewnikiem U nas i tak trawa beznadziejna, bo za duzo cienia jest, zobaczymy co w tym roku bedzie I z katarem na pilates poszłaś ?Alu u mnie lawenda puściła. jednak chyba moja ogrodniczka nie miała racji:bash: ale odbije przecież ta lawenda, poobcinałam końcówki:) tak mi kazała - będzie na nią. a trawa lepiej nie mówić , wygrabiłam i sie spowrotem załatwiłam katarem:) a na pilates. dziś był streching poszłam.nie chciało m isię w domu siedzieć a katar i tak tydzień musi trzymać Dlaczego siewnikiem Ci się nie udało go rozsypać ?? Jak się rozsypie nawóz i przez np. 2 dni nie pada to warto podlać trawnik, żeby nawóz się rozpuścił. Inaczej też może spalić trawę. monia a na śląsk do nas nie jeździsz przypadkiem często ? Mam upolowany rowerek dla córeczki w KRK a pan nie chce się zgodzić na kuriera nie Mirelko nie jeżdzimy na śląsk:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.03.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Monik ja chyba też na pilatesa pójdę ale dopiero we wtorek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.03.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Mirelko nie wiem? po prostu nie umiałam ustawić tak siewnika , żeby leciało malo, może mam zły siewnik? A co Ty za rowerek dla corci wynalazłaś a taką piękność firmy b'twin ale pan jakiś zacofany jest monia no nic to, będę wobec tego szukac kogoś bardziej na czasie (Pan się chyba boi kuriera ). hmm... nie masz regulacji w tym siewniku ? Ja pozyczałam scotts http://img5.burak.pl/img/7/3/0/0/siewnik-do-nawozow-rozsiewacz-wozkowy-do-nasion-trawy-substral-scotts-easygreen.jpg Będę chyba go jednak kupować, denerwuje mnie pozyczanie, tym bardziej, że jednak kilka razy w roku go będę używać. Choć ostatnio zastosowałąm jakiś nawóz długodziałający, i tylko dwa razy w roku mam nawozić. Tam jest taki pokrętło - pan zawsze mi mówi na ile nastwaiać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.03.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Monik ja chyba też na pilatesa pójdę ale dopiero we wtorek ... Aga idż . ja bardzo lubię pilates. u nas na przemiennie ze strechingiem jest. na prawde się wyciszam. i jestem coraz bardziej elastyczna:lol2: a taką piękność firmy b'twin ale pan jakiś zacofany jest monia no nic to, będę wobec tego szukac kogoś bardziej na czasie (Pan się chyba boi kuriera ). hmm... nie masz regulacji w tym siewniku ? Ja pozyczałam scotts http://img5.burak.pl/img/7/3/0/0/siewnik-do-nawozow-rozsiewacz-wozkowy-do-nasion-trawy-substral-scotts-easygreen.jpg Będę chyba go jednak kupować, denerwuje mnie pozyczanie, tym bardziej, że jednak kilka razy w roku go będę używać. Choć ostatnio zastosowałąm jakiś nawóz długodziałający, i tylko dwa razy w roku mam nawozić. Tam jest taki pokrętło - pan zawsze mi mówi na ile nastwaiać . Mirelko nie wiem , czy ktoś od Kakuska nie kursuje po Małopolsce. popytaj:bash: a jak to Pan się boi kuriera????? przecież to żadne ryzyko:) a ten siewnik to professional:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.03.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 a jak to Pan się boi kuriera????? przecież to żadne ryzyko:) może się boi, ze go zgwałcą czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.03.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 może się boi, ze go zgwałcą czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts