Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

Alu, moj M. nie ma nic przeciwko forum, pod warunkiem, ze mnie nie widzi z laptopem zbyt czesto:lol2:

U nas chodzi o to, ze widujemy sie rzadko i jak On juz jest, to chciałbyt, zebysmy ten czas spedzali razem.

Picoladka, niezły krejzolek z Ciebie-pozytywny oczywiscie. Czyli ze sie spotkamy któregoś pieknego dnia? Nie mamy daleko do siebie.

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Alu dziękuje bardzo!!!! za zaproszenie.

z M nie tak. mój po prostu ma swoich znajomych i tyle. jest z gatunku mało towarzyskich, samotników:) dobralismy sie na zasadzie przeciwieństw, bo ja jestem mega towarzyska i bardzo społeczna:)

a ul. Wężyka ????? gdzie to????? sprawdziłam Huta:o daleko ode mnie.

Monia u mnie jest dokladnie tak samo :)

Monia wyczytałam na innym watku , że lawende podcinałaś, a przypomina mi sie, że jesienia tez podcinałaś ? (może mnie pamięc myli, nie chce mi sie szukać). Mi ogrodnik mowił ze wiosna lawendy sie nie podcina, cholerka.

No zobacz u mnie lawenda nadal sucha, ale jadac zauwazyłam, że na południu lasy zaczynaja sie lekko zielenić, a u nas na razie nic. Zreszta w Krakowie jadac paki widziałam na krzakach i wierzby zazielenione, wiosna troche wczesniej do Was przychodzi :)

Ja nie wiem czy ten trawnik mogłas spalić, ja na swoj dwa razy wiecej nawozu rzucilam niz w ulotce napisali i trawnik zyje, tez reka sypalam, tylko tak jak bym soliła. Siewnik mam i wcale mi sie nie udawało rozsypac tego nawozu siewnikiem :(

U nas i tak trawa beznadziejna, bo za duzo cienia jest, zobaczymy co w tym roku bedzie :)

I z katarem na pilates poszłaś ?

Dlaczego siewnikiem Ci się nie udało go rozsypać ??

Jak się rozsypie nawóz i przez np. 2 dni nie pada to warto podlać trawnik, żeby nawóz się rozpuścił. Inaczej też może spalić trawę.

monia a na śląsk do nas nie jeździsz przypadkiem często ? Mam upolowany rowerek dla córeczki w KRK a pan nie chce się zgodzić na kuriera :(

Monia wyczytałam na innym watku , że lawende podcinałaś, a przypomina mi sie, że jesienia tez podcinałaś ? (może mnie pamięc myli, nie chce mi sie szukać). Mi ogrodnik mowił ze wiosna lawendy sie nie podcina, cholerka.

No zobacz u mnie lawenda nadal sucha, ale jadac zauwazyłam, że na południu lasy zaczynaja sie lekko zielenić, a u nas na razie nic. Zreszta w Krakowie jadac paki widziałam na krzakach i wierzby zazielenione, wiosna troche wczesniej do Was przychodzi :)

Ja nie wiem czy ten trawnik mogłas spalić, ja na swoj dwa razy wiecej nawozu rzucilam niz w ulotce napisali i trawnik zyje, tez reka sypalam, tylko tak jak bym soliła. Siewnik mam i wcale mi sie nie udawało rozsypac tego nawozu siewnikiem :(

U nas i tak trawa beznadziejna, bo za duzo cienia jest, zobaczymy co w tym roku bedzie :)

I z katarem na pilates poszłaś ?

Alu u mnie lawenda puściła. jednak chyba moja ogrodniczka nie miała racji:bash: ale odbije przecież ta lawenda, poobcinałam końcówki:) tak mi kazała - będzie na nią.

a trawa lepiej nie mówić , wygrabiłam i sie spowrotem załatwiłam katarem:)

a na pilates. dziś był streching poszłam.nie chciało m isię w domu siedzieć:) a katar i tak tydzień musi trzymać:)

Dlaczego siewnikiem Ci się nie udało go rozsypać ??

Jak się rozsypie nawóz i przez np. 2 dni nie pada to warto podlać trawnik, żeby nawóz się rozpuścił. Inaczej też może spalić trawę.

monia a na śląsk do nas nie jeździsz przypadkiem często ? Mam upolowany rowerek dla córeczki w KRK a pan nie chce się zgodzić na kuriera :(

nie Mirelko nie jeżdzimy na śląsk:eek:

Mirelko nie wiem? po prostu nie umiałam ustawić tak siewnika , żeby leciało malo, może mam zły siewnik? :(

A co Ty za rowerek dla corci wynalazłaś :)

a taką piękność firmy b'twin ale pan jakiś zacofany jest :(

monia no nic to, będę wobec tego szukac kogoś bardziej na czasie (Pan się chyba boi kuriera ;)).

hmm... nie masz regulacji w tym siewniku ? Ja pozyczałam scotts http://img5.burak.pl/img/7/3/0/0/siewnik-do-nawozow-rozsiewacz-wozkowy-do-nasion-trawy-substral-scotts-easygreen.jpg

Będę chyba go jednak kupować, denerwuje mnie pozyczanie, tym bardziej, że jednak kilka razy w roku go będę używać. Choć ostatnio zastosowałąm jakiś nawóz długodziałający, i tylko dwa razy w roku mam nawozić. Tam jest taki pokrętło - pan zawsze mi mówi na ile nastwaiać :).

Monik ja chyba też na pilatesa pójdę ale dopiero we wtorek ...
Aga idż . ja bardzo lubię pilates. u nas na przemiennie ze strechingiem jest. na prawde się wyciszam. i jestem coraz bardziej elastyczna:lol2:

a taką piękność firmy b'twin ale pan jakiś zacofany jest :(

monia no nic to, będę wobec tego szukac kogoś bardziej na czasie (Pan się chyba boi kuriera ;)).

hmm... nie masz regulacji w tym siewniku ? Ja pozyczałam scotts http://img5.burak.pl/img/7/3/0/0/siewnik-do-nawozow-rozsiewacz-wozkowy-do-nasion-trawy-substral-scotts-easygreen.jpg

Będę chyba go jednak kupować, denerwuje mnie pozyczanie, tym bardziej, że jednak kilka razy w roku go będę używać. Choć ostatnio zastosowałąm jakiś nawóz długodziałający, i tylko dwa razy w roku mam nawozić. Tam jest taki pokrętło - pan zawsze mi mówi na ile nastwaiać :).

Mirelko nie wiem , czy ktoś od Kakuska nie kursuje po Małopolsce. popytaj:bash:

a jak to Pan się boi kuriera????? przecież to żadne ryzyko:)

a ten siewnik to professional:eek: