emiranda 30.03.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 (edytowane) U Was tez taka pogoda do d.... U nas dzisiaj na zmiane deszcz, snieg grad i slonce Na weekend tez nic ciekawego nie zapowiadają A jeszcze a propos lawendy oczywiście, że wypuści. Wiesz ja mialam taka piekną lawende w Gdyni, jak sie wchodziło do domu to taki dywan fioletowy byl i pachnialo tak specyficznie. Tu też tak bym chciala mieć tylko kiedy? Edytowane 30 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.03.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 U Was tez taka pogoda do d.... U nas dzisiaj na zmiane deszcz, snieg grad i slonce Na weekend tez nic ciekawego nie zapowiadają A jeszcze a propos lawendy oczywiście, że wypuści. Wiesz ja mialam taka piekną lawende w Gdyni, jak sie wchodziło do domu to taki dywan fioletowy byl i pachnialo tak specyficznie. Tu też tak bym chciala mieć tylko kiedy? też taka!!! raz deszcz, raz grad, raz słońce. ale mi dziś zlecial dzień - zakupowy. potem obiad , porządki i forum. uwaga jutro ide na zumbę , bo u nas jest maraton. zapisałam sie na 2 godzinki- zobaczymy/ lawenda puściła, a ja ją podcięlam nie zauważyłam , bo listki ma takie małozielone:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.03.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 No to witaj w klubie Zumbowiczek Jak dasz radę dwie godziny to jetes mistrzunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.03.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 No to witaj w klubie Zumbowiczek Jak dasz radę dwie godziny to jetes mistrzunia możę bym i dała , ale akurat ide w porze obiadowej . zobaczę , czy nie będzie z domu telefonów o obiad:) ja weekandowa zumbowniczka:wave: a spódniczke trza mieć???? jakąs chustę??? czy zwyklak - dresik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.03.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ja chodzę w leginsach i bluzeczce jak najcienszej i wlasciwie wszystkie kobitki tak chodzą, trenerka ma takie luzne kolorowe spodnie z boku z napisem zumba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.03.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Proszę bardzo http://img35.imageshack.us/img35/5296/garderoba.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.03.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Kinga, a gdzie ta miotła stoi ? cha cha Ale jetes porzadnicka, u mnie niestety wszystko na pych w szafach w wiatrołapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.03.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 (edytowane) Ale szaaaaaafa:D ja ja se mogę o takie j pomarzyc.... Monia, nic nie mówilas, ze na zumbe zaczelas chodzic:cool: zawsze pisałas o pilatesie... Super Dziefffczynki .... z ta zumba Edytowane 30 Marca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.03.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Kinga, a gdzie ta miotła stoi ? cha cha Ale jetes porzadnicka, u mnie niestety wszystko na pych w szafach w wiatrołapie Oj baby , baby Przeca to nie moja szafa ino taka ściąga jak półki rozplanować :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.03.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 możę bym i dała , ale akurat ide w porze obiadowej . zobaczę , czy nie będzie z domu telefonów o obiad:) ja weekandowa zumbowniczka:wave: a spódniczke trza mieć???? jakąs chustę??? czy zwyklak - dresik??? Moja super rada, telefon zostaw w domu tak przez przypadek Chłopy sobie na pewno poradza, mój Młody jak trezba to i kotlety schabowe upiecze, suroweczkę zrobi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.03.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 ala zostawię kinga dzięki za szafę przyda się ola ja jutro na tę zumbe idę tak na prawdę pierwszy raz. bo tym pierwszym pierwszym wyszłam:) instruktorka była graślawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.03.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 jeszcze wczoraj taką znalazłam http://img571.imageshack.us/img571/1212/garderoba3.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.03.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 fajne te szafy, ja swoja na szybko rozplanowałam. ale w holu mam 1,40 i jest za mała:offtopic: tylko wieszaki( mało na 3 osoby ). pólki na buty pojedyńcze na dole(2 mało- buty lądują w garażu), koszyk na szalki( już będą chowane , więc przywędrują buty z garażu:)), półka na kluczyki i torbę . i 2 górne pólki na torbę i inne szpargały, mało używane:) bo wysoko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.03.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 zumba fajnie . zostałam na 2 godziny:) poszalałam. było kilka prowadzących , wchodziły na 30 minut jedna po drugiej. i rzeczywiście bardzo ivch style się rózniły os siebie. połowę na prawde tanczyłam . a połowę tak na prawdę się uczyłam . wolę tą zumbę opartą na tańcu, a nie na ćwiczeniach ze stepu i układach. ale zumbowiczką chyba nie zostanę( u nas zajecia są po południu, więc dla mnie odpadają). więc tak od czasu do czasu....zostaje przy pilatesie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.03.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Brawo, brawo no, a panienki robily układy czy też tanczyły? W tańcu to tez jakieś kroki są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.03.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Alu czujna jesteś . to był maraton, więc nie uczyły ale robiły te swoje układy:bash: no a ja tanczyłam swoje:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.03.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Alu czujna jesteś . to był maraton, więc nie uczyły ale robiły te swoje układy:bash: no a ja tanczyłam swoje:cool: No powiem Ci, że własnie weszlam do komputera i pomyslałam musze zajrzeć do Moni, jak Zumba i trafiłam w dziesiątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.03.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 No powiem Ci, że własnie weszlam do komputera i pomyslałam musze zajrzeć do Moni, jak Zumba i trafiłam w dziesiątkę a może zdjęcia będą < bo z klubu robili:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.03.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Dostałam newsa ,że w opolskim home&you pojawiły się świeczki-hiacynty (tylko białe ,a efilo miała chyba rożowe).Więc może u Was też są ???a wiem ,że byłaś zainteresowanaolamam białe narcyzy. zajrzę tam może w poniedziałek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.04.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Monia, przyszłam Cie przekupic-zebyś z M. porozmawiała o wyjezdzie do Wawy..... http://images46.fotosik.pl/1434/beb88416e7a06d40.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts