Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

U Was tez taka pogoda do d.... U nas dzisiaj na zmiane deszcz, snieg grad i slonce :(

Na weekend tez nic ciekawego nie zapowiadają :(

A jeszcze a propos lawendy oczywiście, że wypuści. Wiesz ja mialam taka piekną lawende w Gdyni, jak sie wchodziło do domu to taki dywan fioletowy byl i pachnialo tak specyficznie. Tu też tak bym chciala mieć tylko kiedy?

Edytowane przez emiranda

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U Was tez taka pogoda do d.... U nas dzisiaj na zmiane deszcz, snieg grad i slonce :(

Na weekend tez nic ciekawego nie zapowiadają :(

A jeszcze a propos lawendy oczywiście, że wypuści. Wiesz ja mialam taka piekną lawende w Gdyni, jak sie wchodziło do domu to taki dywan fioletowy byl i pachnialo tak specyficznie. Tu też tak bym chciala mieć tylko kiedy?

:yes: też taka!!! raz deszcz, raz grad, raz słońce.

ale mi dziś zlecial dzień - zakupowy.

potem obiad , porządki i forum.

uwaga jutro ide na zumbę , bo u nas jest maraton.:) zapisałam sie na 2 godzinki- zobaczymy/

lawenda puściła, a ja ją podcięlam nie zauważyłam , bo listki ma takie małozielone:)

No to witaj w klubie Zumbowiczek :)

Jak dasz radę dwie godziny to jetes mistrzunia :)

możę bym i dała , ale akurat ide w porze obiadowej . zobaczę , czy nie będzie z domu telefonów o obiad:)

ja weekandowa zumbowniczka:wave: a spódniczke trza mieć???? jakąs chustę??? czy zwyklak - dresik???

możę bym i dała , ale akurat ide w porze obiadowej . zobaczę , czy nie będzie z domu telefonów o obiad:)

ja weekandowa zumbowniczka:wave: a spódniczke trza mieć???? jakąs chustę??? czy zwyklak - dresik???

Moja super rada, telefon zostaw w domu tak przez przypadek :) Chłopy sobie na pewno poradza, mój Młody jak trezba to i kotlety schabowe upiecze, suroweczkę zrobi, :)

fajne te szafy, ja swoja na szybko rozplanowałam. ale w holu mam 1,40 i jest za mała:offtopic: tylko wieszaki( mało na 3 osoby ). pólki na buty pojedyńcze na dole(2 mało- buty lądują w garażu), koszyk na szalki( już będą chowane , więc przywędrują buty z garażu:)), półka na kluczyki i torbę . i 2 górne pólki na torbę i inne szpargały, mało używane:) bo wysoko:)

zumba fajnie . zostałam na 2 godziny:) poszalałam. było kilka prowadzących , wchodziły na 30 minut jedna po drugiej. i rzeczywiście bardzo ivch style się rózniły os siebie.:wave: połowę na prawde tanczyłam . a połowę tak na prawdę się uczyłam . wolę tą zumbę opartą na tańcu, a nie na ćwiczeniach ze stepu i układach. :)

ale zumbowiczką chyba nie zostanę( u nas zajecia są po południu, więc dla mnie odpadają). więc tak od czasu do czasu....zostaje przy pilatesie:)