Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ala a stęskniłaś się:hug:

A ja miałam sprzątanie wczoraj- okna i takie tam;) Mam juz porządeczek . Nic nie szykuje na święta w domu, będą u tesciowej. Tylko jakies 2 sałatki, wędlinka i mazurki ze 2 i tyle- luzik.

dziś był pilates :p potem kawka przy Błoniach, obiad, spacer, kuleżanka i zleciało.....:p

O jakiej w-wie Wy tu rozmawiacie!?

moni, a ja chcę gdzieś na zumbę!

Moniaprzemówiłaś:p strasznie sie cieszę:p

Ala zaprosiła wszystkie dziewczyny do Wawy , więc ja się też bym zebrała:p

a na zumbie byłam na maratonie i 2 godziny wyginałam ciało:wiggle: było fajnie, może porzucę moj magic bar na rzecz tańca:p

Ala a stęskniłaś się:hug:

A ja miałam sprzątanie wczoraj- okna i takie tam;) Mam juz porządeczek . Nic nie szykuje na święta w domu, będą u tesciowej. Tylko jakies 2 sałatki, wędlinka i mazurki ze 2 i tyle- luzik.

dziś był pilates :p potem kawka przy Błoniach, obiad, spacer, kuleżanka i zleciało.....:p

Moniko, nawet nie wiesz jak bardzo, fajnie masz kolezanki Blonie, ja w Milanówku właściwie nie mam koleżanek, dwie znajome, ale właściwie z nimi sie nie spotykam :(

Dzisiaj po lekarzach sie włóczyłam, ale udało mi sie czterech w godzinę zaliczyć, sama jestem pod wrażeniem. :)

Na szczęście wszystko jest ok, więc mogłam sie udać do Arkadii, dawno tam nie byłam i pobuszować troche po sklepach, ale nic mi sie nie podobało, Zara Home mnie rozczarowała, w Almi Decor troche ciekawych rzeczy, ale one chyba z dodatkiem brylantów są, bo ceny maja baaaaardzoe wysokie :(

Chociaz w Arkadii Almi jest dużo mniejsze niz w Złotych Tarasach, lubię te klimaty :)

Moniko jak piszesz to jakby spod mojej reki to wychodziło, więc jestem tym zafascynowana :)

a ja przegapiłam na grouponie taka świetna ofertę w new gym (kilka km od domu), giga siłownia, bogaty plan zaję fitness (zumba tez), 299zł karnet na pół rou na dowolne zajęcia, siłownię i saunę. O ja gooooopia! :bash:
suuuuuper cena!!! Monia ale wiesz jak jest z grouponem- zawsze są jakieś ukryte koszty;)

ale piszesz blisko;)dzwoń , może jeszcze aktualne:)

Ala ja nie jestem z Krk, więc koleżanki też nie tu. Jak syn był mały , to siłą rzeczy miałam więcej , a teraz od czasu do czasu. Znajomych mamy w Tarnowie( więć weekandy tam , albo oni u nas;))

No ja w Gdyni mialam duzo koleżanek z piaskownicy, a później w szkole Michal byl w takiej fajnej klasie, nawiązaly sie rodzicowe przyjaźnie i trwaja do dzisiaj. Koledzy Michała przyjeżdżaja do niego raz na jakis czas na weekend, a Michal jeździ do nich do Gdyni. Rodzice tez sie odwiedzają:)

Na konieć szóstej klasy zrobiłysmy taka babska imprezę w knajpie, oj, gdyby nie mój mąż to nie wiem jak bysmy sie w domach znalazly. Do dzisiaj jak sobie przypomnę jak kolezanka z taksowki w czasie jazdy wychodziła to mnie smiech ogarnia. :)

Z kolezankami ze szkoły własciwie nie utrzymuje kontaktu, tylko z jedna moja najlepsza przyjaciółką (Siedziałam z nia w ławce z przerwami 12 lat), ale ona "światowa" jest własnie w tej chwili gdzieś na Karaibach pływa swoim jachtem i ma zamiar z mężem przypłynąc nim do Polski. Więc czesto sie nie widujemy :(

No i tu własciwie znajomych nie mamy, więc troche osamotnienie jestesmy, na Święta na szczescie brat z bratowa przyjeżdża, więc juz sie cieszę :)

(z bratową mam lepszy kontakt niz z bratem)

Monia termin 18 maja by Ci pasowal? chce zmienić bo Monia z w-wy nie moze (wiecej u mnie)

Mirelko ja nie wiem jeszcze jak będzie więc nic nie mogę obiecać:(

Ala ale przecięz z wawy są dziewczyny z fm Aga ( pasiulek), Monsabia, balbina , Venusek;) dziewczyno do dzieła:)

Wiesz one wszystkie sa baaaaaaaaaaaaardzo młode i maja ine problemy Aga mieszka na drugim brzegu Wisły, Balbina jest niesamowicie zajeta budową, Venuska mieszka 5 km ode mnie, ale jakos nie możemy sie spotkać, ale ona też córeczką mogłaby moja być, wiec w wieku dwudziestu lat nikt nie chce sie z dinozaurami zadawac :( tzn wizje świata w tym czasie sa zupelnie inne ) :(

Wiesz one wszystkie sa baaaaaaaaaaaaardzo młode i maja ine problemy Aga mieszka na drugim brzegu Wisły, Balbina jest niesamowicie zajeta budową, Venuska mieszka 5 km ode mnie, ale jakos nie możemy sie spotkać, ale ona też córeczką mogłaby moja być, wiec w wieku dwudziestu lat nikt nie chce sie z dinozaurami zadawac :( tzn wizje świata w tym czasie sa zupelnie inne ) :(
Alu ale Balbina konczy budowę:) ale co prawda zaczyna pracę:) ale ona jest super babka i myślę ,że byście się dogadały. ja miałam koleżankę w wieku mojej mamy i się dogadywałyśmy;) przeprowadziła się i samo się rozpadło:)

Iwonę udało mi sie poznac osobiście, ale ona jak wiesz bardzo jest zajęta, z pewnościa jak skonczy swoje budowanie chętnie sie do niej wybiorę :)

Ale wiesz, żeby sie do niej dostac potrzebuje 1.5 godziny na razie zobaczymy jak bedzie za rok, ja mam 4 km do zjazdu na A2, wiec wówczas juz bedzie łatwiej :)

Wiesz one wszystkie sa baaaaaaaaaaaaardzo młode i maja ine problemy Aga .... wiec w wieku dwudziestu lat nikt nie chce sie z dinozaurami zadawac :( tzn wizje świata w tym czasie sa zupelnie inne ) :(

Ooooo, wypraszam sobie!

Od dawna gustowalam w dojrzałych znajomościach :p Co zreszta na forum i we własnym domowym ognisku ma potwierdzenie ;)