emiranda 03.04.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Monia sprzątasz? czy zakupy robisz, mnie dzisiaj cały dzien nie bylo, załatwiałam troche spraw w stolycy i zastanawiam sie za co się wziąć sprzatanie?, czy gotowanie?. Moj dalej jeżdzi gdzieś, więc mam wolne Nawet nie biore pod uwagę, że nie przyjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.04.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 O jakiej w-wie Wy tu rozmawiacie!? moni, a ja chcę gdzieś na zumbę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.04.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Monsanbia Monia była w Krk, ja chodzę w Grodzisku, może Ci będzie bliżej tam gdzie Lidszu chodzi, jak chcesz do Grodziska zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.04.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Monia, przyszłam Cie przekupic-zebyś z M. porozmawiała o wyjezdzie do Wawy..... http://images46.fotosik.pl/1434/beb88416e7a06d40.jpg O jakiej w-wie Wy tu rozmawiacie!? moni, a ja chcę gdzieś na zumbę!do Krk zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.04.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt Ola dziękuję bardzo i życzę Tobie i twojej rodzince ciepłych i rodzinnych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.04.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Ala a stęskniłaś się A ja miałam sprzątanie wczoraj- okna i takie tam;) Mam juz porządeczek . Nic nie szykuje na święta w domu, będą u tesciowej. Tylko jakies 2 sałatki, wędlinka i mazurki ze 2 i tyle- luzik. dziś był pilates potem kawka przy Błoniach, obiad, spacer, kuleżanka i zleciało..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.04.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 O jakiej w-wie Wy tu rozmawiacie!? moni, a ja chcę gdzieś na zumbę!Moniaprzemówiłaś strasznie sie cieszę Ala zaprosiła wszystkie dziewczyny do Wawy , więc ja się też bym zebrała:p a na zumbie byłam na maratonie i 2 godziny wyginałam ciało:wiggle: było fajnie, może porzucę moj magic bar na rzecz tańca:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.04.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 a ja chce na pool dance -dzis bedzie Apetyt na zycie i Beatka bedzie wywijac:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.04.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Ala a stęskniłaś się A ja miałam sprzątanie wczoraj- okna i takie tam;) Mam juz porządeczek . Nic nie szykuje na święta w domu, będą u tesciowej. Tylko jakies 2 sałatki, wędlinka i mazurki ze 2 i tyle- luzik. dziś był pilates potem kawka przy Błoniach, obiad, spacer, kuleżanka i zleciało..... Moniko, nawet nie wiesz jak bardzo, fajnie masz kolezanki Blonie, ja w Milanówku właściwie nie mam koleżanek, dwie znajome, ale właściwie z nimi sie nie spotykam Dzisiaj po lekarzach sie włóczyłam, ale udało mi sie czterech w godzinę zaliczyć, sama jestem pod wrażeniem. Na szczęście wszystko jest ok, więc mogłam sie udać do Arkadii, dawno tam nie byłam i pobuszować troche po sklepach, ale nic mi sie nie podobało, Zara Home mnie rozczarowała, w Almi Decor troche ciekawych rzeczy, ale one chyba z dodatkiem brylantów są, bo ceny maja baaaaardzoe wysokie Chociaz w Arkadii Almi jest dużo mniejsze niz w Złotych Tarasach, lubię te klimaty Moniko jak piszesz to jakby spod mojej reki to wychodziło, więc jestem tym zafascynowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.04.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 a ja przegapiłam na grouponie taka świetna ofertę w new gym (kilka km od domu), giga siłownia, bogaty plan zaję fitness (zumba tez), 299zł karnet na pół rou na dowolne zajęcia, siłownię i saunę. O ja gooooopia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.04.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 a ja przegapiłam na grouponie taka świetna ofertę w new gym (kilka km od domu), giga siłownia, bogaty plan zaję fitness (zumba tez), 299zł karnet na pół rou na dowolne zajęcia, siłownię i saunę. O ja gooooopia! suuuuuper cena!!! Monia ale wiesz jak jest z grouponem- zawsze są jakieś ukryte koszty;) ale piszesz blisko;)dzwoń , może jeszcze aktualne:) Ala ja nie jestem z Krk, więc koleżanki też nie tu. Jak syn był mały , to siłą rzeczy miałam więcej , a teraz od czasu do czasu. Znajomych mamy w Tarnowie( więć weekandy tam , albo oni u nas;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.04.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 monia - może się wybierzesz do Milanówka ? Chętnie bym się z Tobą przybrała jeśli można . Fajnie by było Was wszystkie zobaczyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.04.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 No ja w Gdyni mialam duzo koleżanek z piaskownicy, a później w szkole Michal byl w takiej fajnej klasie, nawiązaly sie rodzicowe przyjaźnie i trwaja do dzisiaj. Koledzy Michała przyjeżdżaja do niego raz na jakis czas na weekend, a Michal jeździ do nich do Gdyni. Rodzice tez sie odwiedzają Na konieć szóstej klasy zrobiłysmy taka babska imprezę w knajpie, oj, gdyby nie mój mąż to nie wiem jak bysmy sie w domach znalazly. Do dzisiaj jak sobie przypomnę jak kolezanka z taksowki w czasie jazdy wychodziła to mnie smiech ogarnia. Z kolezankami ze szkoły własciwie nie utrzymuje kontaktu, tylko z jedna moja najlepsza przyjaciółką (Siedziałam z nia w ławce z przerwami 12 lat), ale ona "światowa" jest własnie w tej chwili gdzieś na Karaibach pływa swoim jachtem i ma zamiar z mężem przypłynąc nim do Polski. Więc czesto sie nie widujemy No i tu własciwie znajomych nie mamy, więc troche osamotnienie jestesmy, na Święta na szczescie brat z bratowa przyjeżdża, więc juz sie cieszę (z bratową mam lepszy kontakt niz z bratem) Monia termin 18 maja by Ci pasowal? chce zmienić bo Monia z w-wy nie moze (wiecej u mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.04.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Mirelko ja nie wiem jeszcze jak będzie więc nic nie mogę obiecać Ala ale przecięz z wawy są dziewczyny z fm Aga ( pasiulek), Monsabia, balbina , Venusek;) dziewczyno do dzieła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.04.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Mirelko ja nie wiem jeszcze jak będzie więc nic nie mogę obiecać ale gdybyś się kochana zdecydowała daj mi proszę znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.04.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Mirelko ja nie wiem jeszcze jak będzie więc nic nie mogę obiecać Ala ale przecięz z wawy są dziewczyny z fm Aga ( pasiulek), Monsabia, balbina , Venusek;) dziewczyno do dzieła:) Wiesz one wszystkie sa baaaaaaaaaaaaardzo młode i maja ine problemy Aga mieszka na drugim brzegu Wisły, Balbina jest niesamowicie zajeta budową, Venuska mieszka 5 km ode mnie, ale jakos nie możemy sie spotkać, ale ona też córeczką mogłaby moja być, wiec w wieku dwudziestu lat nikt nie chce sie z dinozaurami zadawac tzn wizje świata w tym czasie sa zupelnie inne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.04.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Wiesz one wszystkie sa baaaaaaaaaaaaardzo młode i maja ine problemy Aga mieszka na drugim brzegu Wisły, Balbina jest niesamowicie zajeta budową, Venuska mieszka 5 km ode mnie, ale jakos nie możemy sie spotkać, ale ona też córeczką mogłaby moja być, wiec w wieku dwudziestu lat nikt nie chce sie z dinozaurami zadawac tzn wizje świata w tym czasie sa zupelnie inne ) Alu ale Balbina konczy budowę ale co prawda zaczyna pracę ale ona jest super babka i myślę ,że byście się dogadały. ja miałam koleżankę w wieku mojej mamy i się dogadywałyśmy;) przeprowadziła się i samo się rozpadło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.04.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Iwonę udało mi sie poznac osobiście, ale ona jak wiesz bardzo jest zajęta, z pewnościa jak skonczy swoje budowanie chętnie sie do niej wybiorę Ale wiesz, żeby sie do niej dostac potrzebuje 1.5 godziny na razie zobaczymy jak bedzie za rok, ja mam 4 km do zjazdu na A2, wiec wówczas juz bedzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.04.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Wiesz one wszystkie sa baaaaaaaaaaaaardzo młode i maja ine problemy Aga .... wiec w wieku dwudziestu lat nikt nie chce sie z dinozaurami zadawac tzn wizje świata w tym czasie sa zupelnie inne ) Ooooo, wypraszam sobie! Od dawna gustowalam w dojrzałych znajomościach Co zreszta na forum i we własnym domowym ognisku ma potwierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.04.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Ooooo, wypraszam sobie! Od dawna gustowalam w dojrzałych znajomościach Co zreszta na forum i we własnym domowym ognisku ma potwierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts