hazeleyes1982 11.04.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Monia, buziaki zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.04.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Kochaneńka, wyczysc skrzyneczke, raz-dwa:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.04.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ola ja mam tylko 1 wiadomośc w skrzynce- od ciebie. jest czysta jak łza. i już odpowiedziałam na nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.04.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Monia, czy Wy sie gdzieś po cichu z Ola umawiacie ? Może ja mogłabym dołączyć ? Jak pogoda w Krakowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.04.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ale mieliście odjechane święta! u nas też pruszyło ale zaraz topniało.Monika wybieram się do Krakowa niebawem, Miałabyś ochotę na kawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.04.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ale mieliście odjechane święta! u nas też pruszyło ale zaraz topniało. Monika wybieram się do Krakowa niebawem, Miałabyś ochotę na kawkę? Aneta oczywiście. kiedy będziesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.04.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Monia, czy Wy sie gdzieś po cichu z Ola umawiacie ? Może ja mogłabym dołączyć ? Jak pogoda w Krakowie ?nie my się porozumiewamy!!! tylko!!! Ala było super. ale niestety juz pogoda się zepsuła i pada, a raczej kropi. ale dobrze podleje trawnik!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.04.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Monia - Ty to ta w szafirowej kurteczce????????????? Wow - jakie masz długie włosy No i niezmiennie twierdzę, że to świństwo względem koleżanek rówieśniczek tak młodo wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.04.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Nie no, mam nadzieje, ze powie, ze to nie ona ! ! ! Ta w szafirowej to jakaś 22-latka, i taka laska ... Włosy długie jak długie, ale jakie ładne, gęste! A, zapomniałam - cześć i czołem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.04.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 noooo gdzie ta szafirowa laseczka????? ja nic nie widzę, foch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.04.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Poproszę o zdjęcia, gdzie sa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.04.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Kinga i ola i Monia dzięki . a wy sie tylko załapałyście:p no Kinga zdjecia są z daleka i jeszcze miniaturki, więc ...... mało zmarszczek widać. Tak to ja w tej szafirowej kurtce. Na Szymkówce w Bukowinie Tatrzańskiej- tam jest cudny widok na góry!!!!!!!a widziałyście ile nam napadało śniegu w ! dzień świąt. zdjęcia są z lanego poniedziałku:lol2: śnieżkami rzucaliśmy:rotfl: Monia za te gęste włosy:hug: Ala na mail ci poślę i Adze. Pasiulka chyba mam , ale twojego Mam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.04.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ala na mail ci poślę i Adze. Pasiulka chyba mam , ale twojego Mam???? dawaj i na mój! 3 się takie malutkie wyświetlały że nic nie można było zobaczyć Kurcze, jednak Ty. Czym Ty się konserwujesz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.04.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 no coś ty!!! nie poznałaś mnie???? a już wiem grzywkę mam!!!! na razie walczę z tymi zdjęciami, bo ciotka i kuzynka mi mailem posłały i nie daje rady je zapisać . po niedzieli będę miała więcej:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.04.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 [ a widziałyście ile nam napadało śniegu ??? nie kochana, sniegu nie zauważyłam, taka byłam zajęta poszukiwaniami niemal 40letniej kobiety , że śnieg mi umknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.04.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 taka byłam zajęta poszukiwaniami niemal 40letniej kobiety , że śnieg mi umknął komedia, co nie? i świnka nie napisała co to za konserwant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.04.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Monika dokładnie nie wiem ale jak juz bedę znała termin to się skontaktuję.A czy ja też mogę te fotki obejrzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.04.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Zdjęc nie musisz zapisywać po prostu zrob mail prześlij dalej i wpisz nasze adresy, no i te zdjecia ktorych nie chcesz wyslać wykasuj No i widok z Szymkówki tez by mnie interesował Mój mężulek konczy dzisiaj ileż to lat pól wieku, więc sie odmeldowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.04.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 me too, me too:rolleyes: ploooooosie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.04.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 komedia, co nie? i świnka nie napisała co to za konserwant nie ma jak dobra komedia!!! oj Monia przestań. zwykłe kremy i czasami coś nie coś Monika dokładnie nie wiem ale jak juz bedę znała termin to się skontaktuję. A czy ja też mogę te fotki obejrzec? Aneta podaj mail. Zdjęc nie musisz zapisywać po prostu zrob mail prześlij dalej i wpisz nasze adresy, no i te zdjecia ktorych nie chcesz wyslać wykasuj No i widok z Szymkówki tez by mnie interesował Mój mężulek konczy dzisiaj ileż to lat pól wieku, więc sie odmeldowuje Ala no to masz imprezkę!!!! 100 lat dla M. zrobiłam jak kazałaś !!! doszło________???? me too, me too:rolleyes: ploooooosie:wiggle: wysłałam łobuzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts