hazeleyes1982 12.04.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 (edytowane) Dzieki, juz lece:hug: Alu, ode mnie tez sto-lat-sto-lat-niech-zyje-zyje-nam dla Męża:wiggle:EDIT: Monia, jakos sie nie zdziwiłam specjalnie;)piekna, jak zawsze a biedny Mlody, musi sie pewnie na kazdym kroku tłumaczyc, ze to Mama a nie siostra:lol2: Edytowane 12 Kwietnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.04.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Monia:hug: wyglądasz tak:jawdrop: chyba żadnych zmartwień nie masz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.04.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Monia dzięki doszlo odpisałam na maila. Imprezki dzisiaj nie ma dopiero w sobotę bo M wlasnie do domu zawitał, więc zjadl serniczek, lody i poszedł lu lu, ale życzenia przekażę i z góry dziękuję Monia na pocieszenie jak miałam tyle lat co Ty teraz tez młodo wyglądałam, kuzynke mam 8 lat starsza ode mnie zawsze nam mówili, ze to ja jestem ta mlodsza. A tak naprawde dziewczyny kobiety do 40 roku zycia kwitną, często lepiej wyglądają niż jak miały 25 lat, dopiero po czterdziestce i tez nie zawsze zaczynaja sie pojawiac zmarszczki. Monia jest szczupla zgrabna, dzieci odchowane ma czas, żeby o siebie dbać i tak powinno być, congratulation Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.04.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Dziewczyny chyba nie liczę lat od jakiegoś czasu. Dola wiekowego zaliczyłam , więc mam to juz za sobą najważniejsze zdrowie i rodzina. i dobrze jakby za tym szła praca i pieniądze, a stres jest wszechoobecny Aga. więc na pewno nie jestem od niego wolna. a ja z tych co wszystko na ostatni guzik muszę samodzielnie dopiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.04.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Dziewczyny chyba nie liczę lat od jakiegoś czasu. Dola wiekowego zaliczyłam , więc mam to juz za sobą najważniejsze zdrowie i rodzina. i dobrze jakby za tym szła praca i pieniądze, a stres jest wszechoobecny Aga. więc na pewno nie jestem od niego wolna. a ja z tych co wszystko na ostatni guzik muszę samodzielnie dopiąć Monia, ale z pewnością masz optymistyczny stosunek do życia, dbasz o siebie i jak sama mówisz lat nie liczysz, bo ciągle czujesz, ze masz 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.04.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 biedny Mlody, musi sie pewnie na kazdym kroku tłumaczyc, ze to Mama a nie siostra:lol2: chyba dziewczyna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.04.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Kurna - a gdzie ta fotka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.04.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 chyba dziewczyna!!! No właśnie , ale Mlodemu juz zrobilam reklamę kilka stron wstecz, więc nie bedę drugi raz W kazdym razie zapytalam mojego syna, czy fajna dziewczyne ma ten chłopak, pokazując mu zdjęcie Moniki z synem i mojemu (ma bardzo wybredny gust, ale lubi ciemne) dziewczyna bardzo się podobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.04.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 chyba dziewczyna!!! dziewczyna- malina:P a wiecie co, że on ze mną do kina sam nie chce iść!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.04.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 No właśnie , ale Mlodemu juz zrobilam reklamę kilka stron wstecz, więc nie bedę drugi raz W kazdym razie zapytalam mojego syna, czy fajna dziewczyne ma ten chłopak, pokazując mu zdjęcie Moniki z synem i mojemu (ma bardzo wybredny gust, ale lubi ciemne) dziewczyna bardzo się podobała Ala czy może coś ode mnie chcesz;) bo taka kochana jesteś???? trochę słoneczka z Rynku??? a na Szymkówce byłaś na pewno!!! my te ż do Bukowiny od zawsze jeżdzimy!!! szkoda tylko ,że teraz tam są słabe warunki narciarskie i stoki krótkie i ludzi pełno. Jezdzimy raczej dla relaksu, którego nam trzeba:p mieszkamy na Końcu bukowiny przy Brzegach, na przeciwko mamy polanę , którą schodzi się na Szymkówkę. aha kiełbasa i korale - przereklamomowane. Kwaśnica:P niedobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.04.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ala czy może coś ode mnie chcesz;) bo taka kochana jesteś???? trochę słoneczka z Rynku??? a na Szymkówce byłaś na pewno!!! my te ż do Bukowiny od zawsze jeżdzimy!!! szkoda tylko ,że teraz tam są słabe warunki narciarskie i stoki krótkie i ludzi pełno. Jezdzimy raczej dla relaksu, którego nam trzeba:p mieszkamy na Końcu bukowiny przy Brzegach, na przeciwko mamy polanę , którą schodzi się na Szymkówkę. aha kiełbasa i korale - przereklamomowane. Kwaśnica:P niedobra :hug: Słonce by sie przydało, bo u nas dzisiaj brzydko My raczej z drugiej strony BUkowiny mieszkalismy i do Białki na narty jeździlismy, ale teraz jak sama mówisz dla relaksu tam mozna pojechać, Wy macie blisko , bo kolejki do wyciągow sa przeogromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.04.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ala to już za kościołem mieszkaliście:p tylko dla relaksu , bo na nartach lepiej do Włoch albo Austrii lepiej sie wybrać. kolejek tam nie ma i śnieg na okrągło:p u nas piknie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.04.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Kilka razy za kościólkiem w którym tez przeżyłam chwilę grozy, no powiem, że proboszcz tamtejszej parafii nie ma zupelnie wyobraźni. Bylismy w środę popielcowa na mszy na 18, na dworze mroz -20 w srodku igły nie można było wsadzić, duszno parno, a my stalismy, nagle czuję, że mi sie slabo robi, osunęłąm sie facetowi na rece, nie było miejsca, żeby upaść, o wyjściu nie było mowy. Jakis facet ustąpił mi miejsca i tak przetrwalam do końca, msza trwała 3 godziny, bo ksiądz chcial "uatrakcyjnić" obchody Popielca I własnie tak można wiernych zniechęcić do Kościoła W kazdym razie pofatygowałam sie do niego na drugi dzień i powiedziałam co myślę o takich praktykach, jak by nie mozna było zrobic dwóch, czy trzech mszy ? Skadinąd nie przypuszczzałam, że tylu będzie wiernych w Kosciele ! Ale kilka razy mieszkałam też na Olczańskim Wierchu, ale latem, pani Helenka świetnie gotowała, mozna było sie podtuczyć Teraz jednak ze względu na korki wolę w Zakopanem mieszkać, jak w zeszłym roku, blisko Doliny Białego ale tez blisko do centrum, chłopcy mogli sami wieczorami wychodzić na Krupowki. Ja wolę nasze góry latem, na narty to jak piszesz Austia lub Wlochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.04.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 no ale w kościele u Górali zawsze tłum!!! tam wszyscy sa wierzący:p a my tylko na święcenie do Kościoła chadzamy:p Moj s z kolegami sami już na Krupówki jeżdzą. A ja nie specjalnie Krupówki i Zakopane lubię . owszem czasami jeżdzimy. a w tym roku w sięta wielkanocne nie byliśmy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.04.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 no ale w kościele u Górali zawsze tłum!!! tam wszyscy sa wierzący:p a my tylko na święcenie do Kościoła chadzamy:p Moj s z kolegami sami już na Krupówki jeżdzą. A ja nie specjalnie Krupówki i Zakopane lubię . owszem czasami jeżdzimy. a w tym roku w sięta wielkanocne nie byliśmy:rolleyes: Ja Krupówek tez nie znoszę, ale chołpcy mieli blisko, na jakies imprezy wieczoami chodzili, a ja najwyżej do Doliny Białego czy pod reglami chodziłam A jesli o kościele mowa, to tam było mnóstwo turystów narciarzy i to mnie zaskoczyło, górale wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.04.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 dziewczyny kupiłam sobie coś takiego jak byłam w K w galerii echo- szukałam długiej i ta jest idealna do krótkiej kurtki skórzanej http://shop.mango.com/PL/p/mango/clothing/skirts/pleated-maxi-skirt/?id=63304551_91&orig=catalog co wy na To???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.04.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 No Monia Ty nam tutaj nie pokazuj spódnicy w sklepie, wkładaj na siebie i pokaz jak lezy na Tobie, Ty jesteś wysoka i szczupła, będzies super w niej wyglądała, kolor bardzo modny w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.04.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 fajny kolor nie??? ale był też zielony i koralowy. dla mnie długie spódnice i sukienki to bomba. już w tamtym roku miałam kilka. tylko były z innych materiałow, w tym roku sa takie powiewne modne:) przymieżałam się jeszcze do przeżroczystej beżowej, ale była jakby z cieniutkiej żorżety i jak zobaczyłam 2 zaciągnięcia w sklepie na nowej , to jednak zosytałam na razie przy szafirowej. nieprzeżroczystej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.04.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Kolor jest super bardzo twarzowy z pewnościa będzie ci sie w niej dobrze chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.04.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ala ty z domu nadajesz??? czy z komórki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts