Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

Dzieki, juz lece:hug:

Alu, ode mnie tez sto-lat-sto-lat-niech-zyje-zyje-nam dla Męża:wiggle:

EDIT: Monia, jakos sie nie zdziwiłam specjalnie;)piekna, jak zawsze a biedny Mlody, musi sie pewnie na kazdym kroku tłumaczyc, ze to Mama a nie siostra:lol2:

Edytowane przez hazeleyes1982

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia dzięki doszlo odpisałam na maila.

Imprezki dzisiaj nie ma dopiero w sobotę bo M wlasnie do domu zawitał, więc zjadl serniczek, lody i poszedł lu lu, ale życzenia przekażę i z góry dziękuję :)

Monia na pocieszenie jak miałam tyle lat co Ty teraz tez młodo wyglądałam, kuzynke mam 8 lat starsza ode mnie zawsze nam mówili, ze to ja jestem ta mlodsza.

A tak naprawde dziewczyny kobiety do 40 roku zycia kwitną, często lepiej wyglądają niż jak miały 25 lat, dopiero po czterdziestce i tez nie zawsze zaczynaja sie pojawiac zmarszczki. :)

Monia jest szczupla zgrabna, dzieci odchowane ma czas, żeby o siebie dbać i tak powinno być, congratulation :)

Dziewczyny chyba nie liczę lat od jakiegoś czasu. Dola wiekowego zaliczyłam , więc mam to juz za sobą:p najważniejsze zdrowie i rodzina. i dobrze jakby za tym szła praca i pieniądze,

a stres jest wszechoobecny Aga. więc na pewno nie jestem od niego wolna.;) a ja z tych co wszystko na ostatni guzik muszę samodzielnie dopiąć;)

Dziewczyny chyba nie liczę lat od jakiegoś czasu. Dola wiekowego zaliczyłam , więc mam to juz za sobą:p najważniejsze zdrowie i rodzina. i dobrze jakby za tym szła praca i pieniądze,

a stres jest wszechoobecny Aga. więc na pewno nie jestem od niego wolna.;) a ja z tych co wszystko na ostatni guzik muszę samodzielnie dopiąć;)

Monia, ale z pewnością masz optymistyczny stosunek do życia, dbasz o siebie i jak sama mówisz lat nie liczysz, bo ciągle czujesz, ze masz 20 :)

chyba dziewczyna!!!

No właśnie :),

ale Mlodemu juz zrobilam reklamę kilka stron wstecz, więc nie bedę drugi raz :)

W kazdym razie zapytalam mojego syna, czy fajna dziewczyne ma ten chłopak, pokazując mu zdjęcie Moniki z synem i mojemu (ma bardzo wybredny gust, ale lubi ciemne) dziewczyna bardzo się podobała :)

No właśnie :),

ale Mlodemu juz zrobilam reklamę kilka stron wstecz, więc nie bedę drugi raz :)

W kazdym razie zapytalam mojego syna, czy fajna dziewczyne ma ten chłopak, pokazując mu zdjęcie Moniki z synem i mojemu (ma bardzo wybredny gust, ale lubi ciemne) dziewczyna bardzo się podobała :)

Ala czy może coś ode mnie chcesz;) bo taka kochana jesteś???? trochę słoneczka z Rynku???

a na Szymkówce byłaś na pewno!!! my te ż do Bukowiny od zawsze jeżdzimy!!! szkoda tylko ,że teraz tam są słabe warunki narciarskie i stoki krótkie i ludzi pełno. Jezdzimy raczej dla relaksu, którego nam trzeba:p mieszkamy na Końcu bukowiny przy Brzegach, na przeciwko mamy polanę , którą schodzi się na Szymkówkę.

aha kiełbasa i korale - przereklamomowane. Kwaśnica:P niedobra

Ala czy może coś ode mnie chcesz;) bo taka kochana jesteś???? trochę słoneczka z Rynku???

a na Szymkówce byłaś na pewno!!! my te ż do Bukowiny od zawsze jeżdzimy!!! szkoda tylko ,że teraz tam są słabe warunki narciarskie i stoki krótkie i ludzi pełno. Jezdzimy raczej dla relaksu, którego nam trzeba:p mieszkamy na Końcu bukowiny przy Brzegach, na przeciwko mamy polanę , którą schodzi się na Szymkówkę.

aha kiełbasa i korale - przereklamomowane. Kwaśnica:P niedobra

:hug::hug::hug:

Słonce by sie przydało, bo u nas dzisiaj brzydko :(

My raczej z drugiej strony BUkowiny mieszkalismy i do Białki na narty jeździlismy, ale teraz jak sama mówisz dla relaksu tam mozna pojechać, Wy macie blisko :), bo kolejki do wyciągow sa przeogromne :(

Kilka razy za kościólkiem w którym tez przeżyłam chwilę grozy, no powiem, że proboszcz tamtejszej parafii nie ma zupelnie wyobraźni. Bylismy w środę popielcowa na mszy na 18, na dworze mroz -20 w srodku igły nie można było wsadzić, duszno parno, a my stalismy, nagle czuję, że mi sie slabo robi, osunęłąm sie facetowi na rece, nie było miejsca, żeby upaść, o wyjściu nie było mowy. Jakis facet ustąpił mi miejsca i tak przetrwalam do końca, msza trwała 3 godziny, bo ksiądz chcial "uatrakcyjnić" obchody Popielca :(

I własnie tak można wiernych zniechęcić do Kościoła :(

W kazdym razie pofatygowałam sie do niego na drugi dzień i powiedziałam co myślę o takich praktykach, jak by nie mozna było zrobic dwóch, czy trzech mszy ?

Skadinąd nie przypuszczzałam, że tylu będzie wiernych w Kosciele !

Ale kilka razy mieszkałam też na Olczańskim Wierchu, ale latem, pani Helenka świetnie gotowała, mozna było sie podtuczyć :)

Teraz jednak ze względu na korki wolę w Zakopanem mieszkać, jak w zeszłym roku, blisko Doliny Białego ale tez blisko do centrum, chłopcy mogli sami wieczorami wychodzić na Krupowki. Ja wolę nasze góry latem, na narty to jak piszesz Austia lub Wlochy :)

no ale w kościele u Górali zawsze tłum!!! tam wszyscy sa wierzący:p

a my tylko na święcenie do Kościoła chadzamy:p

Moj s z kolegami sami już na Krupówki jeżdzą. A ja nie specjalnie Krupówki i Zakopane lubię . owszem czasami jeżdzimy. a w tym roku w sięta wielkanocne nie byliśmy:rolleyes:

no ale w kościele u Górali zawsze tłum!!! tam wszyscy sa wierzący:p

a my tylko na święcenie do Kościoła chadzamy:p

Moj s z kolegami sami już na Krupówki jeżdzą. A ja nie specjalnie Krupówki i Zakopane lubię . owszem czasami jeżdzimy. a w tym roku w sięta wielkanocne nie byliśmy:rolleyes:

Ja Krupówek tez nie znoszę, ale chołpcy mieli blisko, na jakies imprezy wieczoami chodzili, a ja najwyżej do Doliny Białego czy pod reglami chodziłam :)

A jesli o kościele mowa, to tam było mnóstwo turystów narciarzy i to mnie zaskoczyło, górale wiadomo :)

fajny kolor nie??? ale był też zielony i koralowy.

dla mnie długie spódnice i sukienki to bomba. już w tamtym roku miałam kilka. tylko były z innych materiałow, w tym roku sa takie powiewne modne:) przymieżałam się jeszcze do przeżroczystej beżowej, ale była jakby z cieniutkiej żorżety i jak zobaczyłam 2 zaciągnięcia w sklepie na nowej , to jednak zosytałam na razie przy szafirowej. :) nieprzeżroczystej