1976pinacolada 16.04.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 fajna spódnica. Kiedys latałam w długich ale to był baaaaaardzo dawno temu Teraz nie wiem jak bym sie czuła. A poza tym od onad roku nie uiem robic ciuchowych zakupów. Mam nadzieje, że jak się skoncza te budowlane to wciagnę sie bez większych problemów Teraz kupuję tylko to co niezbędne i głównie dzieciom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.04.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 fajna spódnica. Kiedys latałam w długich ale to był baaaaaardzo dawno temu Teraz nie wiem jak bym sie czuła. A poza tym od onad roku nie uiem robic ciuchowych zakupów. Mam nadzieje, że jak się skoncza te budowlane to wciagnę sie bez większych problemów Teraz kupuję tylko to co niezbędne i głównie dzieciom Kinga na wszystko przyjdzie czas;) a w długich wszystko się maskuje, chyba ,że są przeżroczyste:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.04.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Kinga na wszystko przyjdzie czas;) obym tylko dożyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.04.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ala ty z domu nadajesz??? czy z komórki??? Moniko przeoczyłam Twój post ? z kompa nadaję, bo moja nokia n97 nie za bardzo sie do tego nadaje,(nawet mój Młody stwierdził, że to badziew) czekam na nowa komórke i wowczas kto wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.04.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 fajna spódnica. Kiedys latałam w długich ale to był baaaaaardzo dawno temu Teraz nie wiem jak bym sie czuła. A poza tym od onad roku nie uiem robic ciuchowych zakupów. Mam nadzieje, że jak się skoncza te budowlane to wciagnę sie bez większych problemów Teraz kupuję tylko to co niezbędne i głównie dzieciom NO jakbym czytała o sobie:) ale fajowa to spódnica:):) chyba pojadę wreszcie sobie coś kupic bo ja dziś buszowałam po tkmaxx i tylko dzieciaki obkupiłam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.04.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 obym tylko dożyła :)oj Kinga!!!! pomyśl o sobie ciut:) wiesz jak mi ta kiecka humor poprawiła ( no na kilka dni;)ale zawsze coś NO jakbym czytała o sobie:) ale fajowa to spódnica:):) chyba pojadę wreszcie sobie coś kupic bo ja dziś buszowałam po tkmaxx i tylko dzieciaki obkupiłam:rolleyes: no to w Tk fajne torby widziałam w mieście Kielce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.04.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Monia, cholerko: Teskowo, beze mnie? Super ta Twoja spódnica. Ja nigdy w zyciu nie miałam długiej... a ostatnio kupilam sobie w Zarze-ale oddam ja jutro, bo okazało sie, ze jest przeswitująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.04.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Posta mi wcięło. Bu. Chciałam Ci, Moniu, podziekowac za telefon i przepraszam, ze tak szybko musiałam skonczyc, ale wchodziłam do kogos do domu:hug: Spodnica pieeeeekna. Ja sobie kupiłam przedwczoraj taka długasna w Zarze ale jutro ja oddaję, bo okazało sie, ze jest...przeswitujaca:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.04.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 ze jest...przeswitujaca No to super, jakaś drobna haleczka pod spód i mozna chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.04.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Monia, cholerko: Teskowo, beze mnie? Super ta Twoja spódnica. Ja nigdy w zyciu nie miałam długiej... a ostatnio kupilam sobie w Zarze-ale oddam ja jutro, bo okazało sie, ze jest przeswitująca Posta mi wcięło. Bu. Chciałam Ci, Moniu, podziekowac za telefon i przepraszam, ze tak szybko musiałam skonczyc, ale wchodziłam do kogos do domu:hug: Spodnica pieeeeekna. Ja sobie kupiłam przedwczoraj taka długasna w Zarze ale jutro ja oddaję, bo okazało sie, ze jest...przeswitujaca:eek: chyba jednak nie wcięło, zakrętasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.04.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 :)oj Kinga!!!! pomyśl o sobie ciut:) wiesz jak mi ta kiecka humor poprawiła W lipcu bedzie rok jak na imieniny dostałam kupon do Zary jest nietknięty bo dostałam zakaz wchodzenia na stoisko dziecięce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.04.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 fajna spódnica. Kiedys latałam w długich ale to był baaaaaardzo dawno temu Teraz nie wiem jak bym sie czuła. A poza tym od onad roku nie uiem robic ciuchowych zakupów. Mam nadzieje, że jak się skoncza te budowlane to wciagnę sie bez większych problemów Teraz kupuję tylko to co niezbędne i głównie dzieciom NO jakbym czytała o sobie:) ale fajowa to spódnica:):) chyba pojadę wreszcie sobie coś kupic bo ja dziś buszowałam po tkmaxx i tylko dzieciaki obkupiłam:rolleyes: Jesssu, ja też tak mam:sick: A kiedyś taka "modnisia" ze mnie była:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.04.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Ja mam to samo.Ale na szczęście mój mąż to zauważa i sam ostatnio mnie namawia na kupno jakiegoś fatalaszka (śmieję się z niego, ze wszystko bardzo "sexualnie" bierze i ciągle o sobie mysli jak namawia mnie na szmaty) . Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.04.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ja na starość wolę spódnice zdecydowanie krótki, kiedys tez w takich dlugich chodziłam Na wyprzedaży Jackpointa kupiłam kilka własnie krotkich takich przed kolano:), no i sukienkę w paski w Cubusie tez krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.04.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Picoladka, tym razem chyba ja Ci humor poprawiłąm, co? W drugim poscie juz nie było o-pe-er-u dla Moni i info, ze nigdy długiej kiecki nie miałam-bo byłam wkurzona, ze musze jeszcze raz pisać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.04.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Picoladka, tym razem chyba ja Ci humor poprawiłąm, co? W drugim poscie juz nie było o-pe-er-u dla Moni i info, ze nigdy długiej kiecki nie miałam-bo byłam wkurzona, ze musze jeszcze raz pisać..... :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.04.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Jezu - krótkie przed kolano ? Ja się w takich czuję jak dzi@#a. Wydaje mi się, ze wszyscy się na mnie patrzą. Unikam ich jak ognia. Uwielbiam takie do kolana . I obcisłe jeansy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.04.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 A ja uwielbiam sukienki, tylko krótkie, podfruwajki,lub dopasowane, koronkowe, ale takie na luzie do tego kurtka skórzana ( jestem ich fanką i mam ich kilka sztuk, rózne fasony i kolory) kozaki ażurowe, lub ciężkie botki- to taki mój wiosenny styl Do tego milion apaszek codziennie inna:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.04.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ja wszystko, jak MarJelka-oprócz apaszek:lol2: Tych szczerze na sobie nie cierpie i nie mam ani jednej:rolleyes: Uwielbiam tez jeansy rurki i tych mam najwięcej-sa tak obcisłe, ze jak zdejmuje, to mam odbite szwy na nogach:lol2: Wiem, ze fuuuuj:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.04.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 ej no - ja też w takich chodzę. I prawdę powiedziwszy jak wieczorem je ściągam to czuję się szczęśliwa i lekka . A do skórzanej odziezy czuję jakoś wielki niesmak. Akceptuję buty i ewentualnie czasami torebki. Reszta - na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts