Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

no właśnie poszukałam zdjęć w necie i rzeczywiście ma bardzo mocne usłojenie. Rozważam jeszcze orzech amerykański, projektantka typuje raczej dąb, bo nie ma tyle usłojenia. Byłam jednak w paru studiach kuchennych i nie widziałam nigdzie ładnego forniru. Nie wiem, czy nie pójść lepiej w jednolite fronty.

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość monika996

orzech amerykański jest bardziej łaciaty i ciemniejszy. super paldao wygląda i w lakierze i w macie. myślę, że kuchnia wyjdzie pieknie. do tego ciemny grafit albo czarny. zobacz kuchnię rust. jezeli bedziecie mieć szarą podłogę to super. do dębu też idealnie pasuje. http://www.rust.com.pl/mebel_rust-galeria_kuchni#mebel_rust-galeria_kuchni-memphis

zamiast forniru jabłoni japońskiej fornir paldao czyli orzecha ausralijskiego?

Gość monika996
na ścianach baranek tzn tynk zewnętrzny w szarym kolorze, ale nieciemnym. na samej górze lama wisząca jajo przeżroczyste. na ścianach klatki będą 3 kwadracik rzucający swiatło na dół i do góry. i tyle wystarczy

Gość monika996
na styk. bardzo mała szczelina. na podlodze fuga musi być. na ścianie bym nie dawała , ale jest przy wannie , boję się ,że nie będzie się dało bez fugi. ale bedzie minimalna:)

Gość monika996

a my dziś zaczęliśmy szpachlowanie i gipsowanie! :) nareszcie

a demolka byla w ogrodzie. przy murze ( zresztą też poprawionym ) Panowie zrobili cudo śmietnik i .... zburzyli. teraz bedziemy myśleć na lżejszym rozwiązaniem.

tapety z serii Afrika bąż out of Africa kupione. czarna gabinet , a czarno-brązowa góra sypialnia. oczywiście w formie paneli na ścianę.

Gość monika996
zwykły mur! już poprawiony . u nas jest spadek i nie robiliśmy uskoków. i śmiesznie wyszło. :bash: teraz jest ok mur jest do poziomu domu , a nie ulicy, jeszcze nie jest skończony, będzie wytynkowany barankiem, tynkiem tym co dom. u nas musi być pełny, bo miasto:)