hazeleyes1982 17.04.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Mirelka, to piona. Ja zaraz po pracy wskakuje w pizame albo dresy.Skórzane kurtki, buty i torebki. Spodnie miałam raz-z lumpeksu.Ale jakos dziwnie sie w nich czułam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.04.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Martuś to Ty w takim razie jesteś w skórzanej kurtce u Monsanbii na spotkaniu, mam to zdjęcie, tylko nie wiem kto jest kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.04.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 no tak mnie nie ma a tu.....dziewczyny .....harcująPosta mi wcięło. Bu. Chciałam Ci, Moniu, podziekowac za telefon i przepraszam, ze tak szybko musiałam skonczyc, ale wchodziłam do kogos do domu:hug: Spodnica pieeeeekna. Ja sobie kupiłam przedwczoraj taka długasna w Zarze ale jutro ja oddaję, bo okazało sie, ze jest...przeswitujaca:eek: Ola wydaje się ,że prześwituje. akładasz cieliste majtki i jest git!!! a tak z ciekawości , którą kupiłaś zakretrasie------ łososiowa z Zara woman??? W lipcu bedzie rok jak na imieniny dostałam kupon do Zary jest nietknięty bo dostałam zakaz wchodzenia na stoisko dziecięce to idz na damskie:welcome: Jesssu, ja też tak mam:sick: A kiedyś taka "modnisia" ze mnie była:p:lol2: no i dalej jesteś!!! jestem pod wrażaniem twojej sylwestrowej kreacji:) Jezu - krótkie przed kolano ? Ja się w takich czuję jak dzi@#a. Wydaje mi się, ze wszyscy się na mnie patrzą. Unikam ich jak ognia. Uwielbiam takie do kolana . I obcisłe jeansy . Mirelko tyś taka zgrabna ,że mini powinnaś niosić. A może jak nie lubisz polubisz szorty????? A ja uwielbiam sukienki, tylko krótkie, podfruwajki,lub dopasowane, koronkowe, ale takie na luzie do tego kurtka skórzana ( jestem ich fanką i mam ich kilka sztuk, rózne fasony i kolory) kozaki ażurowe, lub ciężkie botki- to taki mój wiosenny styl Do tego milion apaszek codziennie inna:P o i ja też podobnie!!!!!!! kocham krótkie dopasowane kurtki- mam nową czarną( choć do tej pory czarny był fuj;) nie nosiłam). Marta apaszki- ja mam milion i w nich nie chodzę ale zbieram namiętnie. Martuś to Ty w takim razie jesteś w skórzanej kurtce u Monsanbii na spotkaniu, mam to zdjęcie, tylko nie wiem kto jest kto? Marta jest blondynką w czerwonym golfie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.04.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) ?????????????????? co chcialas napisać ? U Monsanbii page 294 może ktoś wyjasni kto jest kto ? post 5880 Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.04.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ala ja mam jakoś inaczej ponumerowane strony!!! podeślij linka:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.04.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 ?????????????????? co chcialas napisać ? U Monsanbii page 294 może ktoś wyjasni kto jest kto ? post 5880 Marielka jest pierwsza z prawej a ja pierwsza z lewej reszta:w skórzanej kurtce Lady in Red, potem Lidszu, Monsanbia, MadziaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.04.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Marielka jest pierwsza z prawej a ja pierwsza z lewej reszta:w skórzanej kurtce Lady in Red, potem Lidszu, Monsanbia, MadziaZZZ Dzieki, no to juz wiem z kim mam do czynieniea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.04.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Marielka jest pierwsza z prawej a ja pierwsza z lewej reszta:w skórzanej kurtce Lady in Red, potem Lidszu, Monsanbia, MadziaZZZ Dzieki, no to juz wiem z kim mam do czynieniea no już wszystko wyjaśniłam Ali tak przez mail:) Pasiulku co tam u ciebie??? rzadko cię na form widać, obyś nie znikła jak Monia:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.04.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Moniś próbuję pracować a i w ogrodzie małe zmiany planuję i muszę sprawnie ogarnąć wszystko bo lato za pasem a ja jak zwykle znikam na dłuugo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.04.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 jak to znikasz>???? Aga???? wakacje????? a jak zdrówko??? wszystko już się ustabilizowało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.04.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Jak samopoczucie, bo jak juz czytałaś moje dzisiaj kiepskie, nabyłam dalie i lilie i okazuje się, ze za bardzo nie moge ich wsadzić do ogrodu, bo mrozy moga jeszcze być, a trawka troche sie u nas zazieleniła, jutro wjeżdząm z wertykulatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.04.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Jak samopoczucie, bo jak juz czytałaś moje dzisiaj kiepskie, nabyłam dalie i lilie i okazuje się, ze za bardzo nie moge ich wsadzić do ogrodu, bo mrozy moga jeszcze być, a trawka troche sie u nas zazieleniła, jutro wjeżdząm z wertykulatorem a ja czekam , aż nawóz się rozpuści i w przyszłym tygodniu bedzie wertykulator;) a kwiatków żadnych nie wsadzam do gruntu:rolleyes: tylko 2 donice czekają na cos kolorowego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.04.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 jak to znikasz>???? Aga???? wakacje????? a jak zdrówko??? wszystko już się ustabilizowało??? znikam jak co roku - praca i wakacje w jednym:D a zdrówko:rolleyes: jakoś się nie mogę zebrać, żeby iść na ten zabieg ale do wakacji muszę wiec pewnie lada chwila:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.04.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 znikam jak co roku - praca i wakacje w jednym:D a zdrówko:rolleyes: jakoś się nie mogę zebrać, żeby iść na ten zabieg ale do wakacji muszę wiec pewnie lada chwila:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.04.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Moniko, myślałaś o 18 maja kochanie, rozumiem, że już sie przygotowujesz, w koncu to tylko miesiąc, a tak na zachete truskaweczki sz piosenki Młynarskiego Truskawki w Milanówku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.04.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Moniko, myślałaś o 18 maja kochanie, rozumiem, że już sie przygotowujesz, w koncu to tylko miesiąc, a tak na zachete truskaweczki sz piosenki Młynarskiego Truskawki w Milanówku Alu myśle nadal i ukadam sobie maj:p bardzo bym chciALA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.04.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Witam z rana popatrzyłam na prognoze pogody dla Krakowa 100 % słonca, ale ptaszki mi mówią, że jakieś chmury wiszą nad Krakowem, miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.04.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 monia plissss... wymyśl coś . Tyle fajnych osób w jednym miejscu . Dzwoniłas do pana od traw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.04.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 monia plissss... wymyśl coś . Tyle fajnych osób w jednym miejscu . Dzwoniłas do pana od traw ? Mirelko nie dzwoniłam. Czekam na moją panią od trawy!!!!chciałabym aby ten nawóz się rozpuścił!!! mają być po niedzieli:p dziś tę trAWĘ TRZEBA JUZ SKOSIĆ:) U NAS WCZORAJ MIAŁO PADAĆ , ALE PRZESZŁO BOKIEM. Dziś Alu ciepło , ale zapowiadaja burze:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.04.2012 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 obyś nie znikła jak Monia:confused: ... (nadrabiam fm od kilku godzin ... bylam juz u pasi, anuli, zuzanki, spirei, salikow, poliny, roberta z rk, hazelki .... ale ciiiii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts