hazeleyes1982 21.04.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 ... (nadrabiam fm od kilku godzin ... bylam juz u pasi, anuli, zuzanki, spirei, salikow, poliny, roberta z rk, hazelki .... ale ciiiii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.04.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.04.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Monia, buziaczki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.04.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Monia, pozdrawiam, jak z trawnikiem. My kupilismy wertykulator i nie możemy go zastosować, bo ciągle pada lub popaduje. A wertykulacji nie robi sie po deszczu Ziemia nie moze byc za bardzo mokra Dzisiaj jest słońce, bezchmurne niebo, moze do wieczora ziemia troche przeschnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.04.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 ala właśnie wstałam i czekam na ogrodników. U nas nie lało wczoraj, więc M skosił trawę . jest lepsza, ale...... plamy suche są. zwertkulują , wygrabią i zobaczymy. Dosypią na rabatki nowej kory;) dosadzą kilka berberysów załatwionych przez Kicię i zobaczą , co z mają katalpą , bo jest sucha jak badyl:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.04.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 I jak trawa, bo po mojej wrtykulacji nasza tragiczna, ale ide dosiewać zaraz, a w przyszłym roku likwiduję połowę trawnika i beda rośliny okrywowe http://www.e-gify.pl/gify/przyroda/slonce/slonce17_(www.e-gify.pl).gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.04.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 dzięki Alu wydaje mi się ,że trawa lepsza. ale raz wertykultywacja( chyba dobrze zapamiętałam ,), a 2 nawóz rozsypany 2 tygodnie temu może już zaczyna działać ja wczoraj w 10 minut przycięlam tuje na wysokość i suchą lawendę na rabatce. Magnolia maciupka kwitnie i wiśnia japońska, też maciupka zaczyna:) a jeszcze takich kolorowych kwiatków do 2 doniczek muszę dokupić i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.04.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 fotele lashe http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161664-Dom/page293 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.04.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Alu fotele też wkleiła Mirelka i już wiem o co chodzi. dla mnie do odresteurowania i BOMBA11!!!!! co do zjazdu to bardzo żałuję , ale coś tak czułam ,że nie wyjdzie.Tym razem:bash: ale ja mam daleko do was , w tamte strony w ogóle się nie zapędzam. najdalej na północ to Kielce:o taki ze mnie patriota lokalny. ale na kawkę w Krk zapraszam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 28.04.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 :(beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Monia a ty na zjazd do Emirandy się wybierasz????? Toz przecie specjalnie przełożyłam termin z 11 na 18 bo 11 Monia ma cos tam cos tam. I chwała jej za to, ja 11 okazuje się też nie mogę, bo 12 Mlody ma bierzmowanie i u nas duza rodzinna impreza bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.04.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 no to Monia się pisze:) super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.04.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 http://www.e-gify.pl/gify/przyroda/slonce/slonce36_(www.e-gify.pl).gif Miłej niedzieli, Moniko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.04.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 http://www.e-gify.pl/gify/przyroda/slonce/slonce36_(www.e-gify.pl).gif Miłej niedzieli, Moniko dzięki za wielkie słońce. u nas już jest gorąco !!!! i okropnie pyli, wszystko na zewnątrz jest w żółtym pyle( taki drobny piaseczek) Alu kupiłaś lawendę????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.04.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 i okropnie pyli, wszystko na zewnątrz jest w żółtym pyle( taki drobny piaseczek) Alu kupiłaś lawendę????? Lawendę kupiłam, pyla brzozy i niestety wiaterek jest i wszedzie tego pełno Współczuje alergikom, ja tylko na lipe uczulona jestem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.04.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 ooooo Brzozy!!!! idę wyczaić kto z sąsiadów je ma:) ale mówię ci dosłownie jak piach na pustyni:Dwzystko żółte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.04.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 dziś jesteśmy po wycieczce do Rytra/ koło Nowego Sąćza. ale było gorąco:) letnio, upalnie. trochę pomoczyliśmy stopy w górskim strumyku:) Idę na taras wsadzić truskawki do doniczki( wczoraj dostałam od cioci). trochę juz ciemnawo , ale wsadzić trzeba, aby były truskawki do bitej śmietany!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.04.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 A dużo truskawek mozna zebrać z jednego krzaczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.04.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 dziś jesteśmy po wycieczce do Rytra/ koło Nowego Sąćza. Byłam tam na kolonii jakis czas temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.05.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 A dużo truskawek mozna zebrać z jednego krzaczka ? Alu nie wiem, ja pierwszy raz - truskawki. Podobno są wysokopienne i muszę drabinkę kupić do doniczki:) a ile uzbieram pokaże czas:) Byłam tam na kolonii jakis czas temu no i jaki świat mały;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.05.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Byłam tam na kolonii jakis czas temu To daleko nie jeździłas na kolonie, ja z Gdyni byłam w Rytrze , Limanowej, Szklarskiej Porębie MONIA miłego i goracego dnia życzę U nas tylko 27 stopni, a w Krakowie na pewno więcej Pamiętam jak bylismy w Krakowie 1999 roku w lipcu było 36 stopni w cieniu, to sa juz temperatury nie dla mnie przynajmniej w środku miasta Skrylismy sie w klimtyzowanym centrum handlowym, ale od 17 do 24 rządziliśmy na rynku, był festiwal teatrow (trzyletni Mi był bardzo zafascynowany ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts