monika996 01.05.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 To daleko nie jeździłas na kolonie, ja z Gdyni byłam w Rytrze , Limanowej, Szklarskiej Porębie MONIA miłego i goracego dnia życzę U nas tylko 27 stopni, a w Krakowie na pewno więcej Pamiętam jak bylismy w Krakowie 1999 roku w lipcu było 36 stopni w cieniu, to sa juz temperatury nie dla mnie przynajmniej w środku miasta Skrylismy sie w klimtyzowanym centrum handlowym, ale od 17 do 24 rządziliśmy na rynku, był festiwal teatrow (trzyletni Mi był bardzo zafascynowany ) dziś Alu też jest koło 30. siedzimy w domu , trochę było koszenia, teraz mycie aut:) wieczorkiem gdzieś wybędziemy, albo rowery, allbo jakiś spacerek nad rzeką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.05.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 dziś Alu też jest koło 30. siedzimy w domu , trochę było koszenia, teraz mycie aut:) wieczorkiem gdzieś wybędziemy, albo rowery, allbo jakiś spacerek nad rzeką My do tej samej rzeki mamy 36 km, pewno zostaniemy w domu Nasz dom położony wśród drzew nie nagrzewa sie, jest przyjemnie chłodno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.05.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Alu nie do tej samej!!!! ja do Rudawy, wolę , jest bliżej:wiggle: a las mamy na górze, ale trxzeba dojśc. Lepiej w cieniu na leżaczku z wodą i ksiązką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.05.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 To daleko nie jeździłas na kolonie, ja z Gdyni byłam w Rytrze , Limanowej, Szklarskiej Porębie oj tam oj tam - jeden raz mi sie zdarzyło Byłam tez w gdyni, świnoujściu i NRD :P Ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.05.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 oj tam oj tam - jeden raz mi sie zdarzyło Byłam tez w gdyni, świnoujściu i NRD :P Ha! W Gdyni i mnie nie odwiedziłas :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.05.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 W Gdyni i mnie nie odwiedziłas :rotfl: zachowałam sie jak gówniarz i czuję sie podle Wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.05.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 zachowałam sie jak gówniarz i czuję sie podle Wybacz :lol2: wybaczam:rotfl: (Kinia , ale mnie rozbawiłaś :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.05.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 oj tam oj tam - jeden raz mi sie zdarzyło Byłam tez w gdyni, świnoujściu i NRD :P Ha!oj tam . tak myślałam . że Rytro to tak ci tylko wypadło:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.05.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Dziewczyny dziś trawa ozdobna zaczęła odbijać i funkie, które miały iśc na straty:wiggle: jeszcze katalpa listki wypuściła. i wiśnia japonska zakwitła. i znów super ciepłó!!! u nas czeka teraz na poprawkę tynkowa wykusz, który po zimie się odbarwił teraz za gorąco i czekamy na temperaturę wiosenną ( koło 20 stopni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.05.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Mówisz masz u nas burza, więc myśłe i do Was przyjdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.05.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Alu już prawie 17. trochę sie chmurzy, ale jeszcze burzy nie ma:) Kilka okien umyła mi moja Agnieszka, więc może nie będzie padać zosały mi jeszcze okna z samochodu ze zwyżką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 03.05.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 zosały mi jeszcze okna z samochodu ze zwyżką Monia, masz taki samochód czy zamawiasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.05.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Monia, masz taki samochód czy zamawiasz?? Basiu takie samochody maja elektrycy!!!! i właśnie nie moge doprosić się mojego elektryka od miesiąca. Zawsze coś mu wypada:wtf: a tak w ogółe to chyba będę potrzebowała nowego elektryka, Basiu masz fajnego, który wszystko robi porządnie i jest słowny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.05.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Mówisz masz u nas burza, więc myśłe i do Was przyjdzie:) nie było burzy:) i dziś nadal gorąco i cudna pogoda:welcome: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.05.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 nie było burzy:) i dziś nadal gorąco i cudna pogoda:welcome: No to macie szczęscie, u nas tez dzisiaj piękna pogoda i ciepelko, ale wczoraj po burzy było parno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.05.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Alu my we 2 przy kompie rano, zamiast w ogrodzie:welcome: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.05.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Alu ja tez mam takie korytka. piszem malutkim się też pochwalić, oby Ola mnie nie nakrzyczała No to jest fantastyczny pomysł i tez masz na czarno pomalowane? Alu my we 2 przy kompie rano, zamiast w ogrodzie O przepraszam ja juz w ogrodzie bylam, kupiłam wczoraj mnóstwo roślin, musze je jakoś pousadzać I tylko na chwilke wpadlam na forum, znowu ide do ogrodu :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.05.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 alu tak mam czarne:yes: a ja też do ogrodka porozsadzam dzike wino, bo puściło:)i mięso na grilla doprawie na wieczorek i jakieś ciastko na jutro na imieniny do kawki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 03.05.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 a tak w ogółe to chyba będę potrzebowała nowego elektryka, Basiu masz fajnego, który wszystko robi porządnie i jest słowny? Mam dobrego elektryka - nie wiem jak u niego będzie z terminami.... Przypomnij się na PW, to dam namiary, bo teraz wychodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.05.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Mam dobrego elektryka - nie wiem jak u niego będzie z terminami.... Przypomnij się na PW, to dam namiary, bo teraz wychodzę ok . Jak będe potrzebować dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts