Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

To daleko nie jeździłas na kolonie, ja z Gdyni byłam w Rytrze , Limanowej, Szklarskiej Porębie :)

MONIA miłego i goracego dnia życzę :)

U nas tylko 27 stopni, a w Krakowie na pewno więcej :)

Pamiętam jak bylismy w Krakowie 1999 roku w lipcu było 36 stopni w cieniu, to sa juz temperatury nie dla mnie przynajmniej w środku miasta :)

Skrylismy sie w klimtyzowanym centrum handlowym, ale od 17 do 24 rządziliśmy na rynku, był festiwal teatrow (trzyletni Mi był bardzo zafascynowany ) :)

dziś Alu też jest koło 30. siedzimy w domu , trochę było koszenia, teraz mycie aut:) wieczorkiem gdzieś wybędziemy, albo rowery, allbo jakiś spacerek nad rzeką:)

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziś Alu też jest koło 30. siedzimy w domu , trochę było koszenia, teraz mycie aut:) wieczorkiem gdzieś wybędziemy, albo rowery, allbo jakiś spacerek nad rzeką:)

My do tej samej rzeki mamy 36 km, pewno zostaniemy w domu :) Nasz dom położony wśród drzew nie nagrzewa sie, jest przyjemnie chłodno :)

Dziewczyny dziś trawa ozdobna zaczęła odbijać i funkie, które miały iśc na straty:wiggle: jeszcze katalpa listki wypuściła.

i wiśnia japonska zakwitła.

i znów super ciepłó!!!

u nas czeka teraz na poprawkę tynkowa wykusz, który po zimie się odbarwił;) teraz za gorąco i czekamy na temperaturę wiosenną ( koło 20 stopni).

Monia, masz taki samochód czy zamawiasz?? :D
Basiu takie samochody maja elektrycy!!!!

i właśnie nie moge doprosić się mojego elektryka od miesiąca. Zawsze coś mu wypada:wtf: a tak w ogółe to chyba będę potrzebowała nowego elektryka, Basiu masz fajnego, który wszystko robi porządnie i jest słowny?

Alu ja tez mam takie korytka. piszem malutkim się też pochwalić, oby Ola mnie nie nakrzyczała

No to jest fantastyczny pomysł i tez masz na czarno pomalowane?

Alu my we 2 przy kompie rano, zamiast w ogrodzie

O przepraszam ja juz w ogrodzie bylam, kupiłam wczoraj mnóstwo roślin, musze je jakoś pousadzać :)

I tylko na chwilke wpadlam na forum, znowu ide do ogrodu :0