monika996 08.05.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Alu jeszcze na torcik może masz ochotę?????http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRZbBTO58U5yXOsQyQ8oDOP4Q-EhKTa5RERoSg_8adgQXGZ8_Hq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.05.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Bezowo truskawkowy uwielbiam, ale ja słodyczy nie mogę jeść, jak tylko sobie pofolguję to od razu 2 kg do przodu Coś nie tak z moja przemiana materii i cały czas sie zastanawiam, czy moja nadczynność tarczycy ni przekszatałciła się w niedoczynność. Ostatnio kilka razy zjadłam lody i jakies ciastko i mam 3 kg do przodu chociaz nie jadam chleba i ziemniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.05.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Alu jeszcze na torcik może masz ochotę?????http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRZbBTO58U5yXOsQyQ8oDOP4Q-EhKTa5RERoSg_8adgQXGZ8_Hq ja tam problemów z tarczyca nie mam więc wpierniczę cały, mogę ?? A kilogramami sie będę przejmować jutro Era bezkarnego pochłaniania słodkiego niestety skonczyła się i u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.05.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Kto w ogóle wymyślił słodkie, którego później nie można jeść Ja bardzo chetnie piekłabym ciasto co tydzień, ale kto ma to później jeść, jak wszyscy cały czas się odchudzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.05.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ale tu imprezowo... Monia, teraz to będziesz szaleć ze zdjęciami Emiranda ma rację pełno słodkości ,któ®ych ja nie powinnam jeść.Monia może,ja nie.Byłam wczoraj u dietetyka,niestety ja ze stresu jem ,i te dwa ostatnie lata są tragiczne dla mnie w skutkach.Ale te truskawki ...mniam, ich nie mogę odpuścić. Monia kiedyś Ci miałam przesłać swoje zdjęcie,nie robię sobie ostatnio zdjęć,więc nie mam aktualnych, poza tym jestem mega niefotogeniczna -naprawdę.Mogę tylko sprzed kilku lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.05.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 No to faktycznie ja tylko truskawki z tortu pozbieram cha cha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.05.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Z utęsknieniem czekam na truskaweczki, ale te nasze polskie a nie importowane Na koktajle truskawkowo-bananowe codziennie szło nam ze 2kg truskawek i wcale nie mieliśmy dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.05.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Z utęsknieniem czekam na truskaweczki, ale te nasze polskie a nie importowane Na koktajle truskawkowo-bananowe codziennie szło nam ze 2kg truskawek i wcale nie mieliśmy dosyć Do koktailu bananowo - truskawkowego polecam dodać kilka zmielonych migdałów Pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.05.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Do koktailu bananowo - truskawkowego polecam dodać kilka zmielonych migdałów Pychota Wypróbuje już niedługo sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.05.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 (edytowane) Ale tu imprezowo... Monia, teraz to będziesz szaleć ze zdjęciami Emiranda ma rację pełno słodkości ,któ®ych ja nie powinnam jeść.Monia może,ja nie.Byłam wczoraj u dietetyka,niestety ja ze stresu jem ,i te dwa ostatnie lata są tragiczne dla mnie w skutkach.Ale te truskawki ...mniam, ich nie mogę odpuścić. Monia kiedyś Ci miałam przesłać swoje zdjęcie,nie robię sobie ostatnio zdjęć,więc nie mam aktualnych, poza tym jestem mega niefotogeniczna -naprawdę.Mogę tylko sprzed kilku lat oczywiście,że możesz:yes: Z utęsknieniem czekam na truskaweczki, ale te nasze polskie a nie importowane Na koktajle truskawkowo-bananowe codziennie szło nam ze 2kg truskawek i wcale nie mieliśmy dosyć oj ja też już czekam na truskaweczki:yes: Wypróbuje już niedługo sezon i ja też wypróbuję!!!! dziewczyny( a w szczególności Hazelko) wyszły mi nowe żylaczki po zabiegu skleroterapii ( 1,5 roku temu:(). jestem wkurzona, bo posiadam same krótkie sukienki, spodenki letnie. i uwielbiam w nich chodzić!!! zaczęło się od popękanych naczyniek na udach( były na prawdę nieduże- dziś już o tym wiem:mad:) . wiec kombinowałam -laser( żle), więc skleroterapia( 50 procent pajączków znikło) . przy okazji skleroterapii, lekarz ostrzyknął mi niebieskie żyłki. po roku one się wchonęly, ale wyszły nowe- i to do tego więcej!!!!!!!! no i masz z kombinowania!!!! w tamte wakacje było ok!!! pól roku po skleroterapii!!! w styczniu byłam tylko na poprawce pajączków( zrobił mi się matting- czyli rozlało naczynie). porawione zostało. Ale tych żylaków , ktore mam dziś jeszcze nie było bardzo widocznych- niebieskie żyłki. 2 tygodnie temu zaczęły mnie pobolewać łydki, a własciwie tylko lewa. przy bliżym oglądaniu wyszło na jaw- cudo. nowe 3 wystające niebieskie żyłki:spam: z którymi muszę czekać do jesieni, bo po zabiegu noga dochodzi do siebie od 3- 8 tygodni i trzeba chodzić w pończoszkach uciskowych:mad:a w upały sie nie da. ok smaruję , łykam rutynę i chyba tyle mogę zrobić. oczywiście ćwiczę , ale tylko pilates. więc nie powinno zaszkodzić . I do jesieni:mad: Edytowane 8 Maja 2012 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.05.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Dawno mnie nie było, a tu tak słodko i kolorowo, to na fotki pięknego domu mozna teraz po tych tortach liczyć? STO LAT, z poślizgiem, ale mam nadzieję ze i tak sie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.05.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 fotki domu to inna bajka, Monia musiałabyć wrzucić swoje foty do picassa albo do fotosik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.05.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Buziaaaaaaki,Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.05.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 No ale ewidentne idzie ku lepszemu, moze możemy mieć nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.05.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 e-molku idzie Ola:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.05.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Monia, teraz dopiero doczytałam.....masakra:( a mnie sie wlączyło kombinowanie własnie.....teraz juz nie wiem sama...Monia, zadzwon, jak bedziesz chciała, to pogadamy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.05.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Monia, teraz dopiero doczytałam.....masakra:( a mnie sie wlączyło kombinowanie własnie.....teraz juz nie wiem sama...Monia, zadzwon, jak bedziesz chciała, to pogadamy:hug:zadzwonię jak znajdę wolną minutkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.05.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 wklejam sobie link Mirelki z ciastem, bo jeszcze go nie zrobiłam:o http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fvesenkiszalenstwakuchenne.blogspot.com%2F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.05.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Moniko dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.05.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 wklejam sobie link Mirelki z ciastem, bo jeszcze go nie zrobiłam:o http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fvesenkiszalenstwakuchenne.blogspot.com%2F nono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts