Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bezowo truskawkowy uwielbiam, ale ja słodyczy nie mogę jeść, jak tylko sobie pofolguję to od razu 2 kg do przodu :( Coś nie tak z moja przemiana materii i cały czas sie zastanawiam, czy moja nadczynność tarczycy ni przekszatałciła się w niedoczynność. Ostatnio kilka razy zjadłam lody i jakies ciastko i mam 3 kg do przodu chociaz nie jadam chleba i ziemniaków :(

Alu jeszcze na torcik może masz ochotę?????:Dhttp://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRZbBTO58U5yXOsQyQ8oDOP4Q-EhKTa5RERoSg_8adgQXGZ8_Hq

ja tam problemów z tarczyca nie mam więc wpierniczę cały, mogę ?? A kilogramami sie będę przejmować jutro :p Era bezkarnego pochłaniania słodkiego niestety skonczyła się i u mnie :(

Ale tu imprezowo...:)

Monia, teraz to będziesz szaleć ze zdjęciami

Emiranda ma rację pełno słodkości ,któ®ych ja nie powinnam jeść.Monia może,ja nie.Byłam wczoraj u dietetyka,niestety ja ze stresu jem ,i te dwa ostatnie lata są tragiczne dla mnie w skutkach.Ale te truskawki ...mniam, ich nie mogę odpuścić.

Monia kiedyś Ci miałam przesłać swoje zdjęcie,nie robię sobie ostatnio zdjęć,więc nie mam aktualnych, poza tym jestem mega niefotogeniczna -naprawdę.Mogę tylko sprzed kilku lat :)

Ale tu imprezowo...:)

Monia, teraz to będziesz szaleć ze zdjęciami

Emiranda ma rację pełno słodkości ,któ®ych ja nie powinnam jeść.Monia może,ja nie.Byłam wczoraj u dietetyka,niestety ja ze stresu jem ,i te dwa ostatnie lata są tragiczne dla mnie w skutkach.Ale te truskawki ...mniam, ich nie mogę odpuścić.

Monia kiedyś Ci miałam przesłać swoje zdjęcie,nie robię sobie ostatnio zdjęć,więc nie mam aktualnych, poza tym jestem mega niefotogeniczna -naprawdę.Mogę tylko sprzed kilku lat :)

oczywiście,że możesz:yes:

Z utęsknieniem czekam na truskaweczki, ale te nasze polskie a nie importowane :cool: Na koktajle truskawkowo-bananowe codziennie szło nam ze 2kg truskawek i wcale nie mieliśmy dosyć :no:
oj ja też już czekam na truskaweczki:yes:

Wypróbuje :yes: już niedługo sezon :wiggle:
i ja też wypróbuję!!!!

dziewczyny( a w szczególności Hazelko) wyszły mi nowe żylaczki po zabiegu skleroterapii ( 1,5 roku temu:(). jestem wkurzona, bo posiadam same krótkie sukienki, spodenki letnie. i uwielbiam w nich chodzić!!!

zaczęło się od popękanych naczyniek na udach( były na prawdę nieduże- dziś już o tym wiem:mad:) . wiec kombinowałam -laser( żle), więc skleroterapia( 50 procent pajączków znikło) . przy okazji skleroterapii, lekarz ostrzyknął mi niebieskie żyłki. po roku one się wchonęly, ale wyszły nowe- i to do tego więcej!!!!!!!!

no i masz z kombinowania!!!! w tamte wakacje było ok!!! pól roku po skleroterapii!!!

w styczniu byłam tylko na poprawce pajączków( zrobił mi się matting- czyli rozlało naczynie). porawione zostało. Ale tych żylaków , ktore mam dziś jeszcze nie było bardzo widocznych- niebieskie żyłki.

2 tygodnie temu zaczęły mnie pobolewać łydki, a własciwie tylko lewa. przy bliżym oglądaniu wyszło na jaw- cudo. nowe 3 wystające niebieskie żyłki:spam:

z którymi muszę czekać do jesieni, bo po zabiegu noga dochodzi do siebie od 3- 8 tygodni i trzeba chodzić w pończoszkach uciskowych:mad:a w upały sie nie da.

ok smaruję , łykam rutynę i chyba tyle mogę zrobić. oczywiście ćwiczę , ale tylko pilates. więc nie powinno zaszkodzić . I do jesieni:mad:

Edytowane przez monika996