Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia przedszkole????;)

i jak ile kaw wypiłaś???

nie jest najgorzej ... ;)

Byloby duzo lepiej gdybym nie trzymala sie starych nawykow (dzis w nocy np do 2:30 pieklam chleb ;)) bo niestety ciezko mi po ok 4 godz snu wstac o 7.

Musze szykowac impreze na jutrzejsze urodziny Lil a chodze jak mucha w smole

Robilas jakis chlebek?

Kochana jak moj ma na 7. 30 do szkoły!!!! to też chodzę jak mucha w smole:p ( monie tak mają). ale przepraszam chODZIŁAM, bo od roku 2 lat jeżdzi sam do szkoły ( własnonożnie i ręcznie własnym autem). a ja tylko wstajkę śniadanie mu zrobić , czasami jak pada idę spowrotem do łózka.

dziś wstałam po 8 i 3 kawa mnie budzi. Chodzę na 9 na body art ( jak jest słońce, bo deszcz nie chce mi się wyleżc z łózka:sick:). na 10 daję radę:p ale na 9 :no:

chlebek??? jaki chlebek???;)

i tak jestes trylion razy lepsza ode mnie.

Do lozka sie co prawda nie klade ale i tak czas ktory kiedys marnotrawilam na spanie do 11 .... marnotrawie nadal, tylko w innej formie :D

No i co sie dziwic, Ty wygladasz jak 16 ja jak stare pruchno ;) (wiesz ze regularnie wracam do tych zdjec i sie zachwycam, no i zazdroszcze)?)

i tak jestes trylion razy lepsza ode mnie.

Do lozka sie co prawda nie klade ale i tak czas ktory kiedys marnotrawilam na spanie do 11 .... marnotrawie nadal, tylko w innej formie :D

No i co sie dziwic, Ty wygladasz jak 16 ja jak stare pruchno ;) (wiesz ze regularnie wracam do tych zdjec i sie zachwycam, no i zazdroszcze)?)

waryjatka!!!!! regularnie mówisz?????:rotfl:

• 2 weeks później...
madziu ja dopiero to przeczytałam!!!! jesteś jeszcze w Krk!!!!!pisz na mail [email protected]

!!!! Ona to pisala 12.05!!! :lol:

Ostatnio widzialam Magde wczoraj, tfu, 2 dni temu u Ali, i na pewno nie bylo to w Krakowie.

Kurcze Moni, taka szkoda ze Cie nie bylo! Brakujace ogniwo :(

No ale jak bylo u Ciebie? Na pewno bosssko

No to z Egiptu wklej :)
w piątek. Znajomi mają zdjecia . w czwartek mamy sie spotkac, to bedę miała,

robiłam komorką widoki z balkonu:eek:

Monia, buziaczki zostawiam:hug: mam nadzieje, ze na kawke wyskoczymy pojutrze:cool:
Ola kochana dzwoń to powiem ci na bieżąco ,czy dam radę. urodziny I i rodzice moi mają dojechać:)