monika996 24.05.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Moni Wszystkiego najlepszego dla Twojego syna z okazji 18-stki Ola dzięki za pamięc!!!!!!!! dopiero co była moja 18:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.05.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 dopiero co była moja 18:lol2: - to 18-to letniego syna urodziłaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.05.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 - to 18-to letniego syna urodziłaś ?? chyba tak mi się wydaje:) bo po 18-stce czas leci 2 razy szybciej ,a może nawet 3 ..... no po 30 szybciej !!!! zdecydowanie oczywiście zdjęcia będą!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.05.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 jeszcze parę latek i sama się przekonam super ,będę zaglądać bo mi już do 40stki bliżej, to chyba spowolnie czas:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.05.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 eee tam ,wyglądasz tak ,jakby czas się dla Ciebie dawno zatrzymał na zdjęciach:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.05.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 A impreza dzisiaj dla starszeństwa, czy młodzieżowa? Najlepszego dla I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.05.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 A impreza dzisiaj dla starszeństwa, czy młodzieżowa? Najlepszego dla I. Alu była i taka i taka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.05.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 dziewczyny chciałam coś nie coś wrzucić z wypadu do E, tylko komputer coś nie czyta płytek:offtopic: musze na nośnik przegrać. a u nas po staremu - walczymy z trawą , która cały czas jest jakby uschnięta:jawdrop: dziś pada, to może podlaeją ją pożądnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.05.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 o fuck !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.05.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 o fuck !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.05.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 (edytowane) "O fuck" razy dwa:jawdrop: EDIT: Monia, zdradz ten swój sekret.....no wiesz....jak Ty to robisz? Edytowane 28 Maja 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.05.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Ale wesoło!! Która to Ty? Nie mów ze ta nastolatka w szortach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.05.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Monia - i ja przylazłam ale już idę bo znowu doła łapię Babo droga - jak Ty to robisz???!!!!!! Z moich obliczeń wynika że Ty tego swojego (juz pełnoletniego ) syna musiałas sobie w przedszkolu zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.05.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Monia jak trawa podlewana i dobrze nawozona to mogą byc pedraki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 28.05.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Monia - i ja przylazłam ale już idę bo znowu doła łapię Babo droga - jak Ty to robisz???!!!!!! Z moich obliczeń wynika że Ty tego swojego (juz pełnoletniego ) syna musiałas sobie w przedszkolu zrobić Odezwala się ta, co swoją Julkę w żłobku zrobiła, przyznaj sie Kinia, jakiego ananasa tam poderwałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.05.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 "O fuck" razy dwa:jawdrop: EDIT: Monia, zdradz ten swój sekret.....no wiesz....jak Ty to robisz?Ola;) ratunku!!!! ... co robię tanczę:lol2: Ale wesoło!! Która to Ty? Nie mów ze ta nastolatka w szortach :yes:zrobiona na nastolatkę Monia - i ja przylazłam ale już idę bo znowu doła łapię Babo droga - jak Ty to robisz???!!!!!! Z moich obliczeń wynika że Ty tego swojego (juz pełnoletniego ) syna musiałas sobie w przedszkolu zrobić Kinga no wiesz co????? ja tu chce porozweselać, a tu ty uciekasz Monia jak trawa podlewana i dobrze nawozona to mogą byc pedraki.o to dopiero!!! fuck!!!! Odezwala się ta, co swoją Julkę w żłobku zrobiła, przyznaj sie Kinia, jakiego ananasa tam poderwałaś ? Kinga to własnie miałam na myśli!!!! Ola dzięki!!!! no u nas norma na imprezach - sz\alone tance. tym razem były hity z Eski i Vivy. nikt nie chciał lat osiemdziesiąto- dziewiedziesiątych - ulubionych mojego M, takich jak Sandra, Samantha, modern Talking i Blue System;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.05.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Odezwala się ta, co swoją Julkę w żłobku zrobiła, przyznaj sie Kinia, jakiego ananasa tam poderwałaś ? nie chodziłam do żłobka :P Miałam nianię ale nie pamietam, żeby mi kawalerów sprowadzała To musiało byc wobec tego niepokalane poczęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.05.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 nie chodziłam do żłobka :P Miałam nianię ale nie pamietam, żeby mi kawalerów sprowadzała To musiało byc wobec tego niepokalane poczęcie :rotfl:z Julką???? byłam u ciebie;) i przeczytałam ,że masz smutne dni. czego absolutnie nie widać panno nieskalana:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.05.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 :rotfl:z Julką???? byłam u ciebie;) i przeczytałam ,że masz smutne dni. czego absolutnie nie widać panno nieskalana:rotfl: Bo ja u innych nie smuce coby mnie jeszcze choc trochę lubili U siebie se moge ale w gosciach nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.05.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 dziewczyny chciałam coś nie coś wrzucić z wypadu do E, tylko komputer coś nie czyta płytek:offtopic: musze na nośnik przegrać. a u nas po staremu - walczymy z trawą , która cały czas jest jakby uschnięta:jawdrop: dziś pada, to może podlaeją ją pożądnie Monika, zgłasza się ta od kota bliźniaka Wkleiłam fotki u Karoliny - nieładnie śmiecę, ale ciągle mi się to jakoś plącze z tym przenoszeniem się z wątku do wątku. No to pokazuję moje sierściuszki – Pasqala i filozoficzną kocicę Spinozę Też bym z przyjemnością zobaczyła fotki z Egiptu. Mieszkałam tam kiedyś służbowo rok i ciągle tęsknię. Trawa - sprawdzałaś korzenie? Jeśli kępki łatwo wyciągnąć ręką, to mogły ja podgryźć pędraki różnych chrząszczy. Pokop troszkę tu i ówdzie i sprawdź czy sa białe pędraki. Wtedy przechlapane – trawnik do wymiany. Trzeba zdjąć wierzchnią warstwę i nasypać nowej ziemi. A wcześniej całość jeszcze potraktować chemią przeciw pędrakom. Znajomi mieli tak już 2 razy. Monika, przedstawiam się troszkę – też jestem ta co ma bliżej do 40-ki (choć z drugiej strony) i dorosłą córkę już na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts