Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziewczyny chciałam coś nie coś wrzucić z wypadu do E, tylko komputer coś nie czyta płytek:offtopic: musze na nośnik przegrać.

a u nas po staremu - walczymy z trawą , która cały czas jest jakby uschnięta:jawdrop: dziś pada, to może podlaeją ją pożądnie

Monia - i ja przylazłam ale już idę bo znowu doła łapię ;)

Babo droga - jak Ty to robisz???!!!!!!

Z moich obliczeń wynika że Ty tego swojego (juz pełnoletniego ) syna musiałas sobie w przedszkolu zrobić :rotfl:

Odezwala się ta, co swoją Julkę w żłobku zrobiła, przyznaj sie Kinia, jakiego ananasa tam poderwałaś ? :rotfl:

"O fuck" razy dwa:jawdrop:

EDIT: Monia, zdradz ten swój sekret.....no wiesz....jak Ty to robisz?:D

Ola;) ratunku!!!! ... co robię tanczę:lol2::lol2::lol2:

Ale wesoło!! Która to Ty? Nie mów ze ta nastolatka w szortach
:yes:zrobiona na nastolatkę;)

Monia - i ja przylazłam ale już idę bo znowu doła łapię ;)

Babo droga - jak Ty to robisz???!!!!!!

Z moich obliczeń wynika że Ty tego swojego (juz pełnoletniego ) syna musiałas sobie w przedszkolu zrobić :rotfl:

Kinga no wiesz co????? ja tu chce porozweselać, a tu ty uciekasz ;)

Monia jak trawa podlewana i dobrze nawozona to mogą byc pedraki.
o to dopiero!!! fuck!!!!

Odezwala się ta, co swoją Julkę w żłobku zrobiła, przyznaj sie Kinia, jakiego ananasa tam poderwałaś ? :rotfl:
Kinga to własnie miałam na myśli!!!!:)

Ola dzięki!!!! no u nas norma na imprezach - sz\alone tance. tym razem były hity z Eski i Vivy. nikt nie chciał lat osiemdziesiąto- dziewiedziesiątych - ulubionych mojego M, ;) takich jak Sandra, Samantha, modern Talking i Blue System;)

nie chodziłam do żłobka :p :P :p Miałam nianię ale nie pamietam, żeby mi kawalerów sprowadzała :rotfl: To musiało byc wobec tego niepokalane poczęcie :rotfl: ;)

nie chodziłam do żłobka :p :P :p Miałam nianię ale nie pamietam, żeby mi kawalerów sprowadzała :rotfl: To musiało byc wobec tego niepokalane poczęcie :rotfl: ;)
:lol2::rotfl:z Julką????

byłam u ciebie;) i przeczytałam ,że masz smutne dni. czego absolutnie nie widać panno nieskalana:rotfl:

dziewczyny chciałam coś nie coś wrzucić z wypadu do E, tylko komputer coś nie czyta płytek:offtopic: musze na nośnik przegrać.

a u nas po staremu - walczymy z trawą , która cały czas jest jakby uschnięta:jawdrop: dziś pada, to może podlaeją ją pożądnie

Monika, zgłasza się ta od kota bliźniaka :D Wkleiłam fotki u Karoliny - nieładnie śmiecę, ale ciągle mi się to jakoś plącze z tym przenoszeniem się z wątku do wątku.

No to pokazuję moje sierściuszki – Pasqala i filozoficzną kocicę Spinozę

Pasqal_na_wierzbie.jpg Spinoza_na_parapecie.jpg

Też bym z przyjemnością zobaczyła fotki z Egiptu. Mieszkałam tam kiedyś służbowo rok i ciągle tęsknię.

Trawa - sprawdzałaś korzenie? Jeśli kępki łatwo wyciągnąć ręką, to mogły ja podgryźć pędraki różnych chrząszczy. Pokop troszkę tu i ówdzie i sprawdź czy sa białe pędraki. Wtedy przechlapane – trawnik do wymiany. Trzeba zdjąć wierzchnią warstwę i nasypać nowej ziemi. A wcześniej całość jeszcze potraktować chemią przeciw pędrakom. Znajomi mieli tak już 2 razy.

Monika, przedstawiam się troszkę – też jestem ta co ma bliżej do 40-ki (choć z drugiej strony) i dorosłą córkę już na swoim :D