emiranda 29.05.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Heloo, a gdzie właścicielka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.05.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 pestka widaj. już dorosłą córkę????? to chyba miałaś ją juz w żłobku jak Kinga/ Kicie śliczne. moj ma więcej czarnego. a z pędrakami mnie zasmuciłaś . będziemy kopać pod kabel internetowy to się zobaczy. Zresztą trawnik zakładali mi specjaliści- to oni powinni sie domyślać czemu trawa taka licha:offtopic: Alu hejka ola pędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.05.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Wręcz odwrotnie swoje przeżyłam zanim się odzieciłam, ale starzeć się nie lubię i nie mam zamiaru. W końcu ma się tyle lat na ile się czuje. Choć trochę mniej moglabym mieć, ale pod warunkiem zachowania doświadczenia i mądrości Duś fachowców o trawę, a ona jest z rolki czy siana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.05.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Siana:) zaraz pojdę kopać , szukać pędraków!!!!! i mam nadzieję ,że ich nie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.05.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Dziewczyny nie pisałam o tym , bo to forum budowlane. ale mnie korci:p przedłużyłam sobie rzęski......... i wytrzymałam tylko 3 dni:sick: oczy mnie swędziały, szczypały i łzawiły. prawie 2 stówy poszły do doopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.05.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 ale taka metoda na stale? (czyli do wypadniecia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.05.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 MarJelka miała tak na spotkaniu zrobione super to wyglądało, to nie jest na stałe wytrzymuja około dwa miesiące i na nowo trzeba robić, tez sie boje, że będe na to uczulona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.05.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) monia ale jak wyglądałaś ? Fajnie ? Szkoda, że się nie ostały . Zaczynasz dołączać do klubu poszkodowanych którego przewodniczącą jest magazet . Ona i z nogami miała problemy, i z włosami . a pędraki to podobno często są, jak się zastosuje siatkę p.kretom (bo to ich ulubione jedzonko). Ale Ty chyba nie masz ? Edytowane 30 Maja 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.05.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 trzymają się około 4 tygodnie i trzeba uzupełniać:) mnie jako tako nie uczulają, tylko podrazniają , gdy zamykałam oko, bo malowane miałam dolne rzęsy zwykłym tuszem. Górne mi zabierały tusz zdolnych i oczy mi łzawiły!!!! dodatkowo bardzo mnie bolała głowa:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.05.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Magda zet?????jaki problem z włosami??? a z nogami?????( naczynka????) rzęsy miałam bardzo naturalne - rzadkie. i super były!!!!! bardzo mi szkoda,że nie mogę ich nosić. Może za miesiąc zrobię jeszcze jedno podejście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.05.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Moni, a probowalas takich jednorazowych naturalnych kiedykolwiek? Tu masz filmik dziewczyny wizazystki (warto obejrzec jej makijaze, najlepiej te nowsze, krecone w HD, suuuuper) Ja chce sie na to skusic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.05.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Monia, ale jak to cię głowa bolała od rzęs?! :lol2: Może miałaś za długie i za gęsto? Było sobie na pierwszy raz zrobić delikatnie cobyś się powoli przyzwyczajała:rolleyes: Jakie miałaś te rzęsy? Ja mam jedwabne, są bardzo delikatne i nie podrażniają, czasem gdzieś się wywiną, najbardziej po nocy , jak wygniotę je od poduszki i wtedy coś tam kuje i podrażnia, ale mam specjalną szczoteczkę i je delikatnie rozczesuję, żeby mnie nigdzie nie drażnił wykręcony włosek. Zdjęłaś je już? Alu ty też planujesz rzęski? Ja na pewno przez całe lato zamierzam przedłużać, jestem zachwycona, a mój m ostatnio nawet stwierdził żebym następnym razem zrobiła sobie jeszcze dłuższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.05.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Koniecznie dziewczyny obejrzyjcie ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=TNBGHBcUKY8 W drugiej minucie kazdy przezywa szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.05.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ja na pewno przez całe lato zamierzam przedłużać, jestem zachwycona, a mój m ostatnio nawet stwierdził żebym następnym razem zrobiła sobie jeszcze dłuższe zawsze możesz francuza zapleść . ps. piękne były, żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.05.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Monia pewnie ,że tak - na imprezy . Kupowałam w Inglocie. ale one są tak na 1 wyjście, bo sie odklejają. te co ma ta laska na filmiku trzymają się dłużej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.05.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 zawsze możesz francuza zapleść . ps. piękne były, żartowałam :oops: eeej, a ja nie zauwazylam ale w sumie to chyba dobrze. To znaczy ze nie rzucaly sie w oczy jako sztuczny twor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.05.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Alu ty też planujesz rzęski? Bardzo mi się u Ciebie podobały i bardzo bym chciała, dobrze mówisz, że na pierwszy raz nie tak gęsto i nie takie długie, tak mi moja bratowa kosmetyczka tez mówiła. Zobaczymy, jak pojade do Gdyni? Jak sie juz przyzwyczaiłas to rób dłuższe, piękne rzęsy czynią oko jeszcze piekniejszym. A wiesz jak leżąłam w szpitalu we Francji to tam była taka pielegniarka, która miała bardzo długie dolne rzesy i tak pięknie je malowała, nawet mi pokazywała jak, super to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.05.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 : a ja nie zauwazylam ja bym też nie zauważyła, ale rozmawiałyśmy o tym cudzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.05.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Monia pewnie ,że tak - na imprezy . Kupowałam w Inglocie. ale one są tak na 1 wyjście, bo sie odklejają. te co ma ta laska na filmiku trzymają się dłużej???? Nie no, nie dluzej, napisalam ze jednorazowe. Ale wielokrotniego uzytku. Ona mowi ze ma te od kilku ... lat (?) Te z Inglota sa slabej jakosci Jak chcesz takie na stale, to sprobuj jeszcze zrobic gdzie indziej i inne po prostu. Tak jak pisze MarJel - jedwabne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.05.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Marta miałam jedwabne i bardzo delikatne. zrobione najkrótsze. nie wiem , ja mam chyba za bardzo wrażliwe oczy!!!!!!oczy mi nagle zaczęły same łzawić, szczypać. Akurat była osimnastka Syna. i strasznie mnie toi denerwowało. po za tym miałam przeszklone oczy:sick: podobno klej był antyalergiczny i nie powinien mnie uczulać. A rzęsy chyba same w sobie mnie podrażniały. dolna powieka mnie swędziała!!!! może dolnych nie powinna była malować , chociaż przez kilka dni. Monia ja już przeżyłam szokOna ma wszystko sztuczne:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts