MarJel 31.05.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 jak to po co??? pytasz się??? ja w czapkach i okularach po plaży paradowałam:p jak raz pomalowałam rzęski i zapomniałam to wyszłam z wody umaziana na czarno:p jak murzynka:D Monia znam ten ból:p też się nie rozstawałam z czapką i okularami w tym roku postanowiłam to zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.05.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Noo zdjatka obejrzałam, fajnie czas spedzaliscie, ja tez zazdraszczam, ale jaka opalona super. Chyba te zdjecia przekonały mnie, zeby sie wybrac do Egiptu, ale oczywiście jesienią Pamietasz moze hotel w ktorym byałas na Krecie? Alu wybierzcie się , fajna odskocznia!!! Opalona to juz był ostatni dzień!!! na Krecie byliśmy w 98 i to były apartamenty, niestety ja głupia wyrzuciłam namiary:no: to było 10-15 km od Chanii na zachod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.05.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Monia znam ten ból:p też się nie rozstawałam z czapką i okularami w tym roku postanowiłam to zmienić czapkę to raczej na wielki kapelusz wymienię , aby twarzy nie opalać ale jeśc już będę w barze bez lokularów:p z nowymi rzęskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.05.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 czapkę to raczej na wielki kapelusz wymienię , aby twarzy nie opalać ale jeśc już będę w barze bez lokularów:p z nowymi rzęskami Kochana daj sobie spokój z kapeluszem jedynie na czoło jakaś opaska, zrób sobie takie rzęsy ze ci dadzą cień na całą twarz:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.05.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Kochana daj sobie spokój z kapeluszem jedynie na czoło jakaś opaska, zrób sobie takie rzęsy ze ci dadzą cień na całą twarz:rotfl: czemu na to nie wpadłam pierwsza Piękne zdjęcia Zazdroszczę wyjazdu ,bo ja już od początku budowy (3 lata !)nie byłam nigdzie na wakacjach:bash:,my na wakacje jeździmy do PL;) Monika fajna kobitka z Ciebie .mam nadzieję ,ze Cię kiedyś poznam dzięki Ola !!!! na pewno sie kiedyś spotkamy !!! ja na razie nie wybieram sie nigdzie z forum:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.05.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ola.u czytałaś u siebie jak dziewczyny cie wychwalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.05.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Monia super laska jesteś nas znajomi chcieli wyciągnąć na majówkę do Egiptu ale ja mam jakieś opory;) a od od początku budowy to tylko co najwyżej Cro i polskie morze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.05.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Monia super laska jesteś nas znajomi chcieli wyciągnąć na majówkę do Egiptu ale ja mam jakieś opory;) a od od początku budowy to tylko co najwyżej Cro i polskie morze... to chyba ja ci ułatwiłam wybor!!!! dla mnie super!!! gorąci i morze cieplutkie i czyściutkie:p koniecznie się wybierzcie. ae nie w wakacje - za gorąco:p my na wakacje prawie co roku na Chorwację jeżdzimy:p uwielbiamy tamtejszy klimat wakacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.05.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 to chyba ja ci ułatwiłam wybor!!!! dla mnie super!!! gorąci i morze cieplutkie i czyściutkie:p koniecznie się wybierzcie. ae nie w wakacje - za gorąco:p my na wakacje prawie co roku na Chorwację jeżdzimy:p uwielbiamy tamtejszy klimat wakacyjny może do zimy się zdecyduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.05.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 może do zimy się zdecydujęno w sam raz!!!! na wyjazd w ciepłe kraje:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 31.05.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ja też chcę rzęsy, ale jakoś się nie mogę do tego zebrać. Gdzie te zdjęcia, też chciałabym zobaczyć piękną Monię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.05.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ja też chcę rzęsy, ale jakoś się nie mogę do tego zebrać. Co Wy wszystkie z tymi rzesami Monia jest na fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.05.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ania dawno cię nie było!!! witaj! kochana ja tych rzęsek już nie mam:p ale zrobię. na fb są fotki.Jesteś znajomą MOni( Monsabii)???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.05.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Co Wy wszystkie z tymi rzesami Monia jest na fbjak wszystkie:P Monia telepatia ciebie do mnie sciągnęła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.05.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Monia - mnie na fb ni ma wieć zaraz mi to na maila fotki proszę !!!! Biegusiem !!! Jakbys nie pamietała to : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.05.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Monia, jak ja Ci zazdroszcze...piekne fotki i czuc ze sie super bawiłas:wiggle: wiesz, ze mysmy nigdzie nie byli na zadnej TAKIEJ wycieczce? Od zawsze: nie ma czasu, nie ma czasu.... Bylismy razem w UK, we Włoszech i wszystkich "osciennych" ale zeby gdzies...tak...no wiesz...egzotycznie-to nigdy:bash: No to musicie koniecznie nadrobić My gdybysmy nie jeździli tu i ówdzie to juz bysmy dawno dom mieli i to nie taki byle jaki jak teraz budujemy . Nawet w związku z tymi naszymi podróżami poszłam na jeden mały kompromis aranżacyjny w gabinecie - i na jednej ze ścian będzie fototapeta z mapą świata i poznaczymy na niej miejsca w których już bylismy i zapiszemy datę bo pamięc ulotna ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.05.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 No to musicie koniecznie nadrobić My gdybysmy nie jeździli tu i ówdzie to juz bysmy dawno dom mieli i to nie taki byle jaki jak teraz budujemy . Nawet w związku z tymi naszymi podróżami poszłam na jeden mały kompromis aranżacyjny w gabinecie - i na jednej ze ścian będzie fototapeta z mapą świata i poznaczymy na niej miejsca w których już bylismy i zapiszemy datę bo pamięc ulotna .....szcęściara:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.05.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 szcęściara:yes: eno bez przesady ! Zycie mnie nauczyło, że szczęście to wyłącznie zdrowie dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.05.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 swięta racja1!!!eno bez przesady ! Zycie mnie nauczyło, że szczęście to wyłącznie zdrowie dzieci ale co zobaczyłaś to twoje:p i nic na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.05.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 na jednej ze ścian będzie fototapeta z mapą świata i poznaczymy na niej miejsca w których już bylismy i zapiszemy datę bo pamięc ulotna ..... pochwal sie! Ja mam nadzieje ze jeszcze sobie moja posuche podroznicza porzadnie odbije. Zamierzam przy pierwszej okazji i mozliwosci wybrac sie do Tajlandii na wlasna reke. Do tej pory tylko Egiptx2, Turcja, Kenia, no i Europa (Kreta, Rodos, Majorka, Wlochy i takie tam). Skromniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts