Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

jak to po co???:p

pytasz się??? ja w czapkach i okularach po plaży paradowałam:p jak raz pomalowałam rzęski i zapomniałam to wyszłam z wody umaziana na czarno:p jak murzynka:D

Monia znam ten ból:p też się nie rozstawałam z czapką i okularami w tym roku postanowiłam to zmienić :rolleyes:

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Noo zdjatka obejrzałam, fajnie czas spedzaliscie, ja tez zazdraszczam, ale jaka opalona super. :)

Chyba te zdjecia przekonały mnie, zeby sie wybrac do Egiptu, ale oczywiście jesienią:)

Pamietasz moze hotel w ktorym byałas na Krecie?

Alu wybierzcie się , fajna odskocznia!!!:p

Opalona to juz był ostatni dzień!!!

na Krecie byliśmy w 98 i to były apartamenty, niestety ja głupia wyrzuciłam namiary:no: to było 10-15 km od Chanii na zachod

czapkę to raczej na wielki kapelusz wymienię , aby twarzy nie opalać:p ale jeśc już będę w barze bez lokularów:p z nowymi rzęskami

Kochana daj sobie spokój z kapeluszem jedynie na czoło jakaś opaska, zrób sobie takie rzęsy ze ci dadzą cień na całą twarz:rotfl:

Kochana daj sobie spokój z kapeluszem jedynie na czoło jakaś opaska, zrób sobie takie rzęsy ze ci dadzą cień na całą twarz:rotfl:
:p czemu na to nie wpadłam pierwsza :lol2:

Piękne zdjęcia :yes:

Zazdroszczę wyjazdu ,bo ja już od początku budowy (3 lata !)nie byłam nigdzie na wakacjach:bash:,my na wakacje jeździmy do PL;)

Monika fajna kobitka z Ciebie :yes:.mam nadzieję ,ze Cię kiedyś poznam :)

dzięki Ola !!!!

na pewno sie kiedyś spotkamy !!! ja na razie nie wybieram sie nigdzie z forum:p

Monia super laska jesteś :jawdrop:

nas znajomi chcieli wyciągnąć na majówkę do Egiptu ale ja mam jakieś opory;) a od od początku budowy to tylko co najwyżej Cro i polskie morze...

to chyba ja ci ułatwiłam wybor!!!! dla mnie super!!! gorąci i morze cieplutkie i czyściutkie:p koniecznie się wybierzcie. ae nie w wakacje - za gorąco:p

my na wakacje prawie co roku na Chorwację jeżdzimy:p uwielbiamy tamtejszy klimat wakacyjny

Monia, jak ja Ci zazdroszcze...piekne fotki i czuc ze sie super bawiłas:wiggle: wiesz, ze mysmy nigdzie nie byli na zadnej TAKIEJ wycieczce? Od zawsze: nie ma czasu, nie ma czasu....:bash: Bylismy razem w UK, we Włoszech i wszystkich "osciennych" ale zeby gdzies...tak...no wiesz...egzotycznie-to nigdy:bash:

No to musicie koniecznie nadrobić :yes: My gdybysmy nie jeździli tu i ówdzie to juz bysmy dawno dom mieli i to nie taki byle jaki jak teraz budujemy . Nawet w związku z tymi naszymi podróżami poszłam na jeden mały kompromis aranżacyjny w gabinecie - i na jednej ze ścian będzie fototapeta z mapą świata i poznaczymy na niej miejsca w których już bylismy i zapiszemy datę bo pamięc ulotna .....

No to musicie koniecznie nadrobić :yes: My gdybysmy nie jeździli tu i ówdzie to juz bysmy dawno dom mieli i to nie taki byle jaki jak teraz budujemy . Nawet w związku z tymi naszymi podróżami poszłam na jeden mały kompromis aranżacyjny w gabinecie - i na jednej ze ścian będzie fototapeta z mapą świata i poznaczymy na niej miejsca w których już bylismy i zapiszemy datę bo pamięc ulotna .....
szcęściara:yes:

na jednej ze ścian będzie fototapeta z mapą świata i poznaczymy na niej miejsca w których już bylismy i zapiszemy datę bo pamięc ulotna .....

pochwal sie!

Ja mam nadzieje ze jeszcze sobie moja posuche podroznicza porzadnie odbije.

Zamierzam przy pierwszej okazji i mozliwosci wybrac sie do Tajlandii na wlasna reke. Do tej pory tylko Egiptx2, Turcja, Kenia, no i Europa (Kreta, Rodos, Majorka, Wlochy i takie tam). Skromniutko