Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

pochwal sie!

Ja mam nadzieje ze jeszcze sobie moja posuche podroznicza porzadnie odbije.

Zamierzam przy pierwszej okazji i mozliwosci wybrac sie do Tajlandii na wlasna reke. Do tej pory tylko Egiptx2, Turcja, Kenia, no i Europa (Kreta, Rodos, Majorka, Wlochy i takie tam). Skromniutko

no ja tez tak skromniutko jak ty Monia.

a na Chorwacji byłaś????

ODPISZ JUTRO, bo teraz na pewno śpisz:p

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia jaka Ty doopa jesteś, szok. Co Ty robisz, że tak wyglądasz ???

Ja niestety na wakacje jeźdżę co roku nad nasze polskie m. JEdynie tuż przed budową wybraliśmy się do Tunezji. I cudownie wspominam ten okres.Kocham arabskie kraje, jestem nimi zauroczona. Byłam też w Bułgarii (miesiąc), Chorwcji (dla mnie tragedia) i w Finlandii. Ale co roku wolałabym jednak jednak do arabów jeździć. Rajcuje mnie jeszcze Gruzja, Pakistan i Maroko. No ale na razie spędzam w tych krajach długie dnie za pośrednictwem książek wyłącznie :(.

pochwal sie!

Ja mam nadzieje ze jeszcze sobie moja posuche podroznicza porzadnie odbije.

Zamierzam przy pierwszej okazji i mozliwosci wybrac sie do Tajlandii na wlasna reke. Do tej pory tylko Egiptx2, Turcja, Kenia, no i Europa (Kreta, Rodos, Majorka, Wlochy i takie tam). Skromniutko

Z kontynentów tylko na Antarktydzie i w Azji jeszcze nie byliśmy .... Ubolewam tylko nad tym, że Lena w duzo gorszym okresie ekonomicznym się urodziła i będzie duzo do tyłu w podróżach niż starsza siostra..... No ale może nadrobi kiedyś w dorosłym życiu ;)

Nam się marzy kontynuować te nasze małe szaleństwa ale nie wiem na ile z kredytem u boku nam się do uda :(

Monia - zdjęcia doszły . Znów Cię nie lubię :p :P :p Niezła doopa z Ciebie. I jaki brzusio masz płaściutki :jawdrop: U mnie fałda na fałdzie :( :( :(

A wielbłąda wspominam bardzo niemiło. Jakiś nieusłuchany gamoń mi się trafił. Poza tym sam moment wsiadania i wysiadania tzn jego klękania był dla mnie stresujący

no przecież nie będę wymieniać :p

no wlasnie chcialam sobie powzdychac

W samej Ameryce polnocnej jest nie tylko USA, a Kuba, Meksyk, Canada, Karaiby, California, Floryda, Bahama, Alaska ... nie, nie starczy zycia :cry::cry::cry:

A widzialyscie nasza Krakowke w najnowszym japonskim Vogue ?

Ale zeby sie tak kolezankom z fm nie pochwalic?

Foch

Zrzut ekranu 2012-06-01 (godz. 13.44.18).jpg

Monia dzięki wszystko ok. dopiero do domu wróciłam:yes:

Monia jaka Ty doopa jesteś, szok. Co Ty robisz, że tak wyglądasz ???

Ja niestety na wakacje jeźdżę co roku nad nasze polskie m. JEdynie tuż przed budową wybraliśmy się do Tunezji. I cudownie wspominam ten okres.Kocham arabskie kraje, jestem nimi zauroczona. Byłam też w Bułgarii (miesiąc), Chorwcji (dla mnie tragedia) i w Finlandii. Ale co roku wolałabym jednak jednak do arabów jeździć. Rajcuje mnie jeszcze Gruzja, Pakistan i Maroko. No ale na razie spędzam w tych krajach długie dnie za pośrednictwem książek wyłącznie :(.

Grubaska się odezwała:P

Mirelko Arabowie są super!!!! wszystko i wszyscy im się podobają!!!!! U nas nawet jeden chciał być żoną kuzyna mojego M . tego olbrzymiego:yes::lol2:

To sie dowiedzialam ... ;)
i ja też , że Kinga jeszcze tylko pingwinów nie widziała!!!!

jak to w Azji nie byłaś??? jeśli Turcje zaliczyłaś to byłaś:yes:

a w Australii byłaś????

Monia - zdjęcia doszły . Znów Cię nie lubię :p :P :p Niezła doopa z Ciebie. I jaki brzusio masz płaściutki :jawdrop: U mnie fałda na fałdzie :( :( :(

A wielbłąda wspominam bardzo niemiło. Jakiś nieusłuchany gamoń mi się trafił. Poza tym sam moment wsiadania i wysiadania tzn jego klękania był dla mnie stresujący

oj z brzuch brzuchem , popatrz na udo sztangistki:lol2:

a z wielbładem !!! uFFFF:cool: potem do baru na drinka!!! wyszarpał mnie i kurczowo sie trzymałam,żeby nie gwizdnąc na p..k:yes:

a Chłopaka od wielłbłada adoptowaliśmy:D był młodszy od mojego syna!!! miał darmowe picie na plaży:D

A mi sie marzy podróz nad Bajkał:)
oj Ala!!!! na następny urodzinowy prezent jak ulał

Monia zobacz Vogue cichaczem moją fotkę wypuścił!!!:rotfl:

Monia wiesz, że dopiero teraz przyjrzałam się tej Turcji i rzeczywiście ona nalezy do Azji :jawdrop: Byłam święcie przekonana, że do Europy :oops: (nalezy ale tylko 3% powierzchni, nie sądzę żebym była akurat na tych 3% :rotfl: ) - no cóż- człowiek się uczy całe życie . Zatem tylko pingwiny mi zostały :lol2:

Tak, bylismy u kangurów i misiów Koala :yes: , w USA byłam sama jako nastolatka (ech...kiedy to było :eek: ) a z południowej to urlop w Brazylii. To 3 najdalsze eskapady. Reszta to standarcik ;)

Ps.

a ja myslałam , że p(oślade)k :rotfl:

Monia wiesz, że dopiero teraz przyjrzałam się tej Turcji i rzeczywiście ona nalezy do Azji :jawdrop: Byłam święcie przekonana, że do Europy :oops: (nalezy ale tylko 3% powierzchni, nie sądzę żebym była akurat na tych 3% :rotfl: ) - no cóż- człowiek się uczy całe życie . Zatem tylko pingwiny mi zostały :lol2:

Tak, bylismy u kangurów i misiów Koala :yes: , w USA byłam sama jako nastolatka (ech...kiedy to było :eek: ) a z południowej to urlop w Brazylii. To 3 najdalsze eskapady. Reszta to standarcik ;)

Ps.

a ja myslałam , że p(oślade)k :rotfl:

:D dziewczyny jeszce kto ma jakieś skojarzenia?????:rotfl:

kinga a w Brazyli jak jest???? podobało ci się????? ja bym tam chciała polecieć!!!! i jeszcze do Meksyku i pn Południowej Ameryki ruiny Azteków i Majów zobaczyć????

a w New Zeeland byłaś?????