monika996 01.06.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 O już m wrocił??? bo moj chyba jutro:( wino jest Old gruzia semi -dry. jak dla mnie za słodkie:yes: ja mam kilka do leżakowania. I leżakują w garażu:lol2: no to Monia na zdrówko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Niemieccy lokalni winiarze .... to brzmi egzotycznie Choye tez bardzo lubie, ale tylko wyjatkowo od czasu do czasu z kostkami lodu (swoja droga musze sobie kupic, tak dawno nie pilam). Na co dzien musi byc mocno wytrawne. Ostatnio nawet wytrawny shiraz i cabernet nie przejdzie (w ilosci wiekszej niz kieliszek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.06.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 ola ja nie wiem , czy takie u nas kupię!!!poszukam:D ale jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.06.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 To i ja sie dołączam bo mam własnie ochote na winko a m usypia Lenke i nie ma kto do sklepu skoczyć Julce jeszcze nie sprzedadzą Monia - jeszcze wiele miejsc (New Zealand tez) które na razie muszą pozostać w sferze marzeń..... Zachciało się chałupy na kredyt to teraz palcem po mapie będe latać Dlatego se taka byczą (3mx2m) strzelę , a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.06.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Niemieccy lokalni winiarze .... to brzmi egzotycznie Choye tez bardzo lubie, ale tylko wyjatkowo od czasu do czasu z kostkami lodu (swoja droga musze sobie kupic, tak dawno nie pilam). Na co dzien musi byc mocno wytrawne. Ostatnio nawet wytrawny shiraz i cabernet nie przejdzie (w ilosci wiekszej niz kieliszek) no jak 1 kieliszek, a k jedzie po zapasy:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 ola ja nie wiem , czy takie u nas kupię!!! poszukam:D ale jutro Kupisz na pewno Na pewno tez pilas w sushi barze kiedys My w czasie euforii kupowalismy taka choye w 5l baniakach z kranikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 no jak 1 kieliszek, a k jedzie po zapasy:confused: ze takiego wytrawnego slodkawego wiecej niz kieliszek nie moge Bordeaux czy merlota juz butelke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.06.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Kupisz na pewno Na pewno tez pilas w sushi barze kiedys My w czasie euforii kupowalismy taka choye w 5l baniakach z kranikiem w Almie będzie na 99 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.06.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 ze takiego wytrawnego slodkawego wiecej niz kieliszek nie moge Bordeaux czy merlota juz butelke i w głowie ci się nie kręci:cool: ja uwielbiam Merlota i sauvingnon(dobrze napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 tylko brzmi bo eksportują swoje winko w różne zakątki świata ,tylko już bo innej cenie Także to nie są jakieś bełty e nieee, ja nie myslalam o beltach, tylko o dostepnosci slad ja mam takiego niemieckiego lokalnego winniarza w srodku stolicy wytrzasnac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.06.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 ok dawaj portretowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.06.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 e nieee, ja nie myslalam o beltach, tylko o dostepnosci slad ja mam takiego niemieckiego lokalnego winniarza w srodku stolicy wytrzasnac? z Ola się umówić na winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 i w głowie ci się nie kręci:cool: ja uwielbiam Merlota i sauvingnon(dobrze napisałam po dwoch butelkach tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.06.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Moja siostra w czasach studenckich dorabiała sobie w knajpie sushi i załatwiała nam 10 litrowe kartony z kranikiem po 150zł. i dobre było>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Moja siostra w czasach studenckich dorabiała sobie w knajpie sushi i załatwiała nam 10 litrowe kartony z kranikiem po 150zł. czaaaaaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.06.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 po dwoch butelkach tak mnie już po 1:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 mnie już po 1:stirthepot: no dooooobra, po 1 tez juz jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 pyszne ,obiecała nam załatwić przez znajomych ,taki kartonik na parapetówę i nadal za 150? zalatwi 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 zapytam ,ale to jakby coś dopiero na lipiec a kiedy badz ale miej mnie na uwadze wypilam swoj przydzial, ide mezowi watrobke smazyc, bo juz jest w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.06.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 a kiedy badz ale miej mnie na uwadze wypilam swoj przydzial, ide mezowi watrobke smazyc, bo juz jest w drodze a masz jakiś patent żeby nie strzelała bo ja najnormalniej w swiecie stresuję sie przy wątróbce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.