Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

Ja tam sie do czyjegos opijactwa przyczyniac nie bede. Wystarczy ze sama watrobe zalewam ;)

T Ani Ani :yes:

Watrobka sfrancuska ;)

No to sie smazy wczesniej 3 cebulki na zloto, odklada, potem na tej samej patelni omaczona watrobke (trzeba wyczuc moment kiedy skonczyc, zeby nie wyszla twarda i sucha, musi byc ... wiadomo jaka), obsmazyc z kazdej strony, posolic leciutko, wylaczyc zeby sie sciela i wrzucic rozkruszony trojkacik sera plesniowego i cebulke. Poczekac te 2-3 minuty. Mocno popieprzyc. Podawac z bagietka. Pyyyyycha

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Watrobka sfrancuska ;)

No to sie smazy wczesniej 3 cebulki na zloto, odklada, potem na tej samej patelni omaczona watrobke (trzeba wyczuc moment kiedy skonczyc, zeby nie wyszla twarda i sucha, musi byc ... wiadomo jaka), obsmazyc z kazdej strony, posolic leciutko, wylaczyc zeby sie sciela i wrzucic rozkruszony trojkacik sera plesniowego i cebulke. Poczekac te 2-3 minuty. Mocno popieprzyc. Podawac z bagietka. Pyyyyycha

mniammm......

soki żołądkowe mnie zaraz zabiją :rotfl:

a mówimy o drobiowej czy wszystko jedno jaka?

Ktora rozowa? Wy jakies inne foty chyba ogladacie
Monia ta z baletnicy zdjęta:D

Aniu i ja obejrzałam. I powiem Ci tak sobie ciebie wyobrażałam!!!! jaki dom , taka właścicielka:yes: coś w tym jest!!!!! i coś nie cos pobazgrałam na twoim profilu:cool: wybacz

Monia wysłałam :yes:

Sprawdziłam dzisiaj w wysłanych i się okazało ,że wczoraj faktycznie wysłałam Kindze 1 fotkę ,a jeszcze się sprzeczałam ,że 2 ,ale wstyd :oops:,chyba za dużo tego winka było :p

:D Ola już oblookałam:yes:

:jawdrop: Super!!! i blondynka i szatynka!!!! i oczywiście bardzo fajnie wyglądasz prawie bez makijażu!!!!

ale ty młodziutka jesteś!!!! w wieku mojego syna:yes:

a winka wypiłam wczoraj tylko pól butelki i miałam :stirthepot: ale za słodkie było

Monika, nie ważne co w metryce, ważne na ile się czujesz ;)

przynajmniej ja tak sobie tłumaczę oglądając swoją dolinę łez i wodospady ;)

Nie do konca to prawda, nawet jeżeli my sie czujemy na 18, to inni wokól mówią jaka "stara baba" :) o czym ja mam z nia rozmawiać :(