monsanbia 01.06.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ja tam sie do czyjegos opijactwa przyczyniac nie bede. Wystarczy ze sama watrobe zalewam T Ani Ani Watrobka sfrancuska No to sie smazy wczesniej 3 cebulki na zloto, odklada, potem na tej samej patelni omaczona watrobke (trzeba wyczuc moment kiedy skonczyc, zeby nie wyszla twarda i sucha, musi byc ... wiadomo jaka), obsmazyc z kazdej strony, posolic leciutko, wylaczyc zeby sie sciela i wrzucic rozkruszony trojkacik sera plesniowego i cebulke. Poczekac te 2-3 minuty. Mocno popieprzyc. Podawac z bagietka. Pyyyyycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.06.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Monia dzięki. zapisałam:yes: oj tam od razu pijactwa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.06.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Watrobka sfrancuska No to sie smazy wczesniej 3 cebulki na zloto, odklada, potem na tej samej patelni omaczona watrobke (trzeba wyczuc moment kiedy skonczyc, zeby nie wyszla twarda i sucha, musi byc ... wiadomo jaka), obsmazyc z kazdej strony, posolic leciutko, wylaczyc zeby sie sciela i wrzucic rozkruszony trojkacik sera plesniowego i cebulke. Poczekac te 2-3 minuty. Mocno popieprzyc. Podawac z bagietka. Pyyyyycha mniammm...... soki żołądkowe mnie zaraz zabiją a mówimy o drobiowej czy wszystko jedno jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.06.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 KInga chyba drobiowa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.06.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 KInga chyba drobiowa:yes: to dobrze bo ja tylko taka jestem w stanie "oprawić" i sie nie zerzygac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.06.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 a co z hazelką? znów nam na łikend zniknęła w objęciach m ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 KInga chyba drobiowa:yes: Ja kupuje indycza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.06.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ja kupuje indycza:jawdrop:serio??? taką się kupuje????? gęsia, drobowia ( kurza), wołowa , cielęca to widziałam w sklepie. ale indycza????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.06.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Monia i tu karaluchy do poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 :jawdrop:serio??? taką się kupuje????? gęsia, drobowia ( kurza), wołowa , cielęca to widziałam w sklepie. ale indycza????? Ja tam kurza i indycza widuje tylko Indycza lubie najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 02.06.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 No i ja obejrzałam - niezła laska z Ciebie:)I ta różowa spódniczka -mniam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.06.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Ktora rozowa? Wy jakies inne foty chyba ogladacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.06.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Ktora rozowa? Wy jakies inne foty chyba ogladacie Monia ta z baletnicy zdjęta:D Aniu i ja obejrzałam. I powiem Ci tak sobie ciebie wyobrażałam!!!! jaki dom , taka właścicielka:yes: coś w tym jest!!!!! i coś nie cos pobazgrałam na twoim profilu:cool: wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.06.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Monia wysłałam Sprawdziłam dzisiaj w wysłanych i się okazało ,że wczoraj faktycznie wysłałam Kindze 1 fotkę ,a jeszcze się sprzeczałam ,że 2 ,ale wstyd ,chyba za dużo tego winka było Ola już oblookałam:yes: Super!!! i blondynka i szatynka!!!! i oczywiście bardzo fajnie wyglądasz prawie bez makijażu!!!! ale ty młodziutka jesteś!!!! w wieku mojego syna:yes: a winka wypiłam wczoraj tylko pól butelki i miałam ale za słodkie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.06.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Ola witaj w klubie:yes: o winko chodzi no to właśnie( młodziutka), bo ja 10 lat dalej ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 02.06.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Monika, nie ważne co w metryce, ważne na ile się czujesz przynajmniej ja tak sobie tłumaczę oglądając swoją dolinę łez i wodospady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.06.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Monika, nie ważne co w metryce, ważne na ile się czujesz przynajmniej ja tak sobie tłumaczę oglądając swoją dolinę łez i wodospady Nie do konca to prawda, nawet jeżeli my sie czujemy na 18, to inni wokól mówią jaka "stara baba" o czym ja mam z nia rozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 02.06.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Nie do konca to prawda, nawet jeżeli my sie czujemy na 18, to inni wokól mówią jaka "stara baba" o czym ja mam z nia rozmawiać ale przecież nie ma przymusu przebywania z kimś i rozmowy na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.06.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 ale przecież nie ma przymusu przebywania z kimś i rozmowy na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 02.06.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 ja parę toksycznych znajomych wyeliminowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts