monika996 02.06.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 elena wodospady???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 02.06.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 elena wodospady???? no tak to się w języku kosmetyki estetycznej nazywa malowniczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.06.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 no tak to się w języku kosmetyki estetycznej nazywa malowniczo a w tym wszystkim Elena, ktora i z przodu i z tylu jak dziecko wyglada ... i zadnych dyskusji, wiem co widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 02.06.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 ja parę toksycznych znajomych wyeliminowałam Cześć Monia! O wątróbce się nie wypowiem, bo to jedna z niewielu rzeczy, jaka mi się nie przyjmuje:-( Poproszę inny zestaw obiadowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.06.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Cześć Monia! O wątróbce się nie wypowiem, bo to jedna z niewielu rzeczy, jaka mi się nie przyjmuje:-( Poproszę inny zestaw obiadowy;) Balbinko musisz do Moni w-ki zajrzeć na obiadek;) Elena dalej nie wiem co to te dermakologiczne wodospady?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.06.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 a w tym wszystkim Elena, ktora i z przodu i z tylu jak dziecko wyglada ... i zadnych dyskusji, wiem co widzialam Monia, miła jesteś, ale Ty mnie widziałaś raz i już się ściemniało, a ja muszę patrzeć na siebie codziennie w lustrze Balbinko musisz do Moni w-ki zajrzeć na obiadek;) Elena dalej nie wiem co to te dermakologiczne wodospady?????? Wodospady zwane również chomikami, czyli takie nawisy skóry na policzkach, kolagen zanika, a grawitacja robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.06.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Monia, miła jesteś, ale Ty mnie widziałaś raz i już się ściemniało, a ja muszę patrzeć na siebie codziennie w lustrze Ale ja zupelnie jestem powazna i jeszcze mnie denerwujesz Sciemnialo sie ... za 3 godziny chyba. Jak odjezdzalas to jeszcze jasno bylo! Nie ma o czym mowic, posture, styl ubierania sie i wyglad masz dziewczynki, no dobra, 25 latki i ja Ci zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.06.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Ale ja zupelnie jestem powazna i jeszcze mnie denerwujesz Sciemnialo sie ... za 3 godziny chyba. Jak odjezdzalas to jeszcze jasno bylo! Nie ma o czym mowic, posture, styl ubierania sie i wyglad masz dziewczynki, no dobra, 25 latki i ja Ci zazdroszcze i jeszcze niewdzięczna jestem - Monia mi komplemenci, a ja ją denerwuję ale wiesz, teraz to bym się też ucieszyła, gdyby mi ktoś powiedział, że na 3 dychy wyglądam bo w 25-tkę to photoshop musiałby mnie przerobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.06.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 teraz to bym się też ucieszyła, gdyby mi ktoś powiedział, że na 3 dychy wyglądam nie dociera ... a ja jestem pod wrazeniem moze dlatego, ze sobie Ciebie inaczej wyobrazalam. Jako bardziej powazna, faktycznie dojrzala pania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.06.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 nie dociera ... a ja jestem pod wrazeniem moze dlatego, ze sobie Ciebie inaczej wyobrazalam. Jako bardziej powazna, faktycznie dojrzala pania powinnam zmienić avatara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.06.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 powinnam zmienić avatara :yes: np na taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.06.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Na Boga dziewczynki grzeszycie jak ja miałam 35 lat to sie nawet nie zastanawiałam, że staro czy nie staro wyglądam, czułam sie na 20 tez mi sie wydawało, że na 20 wyglądam i była szczęsliwa, że jestem taka młoda Później poród mnie jeszcze odmłodził i dopiero teraz patrzę w lustro i ..................... juz nic nie powiem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.06.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 :yes: np na taki Elenko to Ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.06.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 no to Elena nowy awatarek , bo...... co tam wiek dziewczyny, zdrowie najważniejsze:yes::yes::yes: Elena chomiki mi też się robią wolę nie patrzeć w lustro za często, bo depresji można się nabawić!!!! może jakiś super kremik polecisz?????na te wodospady???? no i ogrodowo.Trawa spędza mi sen z powiek, nic nie pomogło napowietrzanie, podlewanie, dzisn byłam u ogrodniczki i ona powiedziała ,że może zmnów ją nawieśc trzeba:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 05.06.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 (edytowane) :yes: np na taki [ATTACH=CONFIG]118974[/ATTACH] to w innym wcieleniu chyba Na Boga dziewczynki grzeszycie jak ja miałam 35 lat to sie nawet nie zastanawiałam, że staro czy nie staro wyglądam, czułam sie na 20 tez mi sie wydawało, że na 20 wyglądam i była szczęsliwa, że jestem taka młoda Później poród mnie jeszcze odmłodził i dopiero teraz patrzę w lustro i ..................... juz nic nie powiem, jak ktoś kiedyś wynajdzie eliksir młodości, to się obłowi widziałyście film z Meryl Streep i Goldie Hawn "Ze śmiercią jej do twarzy"? Elenko to Ty ? ależ skąd, po prostu Monia ma wenę no to Elena nowy awatarek , bo...... co tam wiek dziewczyny, zdrowie najważniejsze:yes::yes::yes: Elena chomiki mi też się robią wolę nie patrzeć w lustro za często, bo depresji można się nabawić!!!! może jakiś super kremik polecisz?????na te wodospady???? no i ogrodowo.Trawa spędza mi sen z powiek, nic nie pomogło napowietrzanie, podlewanie, dzisn byłam u ogrodniczki i ona powiedziała ,że może zmnów ją nawieśc trzeba:o Monia ma rację, najważniejsze zdrowie, reszta to nie problemy tylko fantasmagorie ale na wodospady kremik raczej nie pomoże, lepiej się więcej całować Edytowane 5 Czerwca 2012 przez Elena76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.06.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Elena na prawdę????? całować???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.06.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Elena na prawdę????? całować???? I generalnie twarz gimnastykowac mówiąc np OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Przy całowniu dziubek sie robi i powstaja zmarszczki wokól ust, to moja specjalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.06.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 I generalnie twarz gimnastykowac mówiąc np OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Przy całowniu dziubek sie robi i powstaja zmarszczki wokól ust, to moja specjalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.06.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Dziewczyny byliśmy dziś na Lowcach głow i kinie i........... głowny bohater Roger ma tak piękny dom( oczywiście filmowy),że się zakochałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.06.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 A ja byłam dzis u fryzjera i tez jestem piękna , o! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts