Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a w tym wszystkim Elena, ktora i z przodu i z tylu jak dziecko wyglada ... :p

i zadnych dyskusji, wiem co widzialam

Monia, miła jesteś, ale Ty mnie widziałaś raz i już się ściemniało, a ja muszę patrzeć na siebie codziennie w lustrze :p

Balbinko musisz do Moni w-ki zajrzeć na obiadek;)

Elena dalej nie wiem co to te dermakologiczne wodospady??????

Wodospady zwane również chomikami, czyli takie nawisy skóry na policzkach, kolagen zanika, a grawitacja robi swoje ;)

Monia, miła jesteś, ale Ty mnie widziałaś raz i już się ściemniało, a ja muszę patrzeć na siebie codziennie w lustrze :p

Ale ja zupelnie jestem powazna i jeszcze mnie denerwujesz :p

Sciemnialo sie ... za 3 godziny chyba. Jak odjezdzalas to jeszcze jasno bylo! :lol:

Nie ma o czym mowic, posture, styl ubierania sie i wyglad masz dziewczynki, no dobra, 25 latki i ja Ci zazdroszcze

Ale ja zupelnie jestem powazna i jeszcze mnie denerwujesz :p

Sciemnialo sie ... za 3 godziny chyba. Jak odjezdzalas to jeszcze jasno bylo! :lol:

Nie ma o czym mowic, posture, styl ubierania sie i wyglad masz dziewczynki, no dobra, 25 latki i ja Ci zazdroszcze

i jeszcze niewdzięczna jestem - Monia mi komplemenci, a ja ją denerwuję ;)

ale wiesz, teraz to bym się też ucieszyła, gdyby mi ktoś powiedział, że na 3 dychy wyglądam bo w 25-tkę to photoshop musiałby mnie przerobić :lol:

Na Boga dziewczynki grzeszycie jak ja miałam 35 lat to sie nawet nie zastanawiałam, że staro czy nie staro wyglądam, czułam sie na 20 tez mi sie wydawało, że na 20 wyglądam i była szczęsliwa, że jestem taka młoda :)

Później poród mnie jeszcze odmłodził i dopiero teraz patrzę w lustro i ..................... juz nic nie powiem, :(

no to Elena nowy awatarek , bo...... :p

co tam wiek dziewczyny, zdrowie najważniejsze:yes::yes::yes::yes::yes:

Elena chomiki mi też się robią:p wolę nie patrzeć w lustro za często, bo depresji można się nabawić!!!! może jakiś super kremik polecisz?????na te wodospady????

no i ogrodowo.Trawa spędza mi sen z powiek, nic nie pomogło napowietrzanie, podlewanie,

dzisn byłam u ogrodniczki i ona powiedziała ,że może zmnów ją nawieśc trzeba:o

:yes: :yes: :yes:

np na taki :p

[ATTACH=CONFIG]118974[/ATTACH]

to w innym wcieleniu chyba ;)

Na Boga dziewczynki grzeszycie jak ja miałam 35 lat to sie nawet nie zastanawiałam, że staro czy nie staro wyglądam, czułam sie na 20 tez mi sie wydawało, że na 20 wyglądam i była szczęsliwa, że jestem taka młoda :)

Później poród mnie jeszcze odmłodził i dopiero teraz patrzę w lustro i ..................... juz nic nie powiem, :(

jak ktoś kiedyś wynajdzie eliksir młodości, to się obłowi :)

widziałyście film z Meryl Streep i Goldie Hawn "Ze śmiercią jej do twarzy"? ;)

Elenko to Ty ?

ależ skąd, po prostu Monia ma wenę ;)

no to Elena nowy awatarek , bo...... :p

co tam wiek dziewczyny, zdrowie najważniejsze:yes::yes::yes::yes::yes:

Elena chomiki mi też się robią:p wolę nie patrzeć w lustro za często, bo depresji można się nabawić!!!! może jakiś super kremik polecisz?????na te wodospady????

no i ogrodowo.Trawa spędza mi sen z powiek, nic nie pomogło napowietrzanie, podlewanie,

dzisn byłam u ogrodniczki i ona powiedziała ,że może zmnów ją nawieśc trzeba:o

Monia ma rację, najważniejsze zdrowie, reszta to nie problemy tylko fantasmagorie :yes:

ale na wodospady kremik raczej nie pomoże, lepiej się więcej całować ;)

Edytowane przez Elena76