kakusek 06.06.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 (edytowane) Ola znow zaczynasz ? Monia a moze Ty wiesz o jakims konkretnym najchetniej nie zdzierajacym z inwestora kamieniarzu ktory wykonalby mi granitowa ramke wokoł kominka? Wysłałam juz kilka zapytan ale jak na razie ceny mnie zaskakuja Edytowane 6 Czerwca 2012 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.06.2012 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 ale tu ploty:lol: A ja dziś wybrałam się zmężem do kina po raz pierwszy od ok. 10 miesięcy... planowaliśmy to wyjście od wielu, wielu tygodni ("planowaliśmy" znaczy - organizowaliśmy nianię na wieczór)... no i jak w końcu trafilismy do kina, to się załamałam:bash: Jakie tytuły... no normalnie dno z bąbelkami... nic znanego, nic polecanego, żadnych hitów:sick: Aż zadzwoniłam do Moni (warszawianki;)) po poradę I dobrze poradziła, uratowała nam wieczór:hug: - byliśmy na "Uwodzicielu" - całkiem, całkiem:yes: A ci "Łowcy głów" to w końcu fajni czy niebałdzo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.06.2012 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 A ja się przed chwilą zakochałam w domu Oli i już bym chętnie drugi budowała pierdaczysz Kochana,ale przytulaska Ci sprzedam:hug: A ja byłam dzis u fryzjera i tez jestem piękna , o! ;) poko, poka:lol: porównamy sobie nasze fryzurki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.06.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 uratowała nam wieczór:hug: - byliśmy na "Uwodzicielu" to znaczy ze maz mnie nie przeklal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.06.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 to znaczy ze maz mnie nie przeklal No przez pierwsze 20 minut filmu mógł mieć zamiar:lol2: wolno się rozkręcał... ale w rezultacie bardzo fajny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.06.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 A ja byłam dzis u fryzjera i tez jestem piękna , o! ;) o to się pochwal!!!! coś specjalnego na Euro;) priv mail Kinga:) Ola znow zaczynasz ? Monia a moze Ty wiesz o jakims konkretnym najchetniej nie zdzierajacym z inwestora kamieniarzu ktory wykonalby mi granitowa ramke wokoł kominka? Wysłałam juz kilka zapytan ale jak na razie ceny mnie zaskakuja Kakusku ja mogę ci polecić firmę Interstal. Oni mają kamień na ślasku. ja kupuje u nich w Krakowie. Ceny mają raczej normalne, ale nie zwariowane jak to w krakowskim Camico:) No przez pierwsze 20 minut filmu mógł mieć zamiar:lol2: wolno się rozkręcał... ale w rezultacie bardzo fajny byłsuper!!!! łowcy głów ofcourse:wiggle: szwedzki film. Więc to już zobowiązuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.06.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 http://www.boconcept.com.pl/files/billeder/BC/Campaigns2012/EFFECT2012/KarimCampaignPage/oval_vid_2.jpg a to jest stól , ktory ogromnie mi się podoba:wiggle: krim Rashid dla Bo concept!!!!! do nowoczesnego wnetrza bajka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.06.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Fajny ,ale jak z Boconcept ,a do tego jeszcze projektu Karim Rashid ,to cena pewnie też bajka Cena jak rozkladany MD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.06.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Dziewczynki, ja juz mówiłam że stara dupa ze mnie więc jak ide do fryzjera to nie na wycinanki tylko farbę położyć żeby siwych nie było widać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.06.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Cena jak rozkladany MD nie bardzo drogi!!!! ale krzesła już tak około 2 tys. ale są cudne:) Dziewczynki, ja juz mówiłam że stara dupa ze mnie więc jak ide do fryzjera to nie na wycinanki tylko farbę położyć żeby siwych nie było widać :P Kinga nie pie///// tylko pokaż ten odrost:P:P:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.06.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 dziewczyny dziś zaspałam o mały włós na pilates. budzik dzwonił o 8 wyłączyłam( nie pamiętam) i spałam az do 8.20. M mnie obudził. zlecialam na dol. chleb zawinęłam, napusciłam wody do garnków( awaria), herbatę M zrobiłam , umyłam sie i pędem rowerem na 9. Bo M z moim autem dio serwisu jechał ale zdążyłam - poćwiczyłam:wiggle: dziś 1 mecz czekacie???? bo ja tak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.06.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Ja czekamhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cheerleading/smileys-cheerleading-151859.gif ,a mój m jeszcze bardziej oj jaka super cheerliderka;) i ja już winko chłodzę!!!! pijemy dziś na zdrowie piłkarzy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 08.06.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Monika, może Ty mi pomożesz. Jak to u Ciebie jest zrobione? Chodzi mi o połączenie rurek ze środkowym zaworem w ręcznikowcu? http://img708.imageshack.us/img708/3122/dsc06346i.jpg http://img232.imageshack.us/img232/753/dsc06345y.jpg http://img696.imageshack.us/img696/8687/dsc06348d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 08.06.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Moniczko dziekuje za namiar Jak samopoczucie po meczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.06.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 niedosyt kakusku!!! mogło być lepiej!!! a teraz Rosja- będzie ciężko!!! ale może z Czechami damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 08.06.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Ja tam wierze ze z Rosja nam pojdzie duzo lepiej-przeciez mamy sobie sporo spraw do wyjasnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.06.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 chyba ,żw w pierwszej połowie nasi sie postarają!!!a po wczorajszych wyczynach Rosjan nie chce być złym prorokiem:) nasi się będa musieli bardzo starać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.06.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Do diaska wiecej optymizmu dziewczynki, będzie dobrze, Ruskom sie nie damy bo to będzie mecz na śmierć i zycie, a z Czechami wygramy i oczywiście wyjdziemy z grupy, trzeba myślec pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.06.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Alu mamy kilka scenariuszy, wygrywamy i z Rosją i z Czechami. wchodzimy wygrywamy z Czechami , przegrywamy z Rosjanmi wchodzimy...... także optymistką jestem i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.06.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 A ja właśnie pomalowałam Nusi paznokietki na biało-czerwono i tez kibicujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts