Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale tu ploty:lol:

A ja dziś wybrałam się zmężem do kina po raz pierwszy od ok. 10 miesięcy... planowaliśmy to wyjście od wielu, wielu tygodni ("planowaliśmy" znaczy - organizowaliśmy nianię na wieczór)... no i jak w końcu trafilismy do kina, to się załamałam:bash: Jakie tytuły... no normalnie dno z bąbelkami... nic znanego, nic polecanego, żadnych hitów:sick:

Aż zadzwoniłam do Moni (warszawianki;)) po poradę:lol2: I dobrze poradziła, uratowała nam wieczór:hug: - byliśmy na "Uwodzicielu" - całkiem, całkiem:yes:

A ci "Łowcy głów" to w końcu fajni czy niebałdzo???

A ja byłam dzis u fryzjera i tez jestem piękna , o! :lol2: :p

;) ;) ;)

o to się pochwal!!!! coś specjalnego na Euro;) priv mail Kinga:)

Ola znow zaczynasz ?:lol2:

Monia a moze Ty wiesz o jakims konkretnym najchetniej nie zdzierajacym z inwestora kamieniarzu ktory wykonalby mi granitowa ramke wokoł kominka? Wysłałam juz kilka zapytan ale jak na razie ceny mnie zaskakuja ;)

Kakusku ja mogę ci polecić firmę Interstal. Oni mają kamień na ślasku. ja kupuje u nich w Krakowie. Ceny mają raczej normalne, ale nie zwariowane jak to w krakowskim Camico:)

No przez pierwsze 20 minut filmu mógł mieć zamiar:lol2: wolno się rozkręcał... ale w rezultacie bardzo fajny był:yes:
super!!!! łowcy głów ofcourse:wiggle: szwedzki film. Więc to już zobowiązuje;)

Cena jak rozkladany MD
:wiggle: nie bardzo drogi!!!! ale krzesła już tak około 2 tys. ale są cudne:)

Dziewczynki, ja juz mówiłam że stara dupa ze mnie więc jak ide do fryzjera to nie na wycinanki tylko farbę położyć żeby siwych nie było widać :p :P :p

Kinga nie pie///// tylko pokaż ten odrost:P:P:P:P:P

dziewczyny dziś zaspałam o mały włós na pilates. :jawdrop: budzik dzwonił o 8 wyłączyłam( nie pamiętam) i spałam az do 8.20. M mnie obudził. zlecialam na dol. chleb zawinęłam, napusciłam wody do garnków( awaria), herbatę M zrobiłam , umyłam sie i pędem rowerem na 9. Bo M z moim autem dio serwisu jechał:wiggle: ale zdążyłam - poćwiczyłam:wiggle:

dziś 1 mecz czekacie???? bo ja tak!!!:wiggle: