emiranda 09.06.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Alu mamy kilka scenariuszy, wygrywamy i z Rosją i z Czechami. wchodzimy wygrywamy z Czechami , przegrywamy z Rosjanmi wchodzimy...... także optymistką jestem i kibicuję Przy dobrych układach starczy nam remis z Czechami A ja właśnie pomalowałam Nusi paznokietki na biało-czerwono i tez kibicujemy Duńczykom rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.06.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Kinga paznokcie mówisz?????ukradne pomysł od Lenki!!!! a Lenka dobrze Duńczykom kibicowała i pokonali Holendrów:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.06.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Monia - nie dostałam żadnego priva z nr tel Wysyłam Ci zatem mój a Ty mi puść sms-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.06.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 a ja ponad 90 minut ,składałam rączki i prosiłam ,żeby Niemcy przegrali ,a tu znowu d...,nie udało się Ola nie jestes patriotką niemiecką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.06.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 (edytowane) Ola bylam pewna ze germanom kibicujesz Ja tam za wyspiarzami bylam bardzo chociaz tez dziala mi na nerwy taki jeden-moj pracodawca Dziewczyny ogladalyscie http://www.youtube.com/watch?v=33qR5XD_5gs swietny jest ten Zimoch Edytowane 12 Czerwca 2012 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.06.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Monia, zrobiłas ta MarJelkową sałatkę?U nas sie przyjęła i bardzo nam smakuje.Jak dzwoniłas, to próbowalam uspac Mi, po czym stwierdził,ze on juz sie wyspał i nie spał wcale po południu:eek: jak nigdy:eek: za to teraz odpadł i mam wieczór dla siebie (powiedziała kochająca i nadopiekuńcza mamusia:lol:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.06.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 ola zrobiłam . I zjadłam;) mieliśmy mieć gości na grilla i na mecz. Ale u nas leje i nici z grilla!!!!M z I pojechali na mecz do dziadka!!! a ja kibicuje sama!!!!a co:wave: w sobotę powtórka z sałatki!!! a wiesz,że ja robię taką tylko z samych pomidorów w plastry , na to sos jogurtowy, na to ser żólty na grubych oczkach---- spróbuj!!!!też pycha jak nie ma brokuła można na szybko do grilla zmajstrować. Ola u ale flagi zmajstrowałaś!!!! kibicuj naszym!!!!! muszą wygrać , bo VCzesi już wygrali z Grecją!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.06.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Monia masz nowe rzęsy?ja jutro idę, pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.06.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 a wiesz,że ja robię taką tylko z samych pomidorów w plastry , na to sos jogurtowy, na to ser żólty na grubych oczkach---- spróbuj!!!! Tez taka robie! Nawet na grilliku u Rasi ja majstrowalam Tyle ze ja robie sos mocno czosnkowy (jogurt grecki+majonez+czaosnek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.06.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 tak Monia czosnkowy. tylko u mnie z 1 ząbkiem, bo moje chłopaki bunt ogłosili na czosnek!!!!!podobno u mnie wszędzie jest czosnek. e-molku jeszcze nie mam . Po niedzieli sie wybiorę na próbę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.06.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 rzęsy - ja idę ale dopiero na koniec miesiąca, żeby mi jak najdłużej na morzem starczyły i nie musiała tam szukać kogoś kto mi uzupełni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.06.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 tak Monia czosnkowy. tylko u mnie z 1 ząbkiem, bo moje chłopaki bunt ogłosili na czosnek!!!!!podobno u mnie wszędzie jest czosnek. bez czosnku nie ma zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.06.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 bez czosnku nie ma zycia Absolutnie się zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.06.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Monia, u Ciebie jakiś zastój zupełny, nic nie pieczesz, żadnych ciekawych potraw nie robisz? A juz wiem kibicujesz, ale ........................................ no wczoraj dalismy d...y, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.06.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 a bo u mnie tak w ogóle nic , a nic ciekawego!!!! życie!!!! rzęsek nowych jeszcze nie mam domku nowego też auta też nowego niet męża nowego też :rotfl ale chleb no knead Moni z wawy jest!!!!! Oczywiście,że mecz oglądalam!!!! i szkoda, bo jednak głupia myślałam ,że wykrzesamy z siebie dużo więcej. Ale coż szkoda!!!! kibicuję dalej - na tapecie Włosi, Niemcy, Duńczycy i Hiszpanie.Anglicy i Francuzi:lol2: A teraz na kawkę na Rynek spadam:D pooglądać turystów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.06.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 szkoda, bo jednak głupia myślałam ,że wykrzesamy z siebie dużo więcej. /QUOTE] dokładnie tak jak ja, to już jesteśmy dwie głupie :lol2: Dzisiaj kibicuję Hiszpanii !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.06.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 to chyba cały naród mamy głupi:rotfl: dziewczyny nie umię wklejać zdjęc z Mojej nowej Nokii- no chociaż już 3 miesięcznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.06.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 A jak łączysz nokie z komputerem to ci sienic nie wyświetla ? Generalnie połaczasz nokie z komputerem wchodzisz na mój komputer tam powinna byc nokia naciskasz na nią i pokazuje sie jej zawartość, naciskasz na DCIM i powinny Ci sie ukazac zdjęcia kopiujesz je, ja robie sobie folder na pulpicie i tam je wklejam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.06.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Monia jak zwykle Cię nie lubię Piesio Twój czy tej Pani obok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.06.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 pani obok. ja kota mam z avatarka!!!!! to kuzynka M:yes: a ja cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts