Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

Alu mamy kilka scenariuszy, wygrywamy i z Rosją i z Czechami. wchodzimy

wygrywamy z Czechami , przegrywamy z Rosjanmi wchodzimy......:wiggle:

także optymistką jestem i kibicuję

Przy dobrych układach starczy nam remis z Czechami :)

A ja właśnie pomalowałam Nusi paznokietki na biało-czerwono i tez kibicujemy :rotfl:

Duńczykom rozumiem :lol2:

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia, zrobiłas ta MarJelkową sałatkę?U nas sie przyjęła i bardzo nam smakuje.

Jak dzwoniłas, to próbowalam uspac Mi, po czym stwierdził,ze on juz sie wyspał i nie spał wcale po południu:eek: jak nigdy:eek: za to teraz odpadł i mam wieczór dla siebie (powiedziała kochająca i nadopiekuńcza mamusia:lol:)

ola zrobiłam . I zjadłam;) mieliśmy mieć gości na grilla i na mecz. Ale u nas leje i nici z grilla!!!!M z I pojechali na mecz do dziadka!!! a ja kibicuje sama!!!!a co:wave::wave:

w sobotę powtórka z sałatki!!! a wiesz,że ja robię taką tylko z samych pomidorów w plastry , na to sos jogurtowy, na to ser żólty na grubych oczkach---- spróbuj!!!!też pycha jak nie ma brokuła można na szybko do grilla zmajstrować.

Ola u ale flagi zmajstrowałaś!!!! kibicuj naszym!!!!! muszą wygrać , bo VCzesi już wygrali z Grecją!!!!:)

a wiesz,że ja robię taką tylko z samych pomidorów w plastry , na to sos jogurtowy, na to ser żólty na grubych oczkach---- spróbuj!!!!

Tez taka robie! :yes:

Nawet na grilliku u Rasi ja majstrowalam ;)

Tyle ze ja robie sos mocno czosnkowy (jogurt grecki+majonez+czaosnek)

a bo u mnie tak w ogóle nic , a nic ciekawego!!!! życie!!!!:D

rzęsek nowych jeszcze nie mam

domku nowego też

auta też nowego niet

męża nowego też

:rotfl

ale chleb no knead Moni z wawy jest!!!!!

Oczywiście,że mecz oglądalam!!!! i szkoda, bo jednak głupia myślałam ,że wykrzesamy z siebie dużo więcej. Ale coż szkoda!!!! kibicuję dalej - na tapecie Włosi, Niemcy, Duńczycy i Hiszpanie.Anglicy i Francuzi:lol2::lol2:

A teraz na kawkę na Rynek spadam:D pooglądać turystów:D

A jak łączysz nokie z komputerem to ci sienic nie wyświetla ?

Generalnie połaczasz nokie z komputerem wchodzisz na mój komputer tam powinna byc nokia naciskasz na nią i pokazuje sie jej zawartość, naciskasz na DCIM i powinny Ci sie ukazac zdjęcia kopiujesz je, ja robie sobie folder na pulpicie i tam je wklejam :)