Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia a jaki werdykt na Twój trawnik zapadł? Ja nie mogę sie swoim nazachwycac, a sami zakładaliśmy i wiele błędów popelnilam, ale jakoś go wyprowadzilam

Piękne laski, super jakosc zdjec, to jak jest kabelek i telefon daje radę to porob trochę nowych fotek w domu i ogrodzie, pięknie prosimy

Edytowane przez e-mól

emolku kabelek chodzi. :yes:

a ogródek malutki i nie ma co się zachwycać.ale porobię przy okazji. niestety pomimo wszystkich moich zabiegów jakas marna ta trawka moja. skosimy jutro to zobaczysz na fotkach!!!!! dobrze, że chociaż roślinki rosną same, to jest już dobrz\e.

mam zasadzone truskawki w doniczkach i też marnie 2 zielone i malutkie na razie:yes:

ola, spirea dzięki

Spirea to była taka nowoczesna stodoła. i był przepiękny w środku, przestronny.

zmieniliśmy miejsce na lepsze:yes: i trochę inny styl, jeszcze nowocześniejszy!!!

ale kominek cały czas mi się podoba.

i chyba nie wiem gdzie mam zdjęcia ze starego domu:( tylko 1 znalazłam

kinga świetliki były na scianie telewizyjnej i w holu.:yes: Moj pomysł.okropnie chwalidupska jestem

ale kurcze szukam tych zdjęc i nie ma. pokazałabym wam, jaki mialam dom.Kominka szukałam pol roku, no to jest nadzieja ,że coś znajdę . Na pewno mam video:yes:

e- molku robię z suszonymi z zalewy, pycha wychodzi. Z serem zrobił mi się za cięzki. Ten z pomidorkami się przyjął i tylko taki chcą jeść!!!!!ja uwielbiam cieplutki. A moj syn macza w oliwie z chili :yes:

u mnie dużo okien i czarny dach, więc ciepło. 25 stopni. na gorze w jednym pokoju nad którym nie ma strychu idzie klima:yes:

a ja zaraz na rower idę . czekam ,aż chłodniej się zrobi . Jeszcze trawę podleję:yes:

Monia super stary dom, a kominek rewelka :)

A Ty na ten rower to tak sama idziesz????? Obys sie tam nie zawieruszyła :)

Ja dzisiaj znowu na zakwasie piekę tamte juz prawie zjedzone :) U nas nikt białego chleba nie je więc pozostaje mi tylko ciemny piec, nawet Młodemu zasmakował, chociaż on generalnie bułki je :)