monika996 17.06.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 dziewczynki miod na serce prawie staerej baby!!! narzekałyście,że się nie odzywam!!!!! idę moj trawniczek podlewać!!!!! i mecxzyk obejrzeć. ale ten Portugalia- Holandia , bo i tak Niemcy awansują Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.06.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 (edytowane) Monia a jaki werdykt na Twój trawnik zapadł? Ja nie mogę sie swoim nazachwycac, a sami zakładaliśmy i wiele błędów popelnilam, ale jakoś go wyprowadzilam Piękne laski, super jakosc zdjec, to jak jest kabelek i telefon daje radę to porob trochę nowych fotek w domu i ogrodzie, pięknie prosimy Edytowane 17 Czerwca 2012 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.06.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 emolku kabelek chodzi. a ogródek malutki i nie ma co się zachwycać.ale porobię przy okazji. niestety pomimo wszystkich moich zabiegów jakas marna ta trawka moja. skosimy jutro to zobaczysz na fotkach!!!!! dobrze, że chociaż roślinki rosną same, to jest już dobrz\e. mam zasadzone truskawki w doniczkach i też marnie 2 zielone i malutkie na razie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.06.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Znaczy sie będą nowe fotki??? A nawozisz? Czym? Jak często? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.06.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Nawożony był w maju jakimś nawozem, ktory daje się tylko raz na rok:yes: ale i tak chyba to wina trawy, za cienka jest:yes: a czego mam te fotki robić????? ja już rok mieszkam, ponad i nic nowego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 18.06.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Ale zawsze jakieś słabą jakość mialaś... Czyli wszystkiego Wyjaśnione trawniki nawozi sie nawet raz na tydzień, kosi dwa razy w tyg, i w upały podlewa kilka razy dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.06.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Monia, mam w końcu czerwoną fugę na wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.06.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Monia, fajny miałaś ten "stary" dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.06.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 ola, spirea dzięki Spirea to była taka nowoczesna stodoła. i był przepiękny w środku, przestronny. zmieniliśmy miejsce na lepsze:yes: i trochę inny styl, jeszcze nowocześniejszy!!! ale kominek cały czas mi się podoba. i chyba nie wiem gdzie mam zdjęcia ze starego domu:( tylko 1 znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.06.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 jesu, chciałabym taki stary dom Przepiękne to wnetrze I świetlik w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.06.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 kinga świetliki były na scianie telewizyjnej i w holu. Moj pomysł.okropnie chwalidupska jestem ale kurcze szukam tych zdjęc i nie ma. pokazałabym wam, jaki mialam dom.Kominka szukałam pol roku, no to jest nadzieja ,że coś znajdę . Na pewno mam video:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 18.06.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Monia a długo tam mieszkaliscie? Żal Ci było? Wymieszalam no knead, ziarnowiec mi nie wyszedł :(może z tym sie uda, robię 1,5 porcji od razu wszyscy piszą ze znika zanim wystygnie,a ja mam wielkie naczynie akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 18.06.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Dałam ser, pomidory suszone, ale z zalewy, mam nadzieję ze takie mogą byc i zioła prowansalskie, a Ty z czym robisz?Kuchnia otwarta, u nas w domu chłodno, bez klimy i innych bajerów, jeden z trzech plusów małej ilości okien w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.06.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 e- molku robię z suszonymi z zalewy, pycha wychodzi. Z serem zrobił mi się za cięzki. Ten z pomidorkami się przyjął i tylko taki chcą jeść!!!!!ja uwielbiam cieplutki. A moj syn macza w oliwie z chili u mnie dużo okien i czarny dach, więc ciepło. 25 stopni. na gorze w jednym pokoju nad którym nie ma strychu idzie klima:yes: a ja zaraz na rower idę . czekam ,aż chłodniej się zrobi . Jeszcze trawę podleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 18.06.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 To juz za późno, sera nie wyjmę, następny zrobię bez, a ile dajesz pomidorów? Cały sloik?Jak sie nie boisz to zrób eksperyment i na kaWalek trawnika wysyp nawoz azotowy, saletrzak amonowy np. podejrzewam ze pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.06.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Monia super stary dom, a kominek rewelka A Ty na ten rower to tak sama idziesz????? Obys sie tam nie zawieruszyła Ja dzisiaj znowu na zakwasie piekę tamte juz prawie zjedzone U nas nikt białego chleba nie je więc pozostaje mi tylko ciemny piec, nawet Młodemu zasmakował, chociaż on generalnie bułki je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.06.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 e- molkucoś ty!!! pięć pokrojonych pomidorków:lol2: Alu dzis z mamą M byłam!!!! i wróciłam na mecze!!!!! nie zaginęlam w strefie kibica:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.06.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Monia fajna masz tesciowa Sliczny mialas ten poprzedni domek .Obecnemu tez niczego nie brakuje ale z takim talentem jak nic powinnas zaczac stawiac trzecia chalpe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.06.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Chryste kto tu jest kim? To Twój syn Ty i Twoja teściowa?ona w tym płaszczu? Moj chlebek w piekarniku, jakoś za mocno drożdżowy mi się wydaje... A ile drozdzy dawalas do tych pięciu pomidorkow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.06.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 ja w tym płaszczu najwyższa/ syn i blondynka to teściowa!!!! a drożdzy 1/5 kostki na 600-700 g mąki i 450 g wody i 5 pomidorkow i 2 łyzeczki soli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts