Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Właśnie przed chwilą usłyszałam złowieszczą informację, że za 2 godziny do Australii, która nie pozbierała się po powodzi, dotrze potężny cyklon, który ma wiać przez ponad dobę.

Przypomina mi sie rozmowa z moją przyjaciółką, która mieszka w Australii i bardzo chwaliła zycie w tym kraju. Stwierdziła, że to chyba najlepsze miejsce do życia na Ziemi. A tu jak na ironię nieszczęścia sypią się jak z rękawa.

Nie wszyscy sie ewakuowali. Na ucieczkę jest już za późno. Władze obawiają się, że będą śmiertelne ofiary. Taki okres wyczekiwania jest chyba najgorszy.

a gdzie to jest ? ta australia ?

dobre:)

właśnie, gdzie to jest, koniec świata? słyszałem, że ich niedawno powódź spotkała. ponoć zalało terytorium powierzchniowo podobne do hiszpanii, francji i włoch razem wziętych.

kara boska na nich spadła

za to bardzo cieszy boskie czuwanie przy kamilu stoch.... no właśnie kamilu stochu, kamilu stoch. Zdaje się, że tego nazwiska się nie odmienia. Zaskoczył mnie dziś bardzo mówiąc płynną angielszczyzną w TV. No normalnie tak jak skacze tak gada po obcemu:)

Sądzisz, że wszyscy Australijczycy, oprócz Aborygenów, to potomkowie kryminalistów i klawiszy? Nikt tam nie płynął dla przygody czy biznesu? Cholera, a nasz Tomek i piękna Sally?

zapomniales ze rowniez byly tam zsylane zlodziejki i k..wy.

oczywiscie ze nie kazdy jest potomkiem k..wy i zlodzieja.

nie chcialem byc zlosliwy mimo ze tak to wyglada

zapomniales ze rowniez byly tam zsylane zlodziejki i k..wy.

oczywiscie ze nie kazdy jest potomkiem k..wy i zlodzieja.

nie chcialem byc zlosliwy mimo ze tak to wyglada

... rozumiem żeś potomkiem "krwi błękitnej czystej" :)

... absolutnie złośliwy nie jestem w przypadku tem ;)

• 1 month później...

Cos z pewnoscia sie dzieje, coraz wiecej ludzi zaczyna sie zastanawiac. Argumenty iz dawno tez tak sie dzialo traca na rzecz jednego argumentu - czestotliwosci. Jeszce pare dni temu zauwazylem ze ten rok przyjol nas spokojnie a tu dzisiaj rano - az mnie zamurowalo

Dziwnym trafem czytalem na temat zniszczenia Japoni moze miesiac temu.

Cos nie cos o Centurii

http://www.vismaya-maitreya.pl/wielcy_ludzie_zofia_nosko_-_centuria.html

• 2 weeks później...

żona podesłała mi ciekawostkę - wypowiedź użytkownika internetu:

"Nostradamus przepowiedział wiele wydarzeń i dużo się sprawdziło np:

# Śmierć króla Francji Henryka II

# Dojście do władzy Napoleona

# Wielki pożar w Londynie

# Dojście do władzy i upadek Adolfa Hitlera i Mussoliniego

# Wybuch Wojen Światowych

# Wynalezienie i użycie bomby atomowej

# Zamach na Johna F. Kennedy’ego

# Lądowanie na Księżycu

# Śmierć Diany, Księżnej Walii

# Zamach terrorystyczny na USA i zniszczenie wież World Trade Cente

Ostatnio zaczęłam czytać jego przepowiednie i bardzo mnie to zaniepokoiło. Np. była przepowiednia w związku z katastrofą Prezydenckiego samolotu:

"I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego, a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy."

koniec cytatu

eh ten nostradmus