diveata 05.02.2011 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 (edytowane) To jaki kolor w takim razie miałaś na myśli Dodam tylko, że ten pokój jest bardzo jasny, chociaż tego na zdjęciu nie widać (było robione w nocy). Pokój ma ekspozycję wschodnio-południową i ogromne okno na pół szerokości ściany. Edytowane 5 Lutego 2011 przez diveata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.02.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Zrobiłam kilka dni temu wyklejankę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diveata 05.02.2011 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Aha.. to Twoja, faktycznie.. Wiesz co, nie obraź się, może to faktycznie jest w zgodzie ze sztuką urządzania wnętrz, ale dla mnie to wygląda jeszcze bardziej ponuro niż jest teraz. Całe moje mieszkanie jest wykończone w ostrych barwach.. pomarańcz, bardzo jaskrawy żółto-zielony. Lubię otaczać się kolorami, bo wtedy jakoś robi się weselej. Ta sypialnia którą przedstawiłaś na zdjęciu jest na pewno elegancka, ale jak dla mnie bardzo smutna. Wiem, że to co mam teraz też wygląda przygnębiająco, ale właśnie to chciałabym zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.02.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Divetao, przyszłaś na forum, licząc, że usłyszysz to, co chcesz usłyszeć? Jeśli chcesz mieć nasycone barwy, to je wprowadź - ale ja w tym momencie Ci ich nie doradzę Nie widzę ich w tym otoczeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diveata 05.02.2011 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Jakbym chciała kupić tą fioletową narzutę i była do niech w 100% przekonana to bym ją kupiła. Ale nie jestem. Z drugiej strony, nie wszystko co doradzają styliści musi się podobać. Liczyłam na różne sugestie w nadziei, że coś z nich mi przypasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 05.02.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Zrobiłam kilka dni temu wyklejankę... co to ma wspólnego z tematem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 05.02.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 co to ma wspólnego z tematem ? No a z czym ma coś wspólnego jak nie z jej sypialnią???!!! I na pewno ma więcej wspólnego niż Twoje zdjęcia - nie wiem czego dokładnie nawet - co to ma wspólnego z sypialnią autorki - tego już zupełnie nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 05.02.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 MONIKO co ja będę Tobie tłumaczył , jeżeli sama napisałaś ze Ty się na meblarstwie nie znasz nawet Gotować nie umiesz > To napisz mi jak Ty chcesz doradzić wkomponowanie drugiego koloru w meble , jeżeli Ty nic nie wiesz i dajesz propozycje Ciemnych wybarwień do wengę aby rozjaśnic kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 05.02.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 A co ja będę Tobie tłumaczyła jak nic nie wiem. Idę się upić z tego powodu, a Ty dalej się produkuj jak nie masz co innego do robty, chłopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 05.02.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Monia idę z Tobą może wówczas te kolory , jakoś nam na myśl przyjda i jak je połączyć aby było dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts